Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok garip ya gerçekten daha önce duymadığım şeyler lütfen birbirimizle irtibatta kalalım bakalım nasıl ilerleyecek sürec bizler için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Çok garip ya gerçekten daha önce duymadığım şeyler lütfen birbirimizle irtibatta kalalım bakalım nasıl ilerleyecek sürec bizler için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kızlar ben şimdi acilden geliyorum alttan bi aletle baktılar progestan yazdılar yarın normal doktora muayeneye gideceğim bi de beta için kan aldılar sonucum az önce çıktı geçen hafta değerim 3120 idi şu an 1000 gözüküyor
Canım bunu okuduğuma üzüldüm ama şöyle düşün demek ki sağlıklı bir gebelik değildi vücut atmak istedi. Yine de kendini toplayınca bir doktora görün başka bir sebep mi var diye
Canım bunu okuduğuma üzüldüm ama şöyle düşün demek ki sağlıklı bir gebelik değildi vücut atmak istedi. Yine de kendini toplayınca bir doktora görün başka bir sebep mi var diye
Evet farklı doktora da gideceğim ama sorun şu ki düşük yok Yani şu an için yok bir hafta on güne nasıl olur bilmiyorum ama gelişmiyor dedi daha önce çevremde böyle bir şey yaşayan da yok ki sonucu ne oldu ne bitti bilemiyorum olacak mı olmayacak mı bu ikilemde kalmak beni mahvetti gerçekten