- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
hayırlı olsun kucağında bol bol sarıl
kv yi eşini kk yı takma hayatına yeni bir pencere aç polyana penceresi doğuma kadar da başka pencereden dışarı bakma
Çok güzel bi haber bu :) Çok güzel, sağlıklı, mutlu bir hamilelik diliyorum size. Sağ salim alın bebeğinizi kucağınıza.
Gül şimdi kv kp hiçbişeyi kafana takmıyosun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Bol bol ağlarsınız inşallah mutluluktan :)))Sagolun insaAllah bu sefer kucagima alip mutluluktan agliyim:)
Amin amin insaAllahh..Bol bol ağlarsınız inşallah mutluluktan :)))
Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)
Canim cok sevindim Allah hayırla saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bekleyenlerede hayirlisiyla ayni mujdeyi almak nasip olsun insallah
Amin insallah evli degilim ama bazen ya anne olmak nasip olmassa korkusu yasiyorum birde bu dertle yasayanlar nasil uzuliyorlardir kim bilir insallah sizin hamileliginizde dogumunuzda saglikla gecerde hayirlidiyla evlatlarinizi alirsiniz kucaginizaAmin amin insaAllah,bilirim coooook buyuk aci baska hic birseye benzemez içinin yangini insanin,kimse evlat hastetiyle sinanmasin,bende
Görünce çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Amin insallah evli degilim ama bazen ya anne olmak nasip olmassa korkusu yasiyorum birde bu dertle yasayanlar nasil uzuliyorlardir kim bilir insallah sizin hamileliginizde dogumunuzda saglikla gecerde hayirlidiyla evlatlarinizi alirsiniz kucaginiza
Takdir Allahtan ama lutfrn dikkat edin kendinize
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)
Bu harika bir haber uzun zaman ugrasip da hamile kalanlara daha cok seviniyorum.insallah yuzun guler Allah evladinla bulusturur seni.Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?