- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
İnşallah. Zaten abur cubur bağımlısıyım normalde. Ama hamile olduğumu öğrenince sigarayı bırakanlar gibi bıraktım birden. Dolayısıyla yiyecek bir şey bulamıyorum.İlk zamanlar kilo bile verilebiliyor hassasiyet dolayısıyla.Ama sonradan düzene girecektir endişe etmeyin. Sağlıkla kucağınıza alın
Bende basta mide bulantisindan sulu yemekleri eti tavugu vs. Yiyememistim ve sizin gibi abur cuburu felaket cok seviyordun onlarida yemiyordum ama sonra öyle kötü bi dönem gecirdim ki artik yeter ki istahim acilsin diye herseyi yiyorum ..5 haftalık hamileyim, midem bulanmıyor, tiksinmiyorum ama canım istemiyor.Uyanınca 1 tatlı kaşığı zeytinyağ içiyorum, iki kuru kayısı. Sabah kahvaltısı yumurta, ceviz, salatalık yedim. Öğlen bir yeşil elma, akşam üzeri domates, salatalık, yoğurt yiyorum. Arada da ağzıma çiğ kuruyemiş, leblebi atıyorum. Akşam da bir meyve yiyorum. Hesaplıyorum kalorisi 600-700 geçmiyor. Ama tokum. Az değil mi ya.Bu arada salçalı yemek normalde de sevemem. Kırmızı et, balık yemem. Hep böyle haşlanmış takılırım. Ama abur cubur çok swverim. Bisküvi, çikolata,ekmek türü şeyler. Abur cubur da boş kalori ve zararlı diye yemiyorum.
Şu anda Yayladayız. Kendi doktorumun olduğu şehir değil. 1 ay eşimin memleketindeyiz.ilçede tek doktor var, ondan da 15 gün sonraya randevu bulabildim. O zaman sorarımProtein, omega3, demir ve kalsiyum yapıcı seyler yemeniz lazım
Sonra dişleriniz cürümeye baslar kan degerleriniz düşer daha kötü hasta olursunuz
Yemek zor geliyorsa doktorunuzda görüşüp gıda takviyesi olarak alın mutlaka
O zaman yumurta, balık, ceviz, yogurt, süt, kırmızı et günlük yiyeceklerin arasında olsun mutlakaŞu anda Yayladayız. Kendi doktorumun olduğu şehir değil. 1 ay eşimin memleketindeyiz.ilçede tek doktor var, ondan da 15 gün sonraya randevu bulabildim. O zaman sorarım
En de fark ettim ki hamilelikten önce hayatımı bisküvi, çikolata ile sürdürüyormuşum. Normalde kahvaltı etmem, bazen güne gofret yada dondurma ile başlarım. Ekmeğin arasına çikolatayı sürer üzerine bi de kaşıkla yerim. Hepsi besin değeri sıfır şeyler. Üstelik yerim yerim ödem toplarım, bir hafta maydanoz suyu, kabak detoksu yaparım. Hayatım böyle geçmiş. Nasıl afalladım anlatamamBende basta mide bulantisindan sulu yemekleri eti tavugu vs. Yiyememistim ve sizin gibi abur cuburu felaket cok seviyordun onlarida yemiyordum ama sonra öyle kötü bi dönem gecirdim ki artik yeter ki istahim acilsin diye herseyi yiyorum ..
Sizinki daha kötüymüş ya. Ben su içiyorum, yumurta falan da yiyorum. Allah kolaylık versin size. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen hicbir şey yiyemiyorum. su içsem ona bile raziyim günde 3 su bardağı zorlayarak o da. Sadece yağsız tost yiyorum
e daha ne olsun, gayet güzel yediklerin...5 haftalık hamileyim, midem bulanmıyor, tiksinmiyorum ama canım istemiyor.Uyanınca 1 tatlı kaşığı zeytinyağ içiyorum, iki kuru kayısı. Sabah kahvaltısı yumurta, ceviz, salatalık yedim. Öğlen bir yeşil elma, akşam üzeri domates, salatalık, yoğurt yiyorum. Arada da ağzıma çiğ kuruyemiş, leblebi atıyorum. Akşam da bir meyve yiyorum. Hesaplıyorum kalorisi 600-700 geçmiyor. Ama tokum. Az değil mi ya.Bu arada salçalı yemek normalde de sevemem. Kırmızı et, balık yemem. Hep böyle haşlanmış takılırım. Ama abur cubur çok swverim. Bisküvi, çikolata,ekmek türü şeyler. Abur cubur da boş kalori ve zararlı diye yemiyorum.
Duymak istediğim cümlelere daha ne olsun, gayet güzel yediklerin...
5 haftalık hamileyim, midem bulanmıyor, tiksinmiyorum ama canım istemiyor.Uyanınca 1 tatlı kaşığı zeytinyağ içiyorum, iki kuru kayısı. Sabah kahvaltısı yumurta, ceviz, salatalık yedim. Öğlen bir yeşil elma, akşam üzeri domates, salatalık, yoğurt yiyorum. Arada da ağzıma çiğ kuruyemiş, leblebi atıyorum. Akşam da bir meyve yiyorum. Hesaplıyorum kalorisi 600-700 geçmiyor. Ama tokum. Az değil mi ya.Bu arada salçalı yemek normalde de sevemem. Kırmızı et, balık yemem. Hep böyle haşlanmış takılırım. Ama abur cubur çok swverim. Bisküvi, çikolata,ekmek türü şeyler. Abur cubur da boş kalori ve zararlı diye yemiyorum.
Bende artik zararli yararliya bakmadan yiyorum cünkü 2 hafta hic bisey yiyemez icemez hale gelmistim serumla ayaktaydim ..B
En de fark ettim ki hamilelikten önce hayatımı bisküvi, çikolata ile sürdürüyormuşum. Normalde kahvaltı etmem, bazen güne gofret yada dondurma ile başlarım. Ekmeğin arasına çikolatayı sürer üzerine bi de kaşıkla yerim. Hepsi besin değeri sıfır şeyler. Üstelik yerim yerim ödem toplarım, bir hafta maydanoz suyu, kabak detoksu yaparım. Hayatım böyle geçmiş. Nasıl afalladım anlatamam
Yalnız bebek icin değil kendisi icin yediklerini yiyecekvalla ilk 16 hafta zaten sizin ne yediğinizin hiç bir önemi yok...sizin hali hazırdaki depolarınızdan bebek beslenecek... hatta o kadar az besine ihtiyacı varki aç bile kalsanız olan ona değil size olur...
ben 8.5 aylık hamileyim...
bulnatılarım 7. ayın ortalarında bitti...
sıfır iştah yaşadım kimi zaman...
kilo verdim...
kanım düştü vs...
aburcubur yemeyin kesinlikle ama illa balık yemeliyim illa avakado bulmalıyım derdine girmeyin...
sağlıklı dengeli beslenin...
bence gebelikte en önemli şey 'su'
3 litre su kesinlikle için..
bence çok çok önemli...
kalp damar sağlığı ve kan dolaşımı için... (hamilelikte dolaşım sorunları yaşanabilir)
Hay Allah razı olsun sizden.valla ilk 16 hafta zaten sizin ne yediğinizin hiç bir önemi yok...sizin hali hazırdaki depolarınızdan bebek beslenecek... hatta o kadar az besine ihtiyacı varki aç bile kalsanız olan ona değil size olur...
ben 8.5 aylık hamileyim...
bulnatılarım 7. ayın ortalarında bitti...
sıfır iştah yaşadım kimi zaman...
kilo verdim...
kanım düştü vs...
aburcubur yemeyin kesinlikle ama illa balık yemeliyim illa avakado bulmalıyım derdine girmeyin...
sağlıklı dengeli beslenin...
bence gebelikte en önemli şey 'su'
3 litre su kesinlikle için..
bence çok çok önemli...
kalp damar sağlığı ve kan dolaşımı için... (hamilelikte dolaşım sorunları yaşanabilir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?