• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

bide eğer hamileysen kan testinde 5-6 gün içinde belli oluyor diyorlarda bende o yüzden tereddüt ettim.
ama kan testindede hemen çıkmıyor diyorsun yani. ya doktorda bi tuhaf zaten istediğim cevapları alamıyorum. sağlık ocağında yaptırdım testi baktı sonuca gebelik yok dedi hemen yolladı :( doğru düzgün bi bilgide vermiyolarki :(
geç döllenme olabilir canım tam ne zaman yumurtladın ve hamile kaldın bilemezsin ki. döllenen yumurtanın rahme yerleşmesi 6 gün sürüyor. en az 6 gün sonra kanda betahcg yükseliyor ama dediğim gibi sen tahlil yaptırdığında yerleşmen gerçekleşmiydi acaba bilmiyoruz. şu gün yaptırırsan artık yerleşmiş ve kana geçmiştir kesin.

Ben de bugun rüyamda bir sürü balık gördüm. Sanki bi tanesi benim bebeğimmiş. Ama bi türlü anlamıyorum o balık gerçekten benim bebeğim mi diye. Moralim bozuluyor falan sonra uyandım. Hadi gel de kafayı takma bide adet günü

Ben de bugun rüyamda bir sürü balık gördüm. Sanki bi tanesi benim bebeğimmiş. Ama bi türlü anlamıyorum o balık gerçekten benim bebeğim mi diye. Moralim bozuluyor falan sonra uyandım. Hadi gel de kafayı takma bide adet günü
ah ah beynimiz bize oyun mu oynuyor nedir! ben de bir kaç ay önce bebeğimi emzirdiğim rüya gördüm. ama o ay bebeğim gelmedi:14: çok istediğimiz için oluyor sanırım. Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canımcım.

Insallah tatlım ya. O emzirme rüyasıni ben de gördüm bi kaç ay önce. Dediğin gibi çok istediğimiz için heralde. Annem dün bana dedi ki ben rüyamda gördüm martta kızın hamile kalacak diye fisildadilar dedi. Güya rüyasında öyle görmüş. Hevesleniyorum böyle şeylere ama karnimin ağrımasi bugün sinirimi bozdu. Sen de ne var ne yok

Insallah tatlım ya. O emzirme rüyasıni ben de gördüm bi kaç ay önce. Dediğin gibi çok istediğimiz için heralde. Annem dün bana dedi ki ben rüyamda gördüm martta kızın hamile kalacak diye fisildadilar dedi. Güya rüyasında öyle görmüş. Hevesleniyorum böyle şeylere ama karnimin ağrımasi bugün sinirimi bozdu. Sen de ne var ne yok
ben de tık yok hala adet olcağımı hiç sanmıyorum, bekliyorum.
anneler bazı şeyleri hissedebiliyor canım inşallah annene malum
olmuştur , bu ay bebişin gelir.:16:

Ya kizlar banada yardim etseniz..ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüğüm zamanlar degerlelendirdik. 10 mart regl tarihim ve sanki gene regl olucam..yaaa neyi yapmiyorum????...gel artık bebeğim yaaaaa.......eylüldn beri hasretindeyiz

Ya kizlar banada yardim etseniz..ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüğüm zamanlar degerlelendirdik. 10 mart regl tarihim ve sanki gene regl olucam..yaaa neyi yapmiyorum????...gel artık bebeğim yaaaaa.......eylüldn beri hasretindeyiz

Kafaya takmamayı yapmıyorsun canım. Çok stres yaratıyorsun kendine. Daha altı gün var adetine. Nerden anladın adet olcanı? Sabırlı olup dua et. Ve asla illa olsun deme. Hayırlıysa oldun de. Allah zamanını bilir.

inşllah yapar benim durumuma bakarsan doktorlar tüp bebekten başka çaren yok normal yolla kalamasın demişlerdi ama kaldım doktorlara göre her şey bilimsel allhım tez zamanda sevindirsin senide

İnşallah tek istedigim bi yavrum olsun.hissedeyim onu gobusumde kucagimda kokusunu minik minik ellerini ayaklarini :43::43::43:

Kafaya takmamayı yapmıyorsun canım. Çok stres yaratıyorsun kendine. Daha altı gün var adetine. Nerden anladın adet olcanı? Sabırlı olup dua et. Ve asla illa olsun deme. Hayırlıysa oldun de. Allah zamanını bilir.

Hep şu oluyo bu oluyo acaba hamile miyim derdim ama bu ay birbaskalik hissesemedim bile.ne kasiklarim agriyo ne de başka birşey...hatta edetim yaklastiginda cenemde sivilce çıkardı gene cikti simdi:(((((

İnşallah tek istedigim bi yavrum olsun.hissedeyim onu gobusumde kucagimda kokusunu minik minik ellerini ayaklarini :43::43::43:

inşallah istediğin gibi olurda bir an önce hamile olduğun haberini alırsın hayırlısıyla. inanki bende çok istiyorum ama gerçekten çok kafaya takmamak lazım biraz akışına bırakmak lazım. ama insanoğluyuz işte sabırsızlanıyoruz :( ama düşünmeden yapamıyorum mesela acaba hamilemiyim diye. daha 2 gün geçti adetim bu pek bişey ifade etmiyo aslında ama yinede umutlanıyorum işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah istediğin gibi olurda bir an önce hamile olduğun haberini alırsın hayırlısıyla. inanki bende çok istiyorum ama gerçekten çok kafaya takmamak lazım biraz akışına bırakmak lazım. ama insanoğluyuz işte sabırsızlanıyoruz :( ama düşünmeden yapamıyorum mesela acaba hamilemiyim diye. daha 2 gün geçti adetim bu pek bişey ifade etmiyo aslında ama yinede umutlanıyorum işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin cumlemizin inşallah hamile kaliriz yaaa

içimi rahatlattın çok tesekkür ederim canm benimde yumurtlama haftasında birgün yoğun akıntı ertesi gun de sol kasığımda ağrı oldu o günleri de degerlendirdik. 2,5 aydırda folic asit kullanıyorum hayırlısıyla inş bu ay olmustur. dört gözle martın 12sini bekliyorum test yapmak için :) bu arada sanada Allah bebegini sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin :16:

Ayy hadi bakalım az kalmış 12sine,aynenn benim de sağ kasığımda bayağı bi sancı olmuştu akıntıyla beraber.Çok teşekkür ederim cnm inş tüm isteyenlerin olur.ben de haftaya gideceğim 2li test için meraklardayım ne kadar büyümüş:52:

insallah canim benim benimde umudm yok ama artik testlerde cikmaya cikmaya o cift cizgiyi hic gormicekmisim gibi geliyor bir cocugu dunyaya gelmeden bu kadarmi sever insan ben onu cok istiyor ve cok seviyorum adini umutcihan koyucam oglum olursa

güzel bi isim düşünmüşsün canım. inşallah isteyen herkesin en kısa sürede olur. hayırlısı

Back