Hamileyim :)

Gözün aydın canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)
Bugün bende hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum darısı tüm isteyenlere olsun inşallahhhhhhh:)

oleyyyyyyyyyyyy yaw bu hamiş haberleri ben i süper sevindiriyor.
allah tamamını erdirsin canım tebrik edrim.

canım tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere hamişler bol duaya ihtiyacımız var

tebrikler canım...gözünaydın inşallah sağlıklı bir hamişlik geçirirsin..
darısı bizlere inşallah...

senin adına inan çok sevindim canım.allahım sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin.ve en yakın zamnada tüm isteyenkere nasip etsin inşallah( Amiiiiinnnnnn)

canım tebrikler..
Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
darısıda tüm isteyenlerin başına..

tebrikler canı8m.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
inşallah darısı başımıza.

Tebrikler tatlım Allah tamamına erdirsin saglıklı bi gebelik dönemi geçirirsin işallah ne güzel böyle herkesden gebe haberleri almak bi gün işallah bende sevinçle basarım klavyenin tuşlarına hamişim kızlar diyee :teytey: Ama senin adına gerçekten çok sevindimdarısı başıma:dance:

tebrikler canım...allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...darısıda bizim başımıza inşallah...

yaaaa senı ben takip ediyordum uzun zamandır bebiş isteyen birini hamiş olarak duymak Süper bişe ay gözün aydın canım ya walla senın kadar mutlu oldum allah kucağına almak nasip etsin ....
bide inşallah bigun hamileyimmmmmmmmmmmmm diye yazabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…