Hamileyim ve yemek yiyemiyorum

Zaten gebeligin başında istahsizlik olur önce. Oyle ki şunu bile sorardım kendime sahi acıkmak neydi☺ resmen acıkma olayını unutuyor insan. Ardından da tiksinme bulanti ve kusma geliyor . Yani bende böyle oluyor
Normal olduğuna sevindim. Çok takıyordum.

Ogleadar yedikleriniz sağlıklı ve yeterli ancak aksam sebze ve et yemekleri tüketmeniz gerekiyor.

zaten gün içinde tok tutan şeyleri yıyorsun.
kuru yemiş, leblebi,ceviz,yumurta yoğurt tok tutar.(dıyet lıstelerın olmazsa olmazı bunlar)sağlıklı.tavuk zaten yeme.balık mevsımınde hangısıyse onu ye.et de yemelısın.sebze yemeklerı yıyebılırsın.salata ye bol bol normal herkesın yemesı gerekenler zaten bunlar.milletçe böreğe,çöreğe yağlı bol salçalılara alıştığımız için normal beslenme anormal gelıyor.meyvede şeker oranı düşük olanları tercıh et.

Coklu meyve tuket

Merhaba
Doğuma 1 hafta kala günde kaç adet yenilmeli sizce?
Merhaba
Yanlıs bilmiyorsam tekli rakamlar üzerinden gidip yavas yavas arttırmak gerektiği ama son bi hafta kaldıgına göre pekte süre yok 3-5tane yiyin bence buarada trabzon hurması değil Medine hurması aman şeker hastası olursunuz:)

Teşekkür ederim
39 dayız da 7 yiyorum
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…