Hamileyimmmm :)

ben hamıleleık oncesı muayene ıcın gıttıgımde folıc plus yazmıstı gunde uctane hamıle oldugumu soledıgımde 2.kutumda 2 taneye ındırdı bakalım bıdahakı gdısımde kesebılır doktor belkı mıde bulantılarımı kullandıgım folıcplusta kesıyor olabılır b vıtamını oldugu ıcın

ben elevit diye bir multivitamin kullanıyorum canım.
birazdan çıkıyorum, yarın görüşürüz.
kendine iyi bak..

canımcım ben cıkmak zorundayım aksam telefondan gırebılırsem nete yazısırız tekrar kendıne ve bebeıse ıı bak yarın grsrz

Günaydın kızlarrrrrr.. oo ßensiz iyi kaynatmıssınız yaa kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım..

ßende haber falan yok ya qitmedim doktora.. son anda vaz qeçtim qitmekten.. çünkü biliyorum muayne etmicek sadece kan tahlili isticek ben onu burdaki sağlık ocağınada yaptıra bilirim.. öyle düşündüm

ßende haber falan yok ya qitmedim doktora.. son anda vaz qeçtim qitmekten.. çünkü biliyorum muayne etmicek sadece kan tahlili isticek ben onu burdaki sağlık ocağınada yaptıra bilirim.. öyle düşündüm

canım en ıyı sen bılırsın ama gıtseydın keske.bende salı gunu gdecegım cok heyecanlıyım dualarınızı esırgemeyıon ne olur bebegımı greyımm

merhaba kızlarrr,
işler yoğundu öğleden önce giremedim nete..
tatlı cadı bence keşke gitseydin doktora. aklında hiç soru işareti kalmasaydı.

aklımda soru işareti yokki zaten çünkü her hanqi bi ağrım sızım yada bi rahatsızlığım falan yok kızlar zaten bebek çok ufaktı eminim düşmüştür diğer düşüğümdeki qibi ..

evet biliorum canım bende zaten sağlık ocağına öyle yaptırıcam qidicem düşük yaptığımı söylemicem gebelik testi yaptırmak istiorum dicem.. eğer parça varsa qebelik var çıkar zaten , eğer yoksada yok çıkar :)

ßencede yoktur. çünkü ufak bi parça kalsa bile rahatsızlık verceğini düşünüyorum bi anormallik oluşur heralde.. ama ben şuan sanki reql olmuşum bitmişim qibi normal herşey devam edio yerimseniben

ßencede yoktur. çünkü ufak bi parça kalsa bile rahatsızlık verceğini düşünüyorum bi anormallik oluşur heralde.. Ama ben şuan sanki reql olmuşum bitmişim qibi normal herşey devam edio yerimseniben

canım benım hıssedersın tabıkıde yınede kontrollerını yaptır canım ne olur ne olmaz

X