Hamileyim

rabia fatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
447
0
40
slm ızlar bizde 2 yıllık evliyiz cok istedik sonunda oldu bugun öğrendim daha çok küçük 2 bucuk 3 hafatlık kadar eşime akşam sölicem ne yapcak bilmiyorum:)))))

hayırlı olsun canım tebrikler allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnn..

tebrikler canıma.s. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

:Saruboceq:RABBIM SAGLIKLA SIHATLE MELEGINI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH:Saruboceq:
:Saruboceq:DARISI ISTEYENLERIN BASINA:Saruboceq:

CtNO-1kD-1.jpg

rabiacım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah bizim içinde dua et olurmu

hepinize coooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk teşekkürrrrrrr ederim Rabbim isteyn herkese versin inşallah kızlar dualarınızda beni unutmayın sağlıkla kucağıma alayım diye bende sizlere dua edicem:))

canım benim inşallah yüce rabiimin izniyle hepimiz bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağmıza alırız.tekrar tebrik ediyorum.yüce allahım korusun bebişlerimizi.allahım olmayan isteyen herkeze tez günde sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.

X