Ç
ÇİLEK-79
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aymu
-
senin fikrin o. bu da benim fikrim. çok geniş ve mantıklı bir perspektifle düşünülecek bir mesele.
mesela emiyor mu bebişin? öyleyse emmeyi keseceksin e ona yazık deil mi bu durumda?
ayyy en korktuğum şey. daha sezeryan dikişlerimin acısı geçmedi yeniden hamileliği hayal bile edemiyorum. off bebeğinede yazık canım yaa daha çok küçük. nasıl korunuyodunki bizede söylermisin. ama Allah böyle nasip etmiş vardır bir hayır
Ya çok üzüldüm canım yaa. Normal doğum mu senin canım? Eğer sezeryansa aldırmak zorundasın çünkü dikişlerin patlar. Allah korusun en çok korktuğum şey valla. Allah yardımcın olsun ama bebeğini düşün, karnındaki henüz canlı değil öyle düşün.
Canım öncelikle hayırlısı böyleymiş.adet olmuşmuydun peki nasıl anladın
yaaa canım üzüldüm...ya benim de eşim korunuyo bak korktum şimdi...nasıl belirti verdi, ben daha regl de olmadım, tırstım bak şimdi. nasıl anlaycazki günümüzün geçmesi diye bişi de olmayacak regl olmadığımızdan...arada bir test mi alıp yapmak lazım ? belli olur mu testten. daha bi taneye yetişemiyoruz yaa...etraftakilerin ne diyeceğini de düşünmek bile istemiyorum böyle bir durumdaa. annecimm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?