kızlar selam 7 yıl sonra geldi bebişim ilk 2 yıl oluruna bırakmıştım baktım olmuyor klomenle tedavi oda olmadı rahim filmi bir sürü tahlil ve asılama. özele dökülün onlarca milyar..... 3 asılama sonrası cepte bosaldı umutlarda boşta kaldı. bu sefer tüpe geciş süreci tabi bu arada yenilen ignelerin yaşanan streslerin vücuda etkileri etraftyan gelen hadi bebek yokmu artık yapun soruları sanki bizim elimizdeymiş gibi. ve sonucunda tüp bebege hazırlanırken geldi bebegim. sürpriz yaptı bize. 40 gün geciken adetimi bile belirtiden saymayıp test yapmadan beklemiştim. artık bulantılar artıknca bi test yapayım dedim ve gebeyim. gittim bebegimi gördüm 3 hafta önce 2.5 aylıktı cok şekerdiii. bu kadar meşakkatli ve zorlu aşamanın sonucunda bebegim benimli. inş allah kucagıma almayı nasip eder. bulantılarım cıok keyfim kacık ama umrumda diil hepsi onun icin ve ben bu halimle bile dünyanın en mutlu insanıyım. yaşadıklarınızı biliyorum cünkü aynılarını yaşadım. size tavsiyem cok erken evli olanlar asla ama asla kafasına takmasın 4 5 yıldan sonra takmamak zaten elde olmuyor. cabuk tüketirseniz kendinizi sonraları dayanmak cok güc oluyor. allah inş ozamana kadar bekletmez ama bu onun bilecegi bir iş. gelecegi düsünerek cok takılmamanızı tavsiye ediorum. allah hepinize sabır ve güc versin. dualarım sizinle