Hamileyim :)

cnm hayırlı ugurlu olsun allahım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın inş hadı gozun aydın darısı bızlere

Tebrik ederim Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip eder insallah darisi bizim basimiza. Umarim Allah hepimize boyle bir baslik atmayi nasip eder insallah dusunmesi bile guzel hamileyimmmmmm.......

Seda♥Recep;3098043 .!.:
:nazar: Allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle kucagıma almak nasip olur inşallahhhhh transferden sonra 8 gün test yaptırdım 50 çıktı bugün 10. günüm 100 çıktı Allahım inşallah bebişimi görmeyi nasip eder.. :nazar: :teytey: :teytey:

canım allah hayırlı evlatlar verir inşallah böle bir kız bir erkek ikiz olurr ne güzelde olur valla canım sana tavsiyem ne olur çok dikkat et ben sadece 8. güne kadar taşıyabildim ama ihmalkarlığımdan dikkatsizliğimden şimdi naz zamanı herşeye nazlan bak arkadaşım herşey gönlünce olsun a.s.

tatlicadim haklısın maalesef ben çok tez canlıyım herşeyi yapmak istiyorum sonrada karnım agrıyor kendimi suçlu hissediyorum :KK43: inşallah sağ salim büyür ve kucagıma alırım sağlıklı sihtali

Seda♥Recep;3098043 .!.:
:nazar: Allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle kucagıma almak nasip olur inşallahhhhh transferden sonra 8 gün test yaptırdım 50 çıktı bugün 10. günüm 100 çıktı Allahım inşallah bebişimi görmeyi nasip eder.. :nazar: :teytey: :teytey:

gözün aydın allah kucağına almayı da nasip eder inşallah haziran bereketli bir ay oldu darısı hepimize

hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağına da almayı nasip eder inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey:

--------------------------------------------------------------------------------

Mrb kızlar.Kadersiz umarım o müjdeyi aynı anda verir siteyi şenlendiririz.Halayyyy çoook uzun olsun.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz

Alaren canım 23 ünü bekleme bugünde kan testi yaptırabilirsin inşallah hamişsindir inşallah değerin yüksek çıkar Allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın.. ben 8. günde yaptırdım sonra 10. günde yaptırdım şu an yaptırabilirsen bence yaptır stres olumsuz etkiliyor var mı yokmu diye stres yapıcagına yaptır bence inşallah sevinçli haberlerini duyarızz..

haklısın seda ama ilk micro denememde dayanamayıp erken yaptırmıştım.sonuç negatif.şimdi korkuyorum.bu umutla 2 daha yaşamak güzel geliyor.bu sefer tılsımı bozulmasın p.tesi adana seyhan başkentte yaptıracam.Dualarını bekliyorum

Seda♥Recep;3098043 .!.:

allah tamamına erdirsin....bu kadar uğraştan sonra hamile olmak çok güzel bir duygu...

X