• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

günaydın kızlar....

doktora gıttım bugun adetımın 3. gunu çağırmıstı...baktı hiçbır sorun yok dedı yıne...30 yasın altındakı anne adaylarının 1 yıl hamıle kalmamaları çok normal dedı...3 ay daha beklemen lazım dedı yılın dolmamdı dedı...bu 3 ay boyunca her adetının 10-15.gunlerı arasında hergün ilişkı onerıyorum sana dedı...bakalım hayırlısı

sonucunu neden okadar geç vericeklermiş canım.insanı çatlatıcaklar :1:
sağlık ocağında öyle oluyormuş. özele gitsem 2 saat içinde veriyorlarmış ama çokta acelem yok diye özele gitmedim. zaten daha geçmiş deil adetim bugün bekleniyor. ama her ay olan şişkinliğim bile yok bu ay. hayırlısı bakalım.

günaydın kızlar....

doktora gıttım bugun adetımın 3. gunu çağırmıstı...baktı hiçbır sorun yok dedı yıne...30 yasın altındakı anne adaylarının 1 yıl hamıle kalmamaları çok normal dedı...3 ay daha beklemen lazım dedı yılın dolmamdı dedı...bu 3 ay boyunca her adetının 10-15.gunlerı arasında hergün ilişkı onerıyorum sana dedı...bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım. inşallah bu 3 ay içinde gelir bebeğin. çalışmaya devam:34:

sağlık ocağında öyle oluyormuş. özele gitsem 2 saat içinde veriyorlarmış ama çokta acelem yok diye özele gitmedim. zaten daha geçmiş deil adetim bugün bekleniyor. ama her ay olan şişkinliğim bile yok bu ay. hayırlısı bakalım.

evet idrarda fln çıksa insan merak edip acele eder iyi yapmışsın ozaman.bende beklemedeyim günüm yarın ama pek ümidim yok

günaydın kızlar....

günaydınnn en azından kafan biraz rahat etmiştir yumurtlama günlerini takip et bakalım inşaallah daha fazla beklemeden gelir bebeğin

evet idrarda fln çıksa insan merak edip acele eder iyi yapmışsın ozaman.bende beklemedeyim günüm yarın ama pek ümidim yok
idrar testi yapmadım çıkmaz diye çünkü benim yumurtlamam 8 gün önceydi. o gün gebe kaldıysam ancak kanda çıkar, idrarda çıkmaz. ya bide bütün hevesin kursağımda kaldı dünkü mantar enfeksiyon sonucundan sonra. hamileysem eğer ve bebeğe zararı olursa bu durumun naparım bilmiyorum:18:

idrar testi yapmadım çıkmaz diye çünkü benim yumurtlamam 8 gün önceydi. o gün gebe kaldıysam ancak kanda çıkar, idrarda çıkmaz. ya bide bütün hevesin kursağımda kaldı dünkü mantar enfeksiyon sonucundan sonra. hamileysem eğer ve bebeğe zararı olursa bu durumun naparım bilmiyorum:18:

birşey olmaz canım eğer hamişsen allah yardım eder.doğru yumurtlaman geç olmuş benimde bugün yumurtlamamın 13.günü idrarda çıkar herhalde ama cesaretim yok

günaydınnn en azından kafan biraz rahat etmiştir yumurtlama günlerini takip et bakalım inşaallah daha fazla beklemeden gelir bebeğin

ınsallah ya...ıste doktorun dedıgı gunlerı ıyı degerlendrıcem rabbım hayırlısını versin...vardır bir bildiği...rabbım neylerse güzel eyler...

Ben dün çok iyiydim ama bugün biraz kasık ağrısı mi desem karın ağrısı mi desem öyle bişey var. Ne göğüs ağrısı var ne diz ağrısı. Anlamadım adet olcam mi olmicam mi

kızlar ben aranıza yeni katıldım. sizden fikrinizi rica ediyorum.
dün adet günümdü fakat olmadım bugünde hiçbir belirti yok. bu ay ilk kez denedik bebek yapma işini :)
ilk aydan hamile kalan var mı acaba aranızda yoksa boşa mı ümitleniyorum ?
bir de geçen hafta biraz rahatsızdım doktora gittim kan değerlerinede bakalım dedi ama sonuca göre gebelik yok dedi :(
ama hala adet olmadığım için yine umutlanıyorum. çünkü kan testini yaptıklarında daha adetime vardı 5 gün falan.
acaba test alıp evde yapsammı? 2 gün adet gecikmesinden sonra sonuç belli olurmu idrar testinde?

Ben dün çok iyiydim ama bugün biraz kasık ağrısı mi desem karın ağrısı mi desem öyle bişey var. Ne göğüs ağrısı var ne diz ağrısı. Anlamadım adet olcam mi olmicam mi

hayırdır inşallah. adet olcağın zaman göğüs ve diz ağrın oluyor muydu mutlaka? ben adet olcağımı karnımdaki kıpırtı ve seslerden anlarım genelde. agrım sızım olmaz.

kızlar ben aranıza yeni katıldım. sizden fikrinizi rica ediyorum.
dün adet günümdü fakat olmadım bugünde hiçbir belirti yok. bu ay ilk kez denedik bebek yapma işini :)
ilk aydan hamile kalan var mı acaba aranızda yoksa boşa mı ümitleniyorum ?
bir de geçen hafta biraz rahatsızdım doktora gittim kan değerlerinede bakalım dedi ama sonuca göre gebelik yok dedi :(
ama hala adet olmadığım için yine umutlanıyorum. çünkü kan testini yaptıklarında daha adetime vardı 5 gün falan.
acaba test alıp evde yapsammı? 2 gün adet gecikmesinden sonra sonuç belli olurmu idrar testinde?

ilk ayda gebe kalan çooook var. en yakın arkadaşım öyle oldu mesela.
geçen haftaki kan testinde henüz çıkmamış olabilir. şuan kan testi yaptırırsan kesin çıkar.
idrar testinde çıkabilir de çıkmayabilir de. idrarda daha geç belli olur o yüzden kesin bişey diyemem.
ama bir dene istersen. kesin sonuç için kan testi :34:

ilk ayda gebe kalan çooook var. en yakın arkadaşım öyle oldu mesela.
geçen haftaki kan testinde henüz çıkmamış olabilir. şuan kan testi yaptırırsan kesin çıkar.
idrar testinde çıkabilir de çıkmayabilir de. idrarda daha geç belli olur o yüzden kesin bişey diyemem.
ama bir dene istersen. kesin sonuç için kan testi :34:

Sağol canım umudumu yükselttin inşallah hamileyimdir hayırlısıyla

Sağol canım umudumu yükselttin inşallah hamileyimdir hayırlısıyla

bide eğer hamileysen kan testinde 5-6 gün içinde belli oluyor diyorlarda bende o yüzden tereddüt ettim.
ama kan testindede hemen çıkmıyor diyorsun yani. ya doktorda bi tuhaf zaten istediğim cevapları alamıyorum. sağlık ocağında yaptırdım testi baktı sonuca gebelik yok dedi hemen yolladı :( doğru düzgün bi bilgide vermiyolarki :(

kızlar kendi kendime kahve içip fal kapadım. hiç anlamam bu konulardan ve inanmam da ama şuna bakın kucağında bebek olan biri çıkmış resmen:9:

Eklentiler

• $Untitleddd.jpg
    $Untitleddd.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 34
valla canım ben hamileleğimi bir vücut ısımdan birde çok aşırı uyumamdan anladım hatta adet olmama 4 gün vardı

benim de aynı öyle ateşim var gibi yumurtlama günümden beri. uyku halim hep olduğu icinona bisey diyemiyom :D:52:

hadi hayırlısı canm yaa. benm de şişkinlik yok son 3 gün bakalım:16:

Back