Hamileyim :)

Seda♥Recep;3098043 .!.:
:nazar: Allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle kucagıma almak nasip olur inşallahhhhh transferden sonra 8 gün test yaptırdım 50 çıktı bugün 10. günüm 100 çıktı Allahım inşallah bebişimi görmeyi nasip eder.. :nazar: :teytey: :teytey:

allah kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrikler...:teytey:

inşallah canım inşalllah allahım saglıocakla kucagınada almayı nasip eder sana .. darısı isteyen herkein başina...

:nazar:
Seda♥Recep;3098043 .!.:
:nazar: Allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle kucagıma almak nasip olur inşallahhhhh transferden sonra 8 gün test yaptırdım 50 çıktı bugün 10. günüm 100 çıktı Allahım inşallah bebişimi görmeyi nasip eder.. :nazar: :teytey: :teytey:

canım allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin yüreğine gönlüne göre versin rabbim çok sevindim canım tekrar tebrikler a.s.

Seda♥Recep;3098043 .!.:

hadicok sevindin vallaha hadi gözümüz aydın ALLAHIN İZNİYLE SAGLICAKLA KUCAGINADA ALIRSIN DARISI BENİM GİBİ ARKADŞLARIN BAŞINAAAAAAAAAAAAAAAAAAA İNŞALLAH BİZİM DE YÜZÜMÜZÜDE GÜLDÜRÜR ALLAHIMIZ:dance:

X