- 28 Mayıs 2019
- 15
- 5
- 1
- 40
- Konu Sahibi Umut etmek bir hastalik
Kizlar merhaba, cok caresiz bir sekilde yaziyorum kime anlatsam bilemiyorum. 11 yillik evliyim ve 10 yasinda bir kizim var. Yillarca esimle aramizdaki gecimsizlikten dolayi cocuk istemedim ve sonra kizim cok istiyor tek kalmasin diye dusunerek ikinci bebegime hamile kaldim. Suan 22 haftalik hamileyim. Hamile oldugumu ilk ogrendigimde hersey cok guzeldi evimize bir huzur gelmisti. Sinirli agresif esim gitti yerine anlayisli sabirli bir adam geldi. Fakat bu seferde bana olanlar oldu. Gebeligin de etkisi midir bilmiyorum gecmiste bana yasattiklari, beni evden kovmalari, siddet gostermesi, ailesinin gaziyla sayamasi sovmesi gibi seyler surekli donuyor beynimde ve surekli kavga cikariyorum. Ha neden bosamadin bir de ustune ikinciyi yaptin derseniz dava actim ama verdigi sozlere inanarak ve kizim icin bir sans daha verdim. Aslinda sozunde durdu beni vazgectigim icin pisman etmedi. Cok ilgili bir adam olmustu gebeligimle beraber ama benim sinir patlamalarima dun dayanamadi. Sus dedi bak kotu seyler olacak dedi ama ben biraz hamileligime guvenerek biraz da nasilsa sabrediyor diye dusundum sanirim ya da kendime hakim olamadim ve bagirmaya devam ettim. Oruc olmasinin da etkisi midir bilmem kontrolunu kaybetti sacimdan tuttu eline bir bicak aldi seni de kendimi de oldurucem dedi. Kizim baba napiyosun cani misin sen deyince sen beni mi sucluyorsun hakkim haram olsun sana da bilmem ne dedi. Kizim da senden nefret ediyorum helal etmezsen etme deyince ilk defa kizima da el kaldirdi. Sonra kizimla banyoya kactik o naapti bilmiyorum. Hala soktayim. Bu noktaya nasil geldik hala inanamiyorim. Demek ki tv de cikan cinnet haberleri boyle bisey. Simdi cok mutsuzum ve aslinda cok uzgunum. Keske hersey yolundayken bu kadar zorlamasaydim ne guzel huzurumuz yerindeydi diyorum. Sonra da ne olursa olsun bu yaptiginin bir nedeni olamaz kendini suclama diyorum. Elim ayagim cekildi resmen ne yapmaliyim nasil davranmaliyim bilmiyorum