- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
ne mutlu bir haber kardeş Allah kucağına almayı nasip etsin bende bekliyorm umutla bazende umutsuz birgün buraya yazarım inşallah bende böyle mutlu haber bana dua edermisin mübarek gece ismim mehtap bende gene kalırım ınşallah bu ay çok bekledik çok uğraştık:)kızlar merhaba,
az önce hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum gerçekten Allahım isteyen herkese nasip etsin. hamile kalırsam belirtilerimi mutlaka yazacağım demiştim çünkü ben bu konuda çok araştırdım ama çokta benimle aynı belirtileri olana rastlayamadım yada o konuları bulamadım.
tahminen 5,5 haftaymış sonucum 8084 çıktı.
5 yıllık evliyim 20 Nisan'da 5 yıl olacak ilk 2 yıl düşünmedik sonra uğraştık olmadı ilaç tedavilerim hatta 2 başarısız aşılamam oldu en son doktor tüp bebeğe yönlendirdi bizi ama biz biraz daha bekleyelim istedik bu yüzden kendimizde birşeyler uyguladık.
belirtilere gelecek olursak;
1. ve en belirgin belirtim benim adet tarihim geçince inanılmaz derecede kokulu ve sarı akıntım oldu hatta bazen yumurta beyazı gibi de geldi. akıntım var normalde günlük ped kullanırım ama bu fazlasıydı.
2. baş dönmelerim oldu bu herkeste olabilir tabi ama sabah ve akşam üstü oldu genellikle.
3.kendimi hiç adet olacakmış gibi hissetmedim aslında hamile gibi de hissetmedim kendimi o psikolojiye sokmak istemedim sanırım
4.bel veya kasık ağrım veya batmam olmadı sadece göğüslerimin dolgunlaştığını ve uçlarının özellikle acıdığını hissettim aslında adet döneminde de acıyordu burdan çok anlamadım açıkçası.
şuan çok heyecanlıyım aklıma gelenler bu kadar hatalı yazdıysam affola kimse bilmiyor henüz önce ben idrak etmeliyim sanırım.
iyi geceler
Allahım sana da bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallah pes etme sabret gerçekten bu ay hiç üstüne düşmemiştim ve oldu. Dualarım seninlene mutlu bir haber kardeş Allah kucağına almayı nasip etsin bende bekliyorm umutla bazende umutsuz birgün buraya yazarım inşallah bende böyle mutlu haber bana dua edermisin mübarek gece ismim mehtap bende gene kalırım ınşallah bu ay çok bekledik çok uğraştık:)
Senin için ben de dua edeceğim arkadaşımne mutlu bir haber kardeş Allah kucağına almayı nasip etsin bende bekliyorm umutla bazende umutsuz birgün buraya yazarım inşallah bende böyle mutlu haber bana dua edermisin mübarek gece ismim mehtap bende gene kalırım ınşallah bu ay çok bekledik çok uğraştık:)
Allahım kucağına almayı nasip edsin ihslaah kolay ve sağlıklı bi hamileliğin olurkızlar merhaba,
az önce hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum gerçekten Allahım isteyen herkese nasip etsin. hamile kalırsam belirtilerimi mutlaka yazacağım demiştim çünkü ben bu konuda çok araştırdım ama çokta benimle aynı belirtileri olana rastlayamadım yada o konuları bulamadım.
5 yıllık evliyim 20 Nisan'da 5 yıl olacak ilk 2 yıl düşünmedik sonra uğraştık olmadı ilaç tedavilerim hatta 2 başarısız aşılamam oldu en son doktor tüp bebeğe yönlendirdi bizi ama biz biraz daha bekleyelim istedik bu yüzden kendimizde birşeyler uyguladık.
1. ve en belirgin belirtim benim adet tarihim geçince inanılmaz derecede kokulu ve sarı akıntım oldu hatta bazen yumurta beyazı gibi de geldi. akıntım var normalde günlük ped kullanırım ama bu fazlasıydı.
2. baş dönmelerim oldu bu herkeste olabilir tabi ama sabah ve akşam üstü oldu genellikle.
3.kendimi hiç adet olacakmış gibi hissetmedim aslında hamile gibi de hissetmedim kendimi o psikolojiye sokmak istemedim sanırım
4.bel veya kasık ağrım veya batmam olmadı sadece göğüslerimin dolgunlaştığını ve uçlarının özellikle acıdığını hissettim aslında adet döneminde de acıyordu burdan çok anlamadım açıkçası.
şuan çok heyecanlıyım aklıma gelenler bu kadar hatalı yazdıysam affola kimse bilmiyor henüz önce ben idrak etmeliyim sanırım.
iyi geceler
ay ne güzel yaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ben hala idrak edemiyorum eşime de söyleyemedim gerçi maçtaydı az önce geldiAy ne güzel kız bende hamileyim bebişimin ultrason resimlerine bakıp bakıp mutluluktan ağlıyodum az önce
(e, tabi çok bekleyince)
Amin canım amin inşallahAllahım kucağına almayı nasip edsin ihslaah kolay ve sağlıklı bi hamileliğin olur
Evet bende ultrason resmini elime alana kadar idrak edememiştimay ne güzel yaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ben hala idrak edemiyorum eşime de söyleyemedim gerçi maçtaydı az önce geldi
Allahım.cok güzel bir duygu benden sana tavsiye hamilegin kıymetini bil benim 2 çocuğum var ama hamilelik çok başka bir şey her anın mutlu yasaAmin canım amin inşallah
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) sende çok şanslısın biz daha yolun başındayız:)Allahım.cok güzel bir duygu benden sana tavsiye hamilegin kıymetini bil benim 2 çocuğum var ama hamilelik çok başka bir şey her anın mutlu yasa
amin çok teşekkür ederim, seninde zaman yaklaşmış sağlıkla kucağına al bebişiniALLAH Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah. Ne güzel mutluluk
Hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Duan için çok teşekkürler. Darısı başımıza.kızlar merhaba,
iyi geceler
amin canım çok sağol, bize doktor tüp bebek dedi ama eşim istemedi bekleyelim dedi bitki çayları içtim isimlerini unuttum yarın yazıcam mutlakaHayırlı olsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Duan için çok teşekkürler. Darısı başımıza.
Neler uyguladiniz, tedavi ile degil de kendiliğinden oldu galiba.
Allah razı olsun kardeşim:)Senin için ben de dua edeceğim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?