• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve sanırım aldatılıyorum...

Mesajda ne yazıyor ki ? bu erkekler neden kendilerine nefislerine sahip çıkmazlar madem bu müessesye uygun değilsin niye evlenirler ya :( yasak şey daha mı cazip geliyor anlamdım ki?bence konsuun sert olsun ama çok yüz göz olmayın hep yapar:( aldatılmayan yok sanırım. :( hep ikinci olmayı kabul eden ve mutsuz olan kadınların yokluk çeken erkeğe aç kadınların yok dememesinden kaynaklanıyor bu aldatmalar .Erkekler ne kadar pis nefisli igreniyorum ya ..

Birde şu yakalayınca eşine kesinlikle belli etmeyen,o da farkında soğudum belli etmiyorum diyen hatunlara hastayım.
Ben mesaj görücem de belli etmicem..
Bütün mahalle duyar sesimi be!adamın kafasını duvara sürtüp ateş cıkartırım o derece!:KK62:
Ben demekki tam bir mahalle karısıyım:KK53:
Nasıl belli etmemezli yapıyorsunuz!
Nasıl aynı yatağa girdiğin adama içini dökmeden duruyorsunuz .an la mı yorum..
Hele bi bana da anlatım cok cool geliyosunuz bana ya..
:KK57:[/QUOT tamam sizin dediğiniz doğruda her erkek sizin eşiniz gibi olmayabilir uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş bende bekarken sizin gibiydim ama evlenince biraz daha uysallaşıp mantıklı hareket etmeye çalışıyosunuz ve bekara karı boşamak kolay diyorum ekliyorummm

cocuğu eve bağlamak için yapmadım. çok ciddi bir konuşma gecti sonrasında yaptım. gördüğüm mesaj bi uygulamda idi ve bayanın birinin fotosunu beğenmişti. kadında beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok acık buldu demişti. yarın çok ciddi bir konuşma yapmayı planlıyorum. sonrası allah kerim.

bu gün ikinci aldatılma konusu okudum gerçekten çok üzüldüm.
ama Konu Sahibi : hivdaren in profilindeki yaşlı kadın nedense beni daha çok üzdü
sanki neler neler yaşadı ama yüzü bir türlü gülmemiş gibi acı hissettirdi bana :cry::cry:

cocuğu eve bağlamak için yapmadım. çok ciddi bir konuşma gecti sonrasında yaptım. gördüğüm mesaj bi uygulamda idi ve bayanın birinin fotosunu beğenmişti. kadında beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok acık buldu demişti. yarın çok ciddi bir konuşma yapmayı planlıyorum. sonrası allah kerim.

mutlaka konuş konuşmazsan daha çok tepene biner. konuştuktan sonra sakin kafayla düşün.
Allah sabır versin canım

Ne anlamadim canim fotonun altinda yazimi vardi

dokuz koca değiştiğim kanısına nerden vardınız?
dokuz koca değiştiğim kanısına nerden vardınız?
hı ozaman bekarsınız bekara karı boşamak kolay diyelim yada allah başınıza böle zaval vermesin ne diyim verirse siz napcaksınız çok merak ediyorum yada geliyodur gelmediğinden nasıl bu kadar eminsiniz böle diyeyim yani sanki başka adamlar dört dörtlük açtılar kollarını bekliyolar ondan ayrılsa başkaları çokmu mutlu edecek bence en iyisinin köküne kibrit suyu

"Beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok acık buldu "
Bu mesajın nesi aldatma Allah aşkına? Biz burada neler düşünüyoruz, kendimizce ne mesajlar hayal ediyoruz.Şaka gibi.

Bu adamları susa susa tepenıze çıkarıyosnz,baştan ezik başlamşsnz acizane bir kabulleniş içindesnz.Bu gibi durumlarda ıyı nıyetle kendınızı bigüzel kandırıyosnz..Sonrada gelsin çileler.

hı ozaman bekarsınız bekara karı boşamak kolay diyelim yada allah başınıza böle zaval vermesin ne diyim verirse siz napcaksınız çok merak ediyorum yada geliyodur gelmediğinden nasıl bu kadar eminsiniz böle diyeyim yani sanki başka adamlar dört dörtlük açtılar kollarını bekliyolar ondan ayrılsa başkaları çokmu mutlu edecek bence en iyisinin köküne kibrit suyu
hayır bekar değil evliyim.
kimseye sonsuz güvenmem ben ne yaşayacağımızın garantisi yok.
benim kocam asla yapmaz demem diyemem..
elbet benim de başıma gelebilir lakin ben bahanelerin ardına sığınıyor olmam.
başka adamlar çok mu iyi zihniyetini kabullendiği sürece hem kendine olan hemde çevresine olan saygınlığını yitirecek ve mutsuz olacak.
aldatılmayı bir kez sineye çekmiş ve ikincisini yaşamış.
bunun devamı gelecektir.

Back