• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Ah şu doktorlar neden korkuturlar böyle çiçeği burnunda hamileleri... canımcım adet düzenini yazmamışsın ama geç döllenme olmuş olabilir. yani adet döneminin sonlarına doğru yumurtladıysan geç hamile kalmışsındır ve değerin o yüzden fazla çıkmamış olabilir.eğer 3 haftalık gebeliğinin içindeysen değerin düşük sayılmaz. 2 gün sonra tekrar tahlil yaptır. bu değerin 2ye katlarsa gebeliğin sağlıklı ilerliyor demektir.
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hafta 7,650 – 290,000[/QUOTE

çok teşekkürler. adetim genelde 5inde oldu isem 5inde oluurm. 31- 35 gün arası sürüyor... dış gebelik birşeyler dedi... yani artık gitmeye korkar oldum. bird de düşük yapmıştım. o yüzden tedirginim. çok sağolun

Kader arkadaşlarım biz BELİRTİ diye diye hem kendimizi yıpratıyoruz hem de zamanımızı boşa harcıyoruz. Her ay belirti sandığımız şeyler boşa çıkıyor. Demekki belirti değilmişler. Neden böyle yapıyorsak. Ben şimdi kendime çok kızıyorum ve bu ay belirti aramamaya çalışıcam. Benimle gibi düşünen var mı? Varsa belirtilerden konuşmıycamız, moral ve pozitiflik dolu sohbetler kuracağımız bir ay geçirelim birlikte, ne dersiniz...

aslında cok ıyı olur sureklı acaba acaba dıe kafama agrılar gırıo rualarıma bıle grıo artk dusunmek ıstemıyorm bnde aslında ama olmuo :(

aslında cok ıyı olur sureklı acaba acaba dıe kafama agrılar gırıo rualarıma bıle grıo artk dusunmek ıstemıyorm bnde aslında ama olmuo :(
olucakkkk, bu ay oldurucazzzz kızzlarrr... ben bu ay böyle bir strateji uygulıycam. karar verdim. 2 - 3 günde bir ilişki ve NO STRES!
Kendimi işime gücüme vericem, kendimi dinlemiycem. hatta adet günümü bile takip etmicem. her ay takvimde işaretlerim ve geri sayıma geçerim. son günler de geçmek bilmez tabi. ama öyle yapmıcam bu kez.
KİM BENİMLE????:52:

olucakkkk, bu ay oldurucazzzz kızzlarrr... ben bu ay böyle bir strateji uygulıycam. karar verdim. 2 - 3 günde bir ilişki ve NO STRES!
Kendimi işime gücüme vericem, kendimi dinlemiycem. hatta adet günümü bile takip etmicem. her ay takvimde işaretlerim ve geri sayıma geçerim. son günler de geçmek bilmez tabi. ama öyle yapmıcam bu kez.

beeeeeeeennnnnnnn :D

adetim 2 gün önceden oldu yaaa:53::53::53::53::53::53::53::53::53: yani BOŞA BELİRTİ ARAMA DİYO..
Kızlar 11 şubat 1.regl tarihim. 28.gün adet olurum bu düzensizlik de ne:44::44::44::44:

bendeeeee.....mart ayında nasip kısmet artık...çalışmalara devam.
ama beklemek yok,kendi kendime saçma sapan beliirtilerde yok...
bende senınleyım....

Ben bunu çoktan denemek istedm de olmuyor. Yine aklım takılıyor takvime biliyorum gününü çünkü :(

bendeeeee.....mart ayında nasip kısmet artık...çalışmalara devam.
ama beklemek yok,kendi kendime saçma sapan beliirtilerde yok...
bende senınleyım....

adetim 2 gün önceden oldu yaaa:53::53::53::53::53::53::53::53::53: yani BOŞA BELİRTİ ARAMA DİYO..
Kızlar 11 şubat 1.regl tarihim. 28.gün adet olurum bu düzensizlik de ne:44::44::44::44:

yok tatlım ilaç değil de fitil kullancam ben. Çarşamba günü Dr randevum var ona gideyim de kullan derse kullanırım o fitili.

beeeeeeeennnnnnnn :D

Ben bunu çoktan denemek istedm de olmuyor. Yine aklım takılıyor takvime biliyorum gününü çünkü :(

Günaydınnn güzel anne adayları :)))))) hepimiz için yeni umutlarla dolu, güzel bîr gün olsun inşallah...

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:36:

arkadaşlar meraba.. ben en son 5 şubatta adet oldum ve hala olmadım... idarar tahlili yaptım ikinci çizgi silik. kan tahlili yaptırdım 63.15. bu seviye düşük mü. doktor hiç birşeyin belli olmayacağını ve bazı olumsuz durumalrdan bahsetti çok korktum. mide bulantısı, gaz, göğüslerde şişlik ve uyku hali gibi belirtiler var... lütfen yardımıc olun

Merhaba arkadasım :) tam kesın olmamakla bırlıkte emın degılım canım umarım degerın dahada yukselmıstır belkı kımyasa gebelık olmus olabılır .... dılerım degıldır katlanır degerın ınsaALLAH

Demeye kalmadan adet oldum :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üzülme canım gel yanımıza:54: artık kaçarın yok, bu ay sıkıntı, stres, hesap kitap yapmadan deniceksin sen de.
mazeret istemem.
''Ben bunu çoktan denemek istedim de olmuyor. Yine aklım takılıyor takvime biliyorum gününü çünkü :(''
gibi cümleler de kurmıcaksın.
bunca ay kendimizi kastık da ne oldu.
bu ayda hiiç hamilelik düşünmüyor gibi takılalım.
kocişimize aşk tazeleyelim.
canımız ne zaman isterse o zaman koklaşalım.
şu gün olsun , aman yumurtladım hadı yapalım derdine girmeden!
ne kaybederiz ki 1 aydan başka...

Doğru diyosn canm. Öyle yapalm bari. Ama muhabetti kesmeyelm olur mu. Ben.cok kotuym :(

Bana doktorum adet olursan 2. Gün gel dedi sizce ne yapicak kizlar ?? Bi tedaviye başlar mi ki ?

Bana doktorum adet olursan 2. Gün gel dedi sizce ne yapicak kizlar ?? Bi tedaviye başlar mi ki ?

canım ben de en son doktora gittiğimde bu ay da adet olursan 2. yada 3. gün gel dedi. hormon testleri o gün yapılıyormuş ve galiba başka testler. sana daha önce ormon testi yapılmadıysa onun için çağırmıştır sanırım.

canım ben de en son doktora gittiğimde bu ay da adet olursan 2. yada 3. gün gel dedi. hormon testleri o gün yapılıyormuş ve galiba başka testler. sana daha önce ormon testi yapılmadıysa onun için çağırmıştır sanırım.

banada 3.günü gel dedi çatlatma hapı verecekmiş ..sana da dediyse vardır bir önerisi..

Bana hap vermedi daha. Hormon testleri de yapilmadi. Öyle yapacak ozman. Hap dedignz klomen mi. Ona mi baslick acaba. Ama benm yumurtam catliyo sorun yokdu

Back