- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.332
- 248
- Konu Sahibi papatyasevilir
İnş cnm duacıyım tüm isteyenlere.Hamilelerin duası tutar derler![]()
sağol canım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş cnm duacıyım tüm isteyenlere.Hamilelerin duası tutar derler![]()
Adetim 3 gün geçti, ama idrarda çıkmıyor![]()
26 Şubat'ta vermiştim çıkmamıştı bende bir sürü ilaç içtim, ağrılarım çok şiddetliydişimdi hamileysem sevinirim ama ilaç içtim diye üzülürüm.
26 Şubat'ta vermiştim çıkmamıştı bende bir sürü ilaç içtim, ağrılarım çok şiddetliydişimdi hamileysem sevinirim ama ilaç içtim diye üzülürüm.
Canım ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık. Benim sürecimden bahsedeyim. Adet dönemim 26 gün sürer. 9.günden itibaren ovu testi yaptım 14.gün çift çizgiyi gördüm. 13. ve 15.gün ilşki oldu. 15.günden itibaren sağ kasığımda batma başladı ve göğüslerim dayak yemişim gibi felaket agrıyordu. kasığımdaki ağrı artınca 19.gündü doktora gittim. ultrasonda baktı, yeni çatlamış bi yumurtan var bi tanede çatlamak üzere olan var , bu akşamı degerlendir dedi. Ben şaşırdım. Testte çizgiyi gördükten 5 gün sonra ancak yumurtlamışım. Neyse 19. 21. Gün de çalıştık. Bugün 23. Günüm ve kasık batmam ve göğüs agrım hiç geçmedi. Ben şimdi ne düşünmeliyim şaşırdım. İlk kez bu ağrıları yaşıyorum. Tecrübenden yola çıkarak benim durumumu yorumlar mısın canım
kızlar ben 2 yıldır evliyim 8 ay doğum kontrol hapı kullandım 6 ay oldu bırakalı artık bebek istiyoruz bu ilk ayımız. Allah uzun zamandır bekleyenlere sabır versin ben şimdiden sabırsızlanıyorum. olmıcak diye cok korkuyorum:18:
Cnm özür dilerim, şimdi gördüm yazını bi sonuç var mı? Vallaa inş regl olmamışındır ee haliyle yumurtan çatlamış ve döllenme olmuş olabilir o kadar erken dr da göremez. benim de aynı olmustu ilişkiden sonra başlayan ağrılarım 11. haftamdayım halen devam ediyor.Benim durumuma benziyorsun aynı geldi regl olmama 4 gün kala idrar testinde çıkmıştı.Güzel haberlerini bekliyorum.
010712 son durum ne canım nasıl hissediyorsun
Adet günüm yarın. Heyecanla bekliyorum. Haberdar ederim seni de canım çok saol
Ayy çok heyecanlı ilk öğrendiğinde aptal bi gülümseme oluyo ağzını kapatamıyorsun.![]()
Arkadaşlar 8 aylık evliyim 5aydır çocuk istiyorum başta ilaçla korundum diye üzülmüştüm ama dr gittim bir sorun olmayacağını söyledi ve bütün tahlilerim temiz çıktı bugün adet olmam lazımdı ama olmadım sancıları başladı ama olacak gibiyim rabbim hepimize evlat sevgisini yaşatsın inşallah![]()
arkadaşlar bu sayfaya ilk yazıyorum .1.bucuk yıllık evlıyım..çocuk düşünüyorum..fikri olan cvb yazarsa sevınınrım.adetlerım bu yasıma kadar duzenlırdı son uc ay vs bozdu gbı..ocakta 5inde...subatın 1inde adet oldum...3ünde hormon testı yaptım dr gayet duzenlı fakat sonuca bakarak fsh 16.84 cıktı..sonuç temız zamanı gelıse erken menepoz olabılırsın dedı.ben korkunca çokta onemlı degıl dedı yasım 23 buarada...nette araştırdım budegeri 100 lerde olan var...bu ay ıkı gun once ayptır yazması sadece peçetede bellı belırsız bı damla kan vardı..fakat dun ve bugun yok.....goguslerım karnım agrıyo...bugun test yaptım negatıf kan testı yapmaya esımı umıtlendırmek ıstemıyorum...sızce ustune görmüş olabılırmıyım