HAMiLEYİM:)

Canımm çok sevindimm maaşallah hayırşı olsunnn. Artık kimseyi düşünmeden sadece bebeğine odaklan ve seni üzen insanlardan uzak dur. Kucağına sağlıkla sıhhatle aldığın haberleride alırız inşallah

Ayy insaAllah canim,guzel dileklerin icin tesekkur ederimm

Tekil mi çoğulmu gebelik? Ayy canım sanki kardeşim aldım gibi sevindim:)

Sagol canim benimmmm..
Ya transferimin 9.gunu 780 cikti kan sonucum masaAllah cok yuksek iki embriyo konulmustu,haftaya kese gormeye cagirdi doktor,insaAllah tektir ve saglikla zamaninda dogar:)
Benim ikizlerim erken dogdu 6 aylik yasamadilar cok acilar cektim bu sefer tek olur benim olur insaAllah,ikide olursa basim ustune:)

gözünüz aydın.ALLAH hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
ALLAH tüm isteyenlere bu güzel mutluluğu yaşatsın inş.

insallah saglikla kucagina alirsin sen beni anlarsin benim icinde dua et benim de bebegim olsun diye

Okumuştum diğer bebeklerini kaybettiğini. Üzülmüştüm çok. Şimdi inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Çok sevindim. Kv şu bu hiç bir şey takma. Ay halsizim de uzat ayaklarını dinlen. Biraz şımarmak hamilelerin hakkı

Aynen canim cok sagol,zaten tum gun yatiyorum,bu gidisle doguma kadar yaticam riskli gebelik oldugum icin ama olsun sonu guzel olsunda yatarim napiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…