Yeter ki çocuğum olsun babası önemli değil diye düşünen kadınlar kendileri bakacak güçtedir sanırım.Evet bile isteye böyle bir adamla evlenmiş ve bir çocuk daha dünyaya gelecek.
Şuan bunu tartışmak durumu değiştirmeyecek ama, adamın hamuru belli, kadında bunu böyle kabul etmiş anladığım kadarıyla kocasından şikayetçi değil, onun bu huyu onu rahatsiz etmiyor. Yeterki çocuğum olsun babası önemli değil diye düşünen milyonlarca kadın var, konusahibide onlardan biri olabilir. Onun endişesi benim çocuğumada bakmasa naparım değil, kaldiki çok erkek varki ilk evliliğinden olan çocuğa sahip çıkmazken ikinci evliliğinden olan hata başka, kendinden olmayan çocuğuya sahip çıkan adamlar var.
Burda 2 suçlu var öz anne baba ve mağdur 12 yaşında çocuk. Gerisi benim için önemsiz
Evet , hem sevgi vermiyorlar babaanneye atıyorlarKizcagizi babaanneye atmislar baba yeniden baba oluyor. Icim acidi. Madem ilk evliliginiz cocugu olmayan biri ile evlenseydiniz o zaman o cocugun gunahi ne? Bize gelmek ister mi demissiniz ya korkmayin ya bu kadar istenmezken gelmez
Kizdin ya annesinde ya da babasinda kalmasi asirindogal bir durum yalniz.Yani kizcagiz dese ki babacim seninle kalmak istiyorum pasa pasa kalmasi hakki.Sonucta onun da kardesi sevmesi de kiskanmasi da cok normal sizin deyiminizle ergen benim deyimimle COCUK!Merhaba hanımlar dün buraya konu açmıştım hamilemiyim diye test pozitifmiş kan testimle onayladım bunu. Şimdi benim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var babaannesinde kalıyor çünkü ben 5 aylık evliyim daha ve kızın annesi sağ doğal olarak ben bakmak istemedim kızına, ergen 12 yaş bir kız çocuğuyla annesi dahi anlaşamazsan ben anlaşamam 28 yaşındayım ilk evliliğim ve ilk bebeğime hamileyim bu arada. Eşimin kızı babasına çok bağlı ve çok kıskanç bebeğimi ona nasıl söylemeliyiz bilmiyorum sevinemedim bile durumuma, bize gelmek istermi yada onu sevmez kaprisler yaparmı deneyimleri olanlar lütfen cevap versin nasıl söyleyelim kıza bu durumu ve nasıl yaklaşalım ona?
Keske copsuz uzum bulsaydiniz siz de coluklu cocuklu adamlarla kosa kosa evlenip sonra yok istemem yok cocugum olacak istemem cocuklarin gunahina giriyorsunuz..Acaba asil sevgiyi annesi babasi.mi verir babaannesi mi kocaniz da ayri bir karakter yasiyor o ayri bi konu.Kizdin ya annesinde ya da babasinda kalmasi asirindogal bir durum yalniz.Yani kizcagiz dese ki babacim seninle kalmak istiyorum pasa pasa kalmasi hakki.Sonucta onun da kardesi sevmesi de kiskanmasi da cok normal sizin deyiminizle ergen benim deyimimle COCUK!
Yazdıklarınızdan kötü kalplilik akıyor. En içimde hissediyorum sizin kötülüğünüzü, fesatlığınızı..
Evlendiğiniz adam o kızın babası. Ki zaten yeni evlendiğimiz için yalnız kalalım diye babaanesinde annesi de böyle yaptığı için ben hiç bakmak istemiyorum demenizden ilk başta kızın sizinle yaşayacağını konuştuğunuz anlaşılıyor. Kabul etmişsiniz yani. Sorumluluk eşittir, anne bakmıyor diye baba da mı bakmasın. Üstelik sizin sözünüzle bunu yapabilen bir adama bir evlat daha veriyorsunuz cesurunuz da.
O kızı babaanne doğurmadı, siz de o kızın babasıyla evlisiniz yani asıl sorumluluğu alması gereken babaanne değil eşiniz ve dolaylı yoldan da siz. 12 yaşında bir çocuktan bahsederken bile garip ifadeler kuran birisinin annesi hakkındaki sözlerini hiç ciddiye almıyorum. Kadın da belki söylediğiniz gibi değildir çünkü.
Ne bu şimdi sırlar dünyası kötü üvey anne roleplay mi ? Yok hayır inşallah seninkini atar babası anasına. İki bedduaya karşı bir beddua da kaldınİnşallah seninkini atar babası anasına
Sizin durumunuzda bir arkadaşım vardı. Bebekten annesi babası boşanmış babaannesi büyütmüştü. Annesi şimdi yurt dışında yaşıyor burdayken de zaten ilgilenmiyordu kızıyla. Evliydi. Babası da bi kadınla Evliydi ve kadın sizin kafanızda. Kendisi ilk defa evlilik yapmış diye kocasının geçmişini de hiçe sayıyordu bu doğal ama ortada bir çocuk var bu hiç doğal değil. Kız kardeşi oldu babası tarafından. Babası kızın gözüne soka soka babacim bak sana ayakkabı aldım bak sana şunu aldım diyordu ki aynı evde bile yaşamıyorlar babaannenin evine misafir olarak gelmişler adam ne diye geldiğinde hediye alıyorsun küçük kızına. Hadi aldın diyelim diğeri ne p.. mi afedersiniz. Kız zaten aile nedir görmemiş. Aile mutluluğunu da kızın gözüne sokuyordu. Üvey annesi de arkadaşıma karşı çok soğuktu hep kocasını uzak tutuyordu ondan. Çok kötü biri değildi ama muhattap olmasını da istemiyordu daha büyük kötülük ne olabilir. Şiddet illa fiziksel değil bunu bi anlayalım. Arkadaşın hep söylediği birsey vardı. Benim zaten düzenim burda onlar da evliler ama keşke birazcık kardeşime gösterdiği sevgiyi bana da gosterselerdi. Kız sadece sevgi istiyordu. 12 yaşındaki bir kız çocuğunun da sizden çok büyük beklentisi olacağını zannetmiyorum. Annesi bırakmış gitmiş banane diye bencil düşünmektense ben bu kıza anne de olurum diyerek büyük merhametinizi burda bize gosterseydiniz sizi ayakta alkislardim. Velhasıl arkadaşım çok küçük yaşta olgunlastirilmaya mecbur bırakıldı. 12 yaşındaki çocuk suan tam hayatı kavrayabilmiş değil. Yerinizde olsam onun elinden tutardim. Ergenlik zamanında en azından şunu diyebilmesini eminim siz de istersiniz. Bana annem bile bakmak istemedi bu kadın bana annelik yaptı. Siz yaslaninca bile bu evlat unutmaz sizin ona yaptığınız o yüce sevgiyi. Elinizi vicdaniniza koyun o zaten evinize gelmek isteyeceğini zannetmiyorum ama en azından birlikte vakit geçirip dışlanmadan bir ömür sürsün çocuk. Arkadaşımın babaannesi geçen sene vefat etti. Evde tek başına kaldı şimdi 22 yaşında. Tek kalmak ister zaten genç kız. Ama üvey annesiyle iyi olsaydı şimdi arkadaş gibi olurlardi. Fazla uzatmayacagim ne demek istediğimi anlamissinizdir. Umarım sağlıkla kucaginiza alırsınız cocugunuzu inşallah size birsey olmaz da çocuğunuz ortada kalmaz. Kınamayın merhamet edin. Demek istediğim sadece empati. Kucuk bir empati çocuğun ömrünü değiştirecek. Bir düşünün derim
Kendi düşüncemi yazdım zaten. Siz kimsiniz ki emir veriyorsunuz? Temelden alalım. Hani siz okuduğunuzu anlama konusunda ustasınız ya. Bunu da anlarsınız belki. Size göre bir kadın evlendiği adamın başkasından olan çocuğu ile aynı evde yaşamak istememe hakkına sahip mi? EVET. Siz bunu aynı bu cümlelerle yazdınız mı? EVET. Bu anlamda çocuklu biriyle evlenen kadına hakkıdır dediniz mi? EVET. Gerisinin önemi var mı? HAYIR. Çünkü adam kadına benim çocuğum yok demediyse ve kadını kandırmadıysa eğer evlenirken, o zaman kadının böyle bir hakkı YOK.Benim mesajımın yarım cümlesini alıntılayıp yorum yazma amacınızın ne olduğu belli.Beni yargılama yada yaftalama hakkına sahip değilsiniz.Mesajlarımı alıntılamayı bırakın başkalarıyla polemiğe girmek yerine kendi düşüncelerinizi yazın
Size bırakmıyor zaten, babasına bırakıyor. Siz de çocuğuna sahip çıkmayan bir adamdan nasıl çocuk sahibi olma kararı verdiniz hayret vericiHayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
Siz kimsiniz de beni yargılıyorsunuz, kişiliğime laf söylüyorsunuz asıl?kendi düşüncenizi benim mesajımın yarım cümlesini alıp, bilmiş bilmiş linçlemeye çalışarak gösteremezsiniz!!! Hala böyle dediniz mi EVET diye provokasyona devam...Evet mesajım açık bir insan çocuklu biriyle evlenirken çocukla birlikte yaşamamak şartıyla bu evliliğe varım deme hakkına sahip midir? Bence EVETT. Peki hiçbir şart değişmemişken evlendikten sonra ben hala birlikte yaşamak istemiyorum deme hakkına sahipmidir?Bence yine EVETT. Yarısını alıntılayıp kalanını almadığınız cümlemin devamında yazdığım üzere !!! sırf evlenmek için, sırf beni kabul eden birini buldum diye çocuğunu kabul etmeyen biriyle evlenen anne ve baba mıdır suçlu? Bence kesinlikle EVETT .Vicdan ayrı şey, sorumluluk ayrı şey midir? Bence EVETT.Kendi düşüncemi yazdım zaten. Siz kimsiniz ki emir veriyorsunuz? Temelden alalım. Hani siz okuduğunuzu anlama konusunda ustasınız ya. Bunu da anlarsınız belki. Size göre bir kadın evlendiği adamın başkasından olan çocuğu ile aynı evde yaşamak istememe hakkına sahip mi? EVET. Siz bunu aynı bu cümlelerle yazdınız mı? EVET. Bu anlamda çocuklu biriyle evlenen kadına hakkıdır dediniz mi? EVET. Gerisinin önemi var mı? HAYIR. Çünkü adam kadına benim çocuğum yok demediyse ve kadını kandırmadıysa eğer evlenirken, o zaman kadının böyle bir hakkı YOK.
katılıyorum koyu puntoladığım yer dünyanın en haklı düşüncesi, adam resmen çocuğuna baktıracak birini arıyor kadında sırf evlenmiş olmak için evleniyor ,kimsenin çocuk umrunda değil herkes bencil,ondan sonra bu sıkıntılar çıkıyor, çocuk babasının sorumluluğunda,istemeyen kadının himayesi altında çocuğunu bırakmamalı kesinlikle katılıyorum. çocuğunu emanet edemeyeceğin bir insanla zaten evli kalmamalı. adamda belliki düzgün biri değil,kadında en baştan ben çocuğunu istemiyorum dememiş sırf evlenebilmek için ... olan yine çocuğa olmuş.Şöyle evlenip ,çocuk yapıp ,eşlerinden ayrılınca o çocukları atacak yer arayıp, gidip başkasıyla evlenip çocuk yapmak isteyen kadın erkek kim varsa keşke kısırlaştırılsa.Daha mevcut çocuğa gereken görevi yerine getirmiyorlar gidip başka çocuk yapıyorlar.Konu sahibi tabiki eşinin başkasından olma çocuğuyla birlikte yaşamak istemeyebilir bu hakkıdır, peki baba çocuğunu istemeyen bir kadınla neden evlenip çocuğu babaannesine bırakır bunu aklım almıyor.Anne nerde mesela, odamı evlenip çocuğunu attı acaba.Bir çocuğun anne ve babası sağ, sağlığı yerinde ve akli dengesi yerindeyken neden babaanne, anneanne yanında kalır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?