- Konu Sahibi papatyasevilir
-
sağlık ocağında öyle oluyormuş. özele gitsem 2 saat içinde veriyorlarmış ama çokta acelem yok diye özele gitmedim. zaten daha geçmiş deil adetim bugün bekleniyor. ama her ay olan şişkinliğim bile yok bu ay. hayırlısı bakalım.sonucunu neden okadar geç vericeklermiş canım.insanı çatlatıcaklar
hayırlısı olsun canım. inşallah bu 3 ay içinde gelir bebeğin. çalışmaya devamgünaydın kızlar....
doktora gıttım bugun adetımın 3. gunu çağırmıstı...baktı hiçbır sorun yok dedı yıne...30 yasın altındakı anne adaylarının 1 yıl hamıle kalmamaları çok normal dedı...3 ay daha beklemen lazım dedı yılın dolmamdı dedı...bu 3 ay boyunca her adetının 10-15.gunlerı arasında hergün ilişkı onerıyorum sana dedı...bakalım hayırlısı
sağlık ocağında öyle oluyormuş. özele gitsem 2 saat içinde veriyorlarmış ama çokta acelem yok diye özele gitmedim. zaten daha geçmiş deil adetim bugün bekleniyor. ama her ay olan şişkinliğim bile yok bu ay. hayırlısı bakalım.
günaydın kızlar....
doktora gıttım bugun adetımın 3. gunu çağırmıstı...baktı hiçbır sorun yok dedı yıne...30 yasın altındakı anne adaylarının 1 yıl hamıle kalmamaları çok normal dedı...3 ay daha beklemen lazım dedı yılın dolmamdı dedı...bu 3 ay boyunca her adetının 10-15.gunlerı arasında hergün ilişkı onerıyorum sana dedı...bakalım hayırlısı
idrar testi yapmadım çıkmaz diye çünkü benim yumurtlamam 8 gün önceydi. o gün gebe kaldıysam ancak kanda çıkar, idrarda çıkmaz. ya bide bütün hevesin kursağımda kaldı dünkü mantar enfeksiyon sonucundan sonra. hamileysem eğer ve bebeğe zararı olursa bu durumun naparım bilmiyorum:18:evet idrarda fln çıksa insan merak edip acele eder iyi yapmışsın ozaman.bende beklemedeyim günüm yarın ama pek ümidim yok
idrar testi yapmadım çıkmaz diye çünkü benim yumurtlamam 8 gün önceydi. o gün gebe kaldıysam ancak kanda çıkar, idrarda çıkmaz. ya bide bütün hevesin kursağımda kaldı dünkü mantar enfeksiyon sonucundan sonra. hamileysem eğer ve bebeğe zararı olursa bu durumun naparım bilmiyorum:18:
hayırlısı olsun canım. inşallah bu 3 ay içinde gelir bebeğin. çalışmaya devam
günaydınnn en azından kafan biraz rahat etmiştir yumurtlama günlerini takip et bakalım inşaallah daha fazla beklemeden gelir bebeğin
ınsallah ya...ıste doktorun dedıgı gunlerı ıyı degerlendrıcem rabbım hayırlısını versin...vardır bir bildiği...rabbım neylerse güzel eyler...
Ben dün çok iyiydim ama bugün biraz kasık ağrısı mi desem karın ağrısı mi desem öyle bişey var. Ne göğüs ağrısı var ne diz ağrısı. Anlamadım adet olcam mi olmicam mi
kızlar ben aranıza yeni katıldım. sizden fikrinizi rica ediyorum.
dün adet günümdü fakat olmadım bugünde hiçbir belirti yok. bu ay ilk kez denedik bebek yapma işini :)
ilk aydan hamile kalan var mı acaba aranızda yoksa boşa mı ümitleniyorum ?
bir de geçen hafta biraz rahatsızdım doktora gittim kan değerlerinede bakalım dedi ama sonuca göre gebelik yok dedi
ama hala adet olmadığım için yine umutlanıyorum. çünkü kan testini yaptıklarında daha adetime vardı 5 gün falan.
acaba test alıp evde yapsammı? 2 gün adet gecikmesinden sonra sonuç belli olurmu idrar testinde?
coffeylight nasılsın canım? var mı adet belirtisi, son durumun nedirvalla benm de 8 mart . ilacım olsa sürcem ama maleseff :))) arada sadece kasigmdan bisiler hissedym okdr :)
ilk ayda gebe kalan çooook var. en yakın arkadaşım öyle oldu mesela.
geçen haftaki kan testinde henüz çıkmamış olabilir. şuan kan testi yaptırırsan kesin çıkar.
idrar testinde çıkabilir de çıkmayabilir de. idrarda daha geç belli olur o yüzden kesin bişey diyemem.
ama bir dene istersen. kesin sonuç için kan testi
Sağol canım umudumu yükselttin inşallah hamileyimdir hayırlısıyla
valla canım ben hamileleğimi bir vücut ısımdan birde çok aşırı uyumamdan anladım hatta adet olmama 4 gün vardı
sağlık ocağında öyle oluyormuş. özele gitsem 2 saat içinde veriyorlarmış ama çokta acelem yok diye özele gitmedim. zaten daha geçmiş deil adetim bugün bekleniyor. ama her ay olan şişkinliğim bile yok bu ay. hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?