A
aymu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aymu
-
:1shok::1shok::1shok:aymu nediyosun canım ya çok şaşırdım bebişin ne kadarlık ayy çok tuhaf olmuşsundur sen şimdi nedicemi şaşırdım korunmuyomuydunuz canım yaa şimdi napcaksın peki
ya kafayı yiyecem ya ne yapacam bilmiyorum 3,5 aylık bebişim ona bakıp bakıp ağlıyorum
canım benim çok erken olmuş ama herşeyde bir hayır vardır .zor bir durum ama sakin olmaya çalışmalısın.çünkü senin gözünün içine bakan ,sana muhtaç küçücük bir bebeğin var.belki dışarıdan söylemesi kolay diyeceksin ancak bence yinede çok şanslı birisin .benim arkadaşlarım senelerdir bebek için ne uğraşlar veriyorlar rabbim sana iki tane birden verdi.allahım yardımcın olsun canım benim.
çok kötüüyüm çokkkkcanım aldırmayı sakın dusunme hamileligimizde neler yasadıgımızı dusun sonucda onun bi gunahı yok tekrar hayırlısı olsun uzulme bundan sonra uzulsende bı faydası yok zor olcak ama kendını toparla hem yanındakı hem karnındaki bebegını dusun
canım aldırmayı sakın dusunme hamileligimizde neler yasadıgımızı dusun sonucda onun bi gunahı yok tekrar hayırlısı olsun uzulme bundan sonra uzulsende bı faydası yok zor olcak ama kendını toparla hem yanındakı hem karnındaki bebegını dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?