Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Eşim çalışıyor hanımefendi akşamdan akşama bir saat görecek onu bazende şehirdşında oluyor benimle kalacak beni görecek o çocuk
Ay bırakın artık Allah aşkına şu üzülüyormuş gibi yapıp
siz kendi çocuğunuzu düşünün benim arkam sağlam ailem bakar merak etmeyin inşallah sizin başınıza bişey gelmezde sizinki ortalıklarda kalmaz. (Sizin iyi dilekleriniz gibi sizi düşünüyorum)

Kocanızin beş para etmediğini bildiğiniz için ailem bakar diyorsunuz tabi haklısınız. Çünkü babalar sizin kafanızda bir işe yaramıyor, sadece anneler ve aile büyükleri bakar çocuklara.

Ben çocuklarıni bı kadın için gözardı etmeyecek kadar baba olmuş, sorumluluk almış bir adamla evliyim. Gözüm hiç arkada kalmaz. Şam babalarıyla evli olanlar düşünsün.

Kocanızin beş para etmediğini bildiğiniz için ailem bakar diyorsunuz tabi haklısınız. Çünkü babalar sizin kafanızda bir işe yaramıyor, sadece anneler ve aile büyükleri bakar çocuklara.
Ayyy menopozlumuzun algıda mı sorununuz var anlamadım ben sizi ama bana hiçbişey olmaz siz kendinizi düşünün bi kuyruk acınız var çünkü hadi konumdan çıkın artık işinizdemi yok

Çocuğun başını boş bulmuşsunuz hiç utanmıyosunuz da. Kendi çocuğuna babalık yapmayan adam sizle olan çocuğuna babalık yapacak mı acaba. Allah sizi ıslah etsin.
Kimseyi bulamayınca sırf yalnız kalmamak için çocuklu adamlara yapışıyolar işte. Sonra sonuç bu.

Hanımlar polemiğe girmeyiniz ve üsluplara dikkat ediniz.

Konudaki tek mağdur 12 yaşındaki çocuk, anne baba boşanmış, anlatımlara göre de ne anne sahip çıkıyor ne baba sahip çıkıyor.

Allah hiçbir çocuğu analı babalıyken öksüz yetim bırakmasın.

Şimdi sakince o telefonu yere bırak kocişkonun yanına koş tıpış tıpış hadi
Koca diye ölüp, önünü arkasını düşünmeden evlenip, peşine hemen çocuk yapıp eşimin kızı babasına çok düşkün, evimize gelir mi diye ödü kopan siz gidin yapışın kocanıza. Mazallah öz kızı aranıza girer değil mi?

Küçücük çocuktan ödü kopuyor kocamla aramı açar diye

Siz ne fenasınız. Bakın anca 40 lık kocanıza yedirirsiniz bu manipülasyonlarınızı gidin onunla yetinin. Size beddua edilmedi, siz ettiniz. Mesajlar hala duruyor, herkes anlayacağını anladı . Burdaki kadınlar kocanıza benzemez.

Gene gitmiş ya:)
Hayır zaten boşuna yazıyoruz. Ona yanıyorum
Eski eşe cahil/ilkokul mezunu vesaire demesine de ayrı gıcık oldum. Sanki kendisi çok kültürlü. Bile bile çocuklu adamla evlenip sonra çocuğu görünce etekleri uçuşuyor. Sırf yerini sağlama almak için hamile kalıp sonra burada “ayy hamile kaldığıma bile sevinemedim .s.s” diye yalanlar savurması çok komik.

Şimdi sakince o telefonu yere bırak kocişkonun yanına koş tıpış tıpış hadi
Bune hız gelişin gidişin bir olmuş

Ne yaptın o küçük yavruyu uzaklastirdin mi
Yazık ya yazık

Çocuğunun olduğunu bile bile evlenip sonra o çocuğu yok saymak için elinden geleni yapıyorsun

Öksüz ve yetim hakkı diye bir şey var haberin yok mu

Ama suç sende değil o baba anne olucak kişilerde yazıklar olsun lanet olsun o anne babaya

Heleki baba olucak o adam adamlığı babalığı yere batsın

seninde çocuğu ortaya bırakıp gidicek belkide bir gün burda atıp savurmaya benzemez

Çalışıyorum diyor konu sahibi adamın çok parası olduğunu sanmıyorum

Kendi çocuğuna babalık yapmayan adam sizle olan çocuğuna babalık yapacak mı acaba.
Ne demiş Ziya Paşa “Ayinesi İştir Kişinin lafa bakılmaz Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde” sizden önce çoluk çocuğa karışmış bir insanın nasıl bir ebeveyn olacağını görmek için çocuklarının haline bakmak gerekir, kendisi bakmak istemediği için çocuğunun sorumluluğunu anneanne, babaanne, hala, teyze, dedeye bırakıyorsa, o adam veya kadından iyi bir ebeveyn olmaz.
10 tane çocuğu da olsa döner arkasını gider, benim olmaz olası akrabalarımdan birinin Almanya’da 2, Türkiye’de 4 tane kızı var, adam evlendi çocuk yaptı ayrıldı, birlikte yaşadı çocuk yaptı ayrıldı, sorsanız baba ama Şam babası, kızlarının hiçbirini görmüyor, belki yine biriyle birliktedir ve yine çocuğu olmuştur bilmiyorum, şimdi bu Şam babası yaşlandığında kızları baksın isteyecek, dilerim Allahtan hiçbiri bakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…