- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Ayyy Allah razı olsun hamilelerin duasi kabul olur derler insallah dualariniz kabul olur amin amin çokça amin :)İnsaAllah rabbim once hayirli bir evlilik,pesindende dunya tatlisi bir bebis verir aratmadan:)
Bu harika bir haber uzun zaman ugrasip da hamile kalanlara daha cok seviniyorum.insallah yuzun guler Allah evladinla bulusturur seni.
Ayyy Allah razı olsun hamilelerin duasi kabul olur derler insallah dualariniz kabul olur amin amin çokça amin :)
Sağlıklı sıhhatli sakin dingin huzurlu musmutlu hamilelik ve annelik dilerim size
Canımm çok sevindimm maaşallah hayırşı olsunnn. Artık kimseyi düşünmeden sadece bebeğine odaklan ve seni üzen insanlardan uzak dur. Kucağına sağlıkla sıhhatle aldığın haberleride alırız inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. :)
Tekil mi çoğulmu gebelik? Ayy canım sanki kardeşim aldım gibi sevindim:)Ayy insaAllah canim,guzel dileklerin icin tesekkur ederimm
Tekil mi çoğulmu gebelik? Ayy canım sanki kardeşim aldım gibi sevindim:)
gözünüz aydın.ALLAH hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
ALLAH tüm isteyenlere bu güzel mutluluğu yaşatsın inş.
insallah saglikla kucagina alirsin sen beni anlarsin benim icinde dua et benim de bebegim olsun diyeKizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)
insallah saglikla kucagina alirsin sen beni anlarsin benim icinde dua et benim de bebegim olsun diye
Okumuştum diğer bebeklerini kaybettiğini. Üzülmüştüm çok. Şimdi inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Çok sevindim. Kv şu bu hiç bir şey takma. Ay halsizim de uzat ayaklarını dinlen. Biraz şımarmak hamilelerin hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?