"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

canım baya olmus evleneli haklısın sabredememekte seninki dogal yani acelecilik diil tabi ederim etmem mi hiç bu gece edicem senin icin dua allah senin de yardımcın olsun tüp denemeyecekmisin

allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bende 14yılık evliyim bu zamana kadar uğraştım şubat 2014 süpriz yaptı bize allahım kimseyi bebeksiz bırakarak sınama

allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bende 14yılık evliyim bu zamana kadar uğraştım şubat 2014 süpriz yaptı bize allahım kimseyi bebeksiz bırakarak sınama

arkadaşlar kndi hesaplarıma gore yumurtlama gunlermde ki adetn pek duzenli degl ana o aralar göğüslermde ve uclarında asırı hassasiyet oldu dokunamıyordum bile ama 5 gün sonra falan gecti szice bu neden olablr acaba yıne hamile degilmiyim yrdm edin

eE=edinenebedinene;34287631]canım baya olmus evleneli haklısın sabredememekte seninki dogal yani acelecilik diil tabi ederim etmem mi hiç bu gece edicem senin icin dua allah senin de yardımcın olsun tüp denemeyecekmisin[/QUOTE]

Ewet bayaga olduYok deneyemeyecegim cnm cunku madii imkanlar el vermiyo allah razi olsun cnm inan duaya cok ihtiyacim var her adet oldugumda agliyorum rabbim banada nasip et die her hamile gordugumde banada nasip et allahim diyorum her cocuklu anne gordugumde gozlerim doluyo rabbim nasip edecek ama iste biz kullar cok sabirsisiz sende yavrunu sag saglik saglikoi sihatli kucagina almayi nasip etsin rabbim seni hastane koselerinde dogumda cok bekletmesin bir solukta dogurursun insallah cnm rabbim yar ve yardimcin olsun.

amin arkadsm amiin. dua etmektn başka elimzden birsey gelmez. sen de bize et olurmu. benm adim da serap :)

Aminnnnnnnnnnnnnn insallah kesinlikle zamani var ama biz cok aceleciyiz sanirim hemen olsun istiyoruz rabbim tez zamanda nasip etsin.

aminn amin inslh

Amin cnm bende 12 yillik evliyim bende cok ugrastim rabbim banada supriz yapsa okadar cok ihtiyacim varkii sende yavrunu saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin inşallah Aminnnnnnnnnnnnnn

mutlu haberlerini almak ne güzel... dün aklımdan geçirdim görünmüyorsun diye. hep böyle mutlu mutlu geçsin hamileliğin canım:) mide bulantıların da hemencecik son bulsun innşallahhh :)

Amin cnm bende 12 yillik evliyim bende cok ugrastim rabbim banada supriz yapsa okadar cok ihtiyacim varkii sende yavrunu saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin inşallah Aminnnnnnnnnnnnnn

inşllah yapar benim durumuma bakarsan doktorlar tüp bebekten başka çaren yok normal yolla kalamasın demişlerdi ama kaldım doktorlara göre her şey bilimsel allhım tez zamanda sevindirsin senide

valla canım ben hamileleğimi bir vücut ısımdan birde çok aşırı uyumamdan anladım hatta adet olmama 4 gün vardı

Saol canım. Herseyde vardır bir hayır. Ben de adet olmayı beklicem artık. Bana fitil deil antibiyotik verdi, adetin ilk günü kullanmaya başlayabilirmişim. Zaten adet de bi hafta sürüyor ilaçlar da. Benim tek korkum gebe kaldıysam diye. Sana günler önce başla tedavine demiştim ama daha başlamamışsın demek! Sen de artık ihmal etme. Martta gebe kalmak ümidiyle...

mutlu haberlerini almak ne güzel... dün aklımdan geçirdim görünmüyorsun diye. hep böyle mutlu mutlu geçsin hamileliğin canım:) mide bulantıların da hemencecik son bulsun innşallahhh :)

sagol cnm inş son bulur ama 9 ayda kussam değer sende yakın sürede bize müjdeli haber verceksin buna eminimmm

Amin martta insallah bu ay corek otu bal tarcini yapiyorum hayit otunun hapini kullaniyorum folik asite de baslicam intihap icin maydonoz suyu iciyorum bakalim ise yaricaklarmi

işte hamile olup olmadığımı bilmediğim için kullanamam canım. Adet olursam biter bitmez kullancam.
Günaydın gzaysn. bugün adet günüm fakat hiiç bir belirtim yok. az önce sağlık ocağına gidip gebelik testi yaptırdım. sonucu yarın alıcakmışım. sende durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…