Hamileyimmmm

Hayırlı uğurlu olsun adınıza çok çok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kimseye aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Gözün aydın olsun cnm, sağlıkla kucağına al inşallah

Merhaba hanımlar bende iki yıllık evliyim bir kez aşılama yapıldı ve tutmadı aşılamayı bıraktıktan sonra pes etmedim ve uğraştım en son Şubat ayının beşinde adet oldum ve geçen ay hastalanmadım ve bu ayda günüm geçti ve hala hastalanmadım aslında çok sancılı bir adet dönemi geçiririm ama geçen ayda bu ayda hiç bir adet belirtim yok sadece birkaç gündür günde bir veya iki kez kahverenginde lekelenmem oluyor bir kaç hafta önce sabaha çok şiddetli baş dönmesiyle uyandım ve çok fazla sivilcelendim acaba hamilemiyim

Amin canım Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın,bu güzel haberi almayı bekleyen herkese Rabbim nasip etsin.

Canım ben en son 20 şubatta adet olmuştum tahmini adet günüm 23 Martti ve ben 12.gun kan testi yaptırdım ve çıktı bence test yaptır mutlaka varsa cikar.

bitanem cok sevindim rabbim kucagina almayi saglikla sihhatle gelmeyi nasip etsin canim duanda unutma bizlerri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…