• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMiLEYİM:)

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)

hayırlı olsun kucağında bol bol sarıl

kv yi eşini kk yı takma hayatına yeni bir pencere aç polyana penceresi doğuma kadar da başka pencereden dışarı bakma

hayırlı olsun kucağında bol bol sarıl

kv yi eşini kk yı takma hayatına yeni bir pencere aç polyana penceresi doğuma kadar da başka pencereden dışarı bakma

Tamam canim insaAllah:) Dinliycem bu sefer hersey bebeklerim icin:)

Çok güzel bi haber bu :) Çok güzel, sağlıklı, mutlu bir hamilelik diliyorum size. Sağ salim alın bebeğinizi kucağınıza.

Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)

Canim cok sevindim Allah hayırla saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bekleyenlerede hayirlisiyla ayni mujdeyi almak nasip olsun insallah

Canim cok sevindim Allah hayırla saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bekleyenlerede hayirlisiyla ayni mujdeyi almak nasip olsun insallah

Amin amin insaAllah,bilirim coooook buyuk aci baska hic birseye benzemez içinin yangini insanin,kimse evlat hastetiyle sinanmasin,bende:(

Amin amin insaAllah,bilirim coooook buyuk aci baska hic birseye benzemez içinin yangini insanin,kimse evlat hastetiyle sinanmasin,bende:KK43:
Amin insallah evli degilim ama bazen ya anne olmak nasip olmassa korkusu yasiyorum birde bu dertle yasayanlar nasil uzuliyorlardir kim bilir insallah sizin hamileliginizde dogumunuzda saglikla gecerde hayirlidiyla evlatlarinizi alirsiniz kucaginiza

Takdir Allahtan ama lutfrn dikkat edin kendinize

Amin insallah evli degilim ama bazen ya anne olmak nasip olmassa korkusu yasiyorum birde bu dertle yasayanlar nasil uzuliyorlardir kim bilir insallah sizin hamileliginizde dogumunuzda saglikla gecerde hayirlidiyla evlatlarinizi alirsiniz kucaginiza

Takdir Allahtan ama lutfrn dikkat edin kendinize

İnsaAllah rabbim once hayirli bir evlilik,pesindende dunya tatlisi bir bebis verir aratmadan:)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

Bu harika bir haber uzun zaman ugrasip da hamile kalanlara daha cok seviniyorum.insallah yuzun guler Allah evladinla bulusturur seni.

Back
X