Siz yedi kat elmisiniz doğacak olan bebegin öz ablası olacak o kız. Sizden abla da olmaz üvey annede kusura bakmayın. Ozaman sapsız üzüm gibi bir adam bulup evlenseydiniz. Şunu da belirteyim hangi çocuktan hayır göreceğiniz belli olmaz. Siz yinede ileriyi düşünerek hareket edin. Anne biraktida baba birakmadi mi o çocuğu. Banane bakmak zorundami anne baba hayattayken. O babaya da diyecek tek kelime yok sizin bu düşünceleriniz den haberdarmi acaba.Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
Benim kizimda 12 yaşında Mart ayında hamile kaldım kendi öz kızım bile kıskandı. Düşük yaptım orası ayrı konu. Ama çocuktan nasıl davranmasini bekliyor konuş sahibi anlamış degilim. Bana göre çocuk konu sahibinden daha olgun. Annem babam beni başından attı babaneme bıraktı demiyor. Koskoca insanın hesap ettiği şeylere bakSiz bakmak zorunda olmayabilirsiniz elbette ama babası ona bakmak zorunda. Çocuğun velayeti kimde ki çocuğa böyle sığıntı muamelesi yapıyorsunuz. Üstelik anne olacaksınız. Çok daha fazla empati yapabilmelisiniz. Unutmayın bi dünyada ne ekerseniz onu biçiyorsunuz. Sorunuza gelince, siz o kızın üvey de olsa annesisiniz. Kuma değil de anne gibi yaklaştığınızda zaten bu soruyu sormaya gerek dahi duymayacaksınız. Evet çocuk kiskanacak ama anneleri farklı olduğu için değil. Her çocuk kardeşini kıskanır da ondan. Siz bu bakış açısıyla devam ederseniz bu kıskanclik iki taraf için de kronikleşecek ve belki de kardesliklerini hiç yasayamayacaklar. Ama siz ona uveyligini bu kadar hissettirmezseniz hersey daha kolay olur. En azından kendi karninizdaki evladınız için yapin bunu.
kıza annelik yap demiyorum ama bir abla gibi yaklaşıp arkadaş olmayı deneseydin keşke çocuk belli ki dikkat çekmeye çalışıyor . asıl sana el insaf minnacık çocuk sevgi ilgi şefkat bekliyor ama göremiyor yaptığı herşey dikkat çekmeye çalışmaktan, çünkü sadece böyle davranınca muhatap olup kızıyorsunuzdur tek böyle iletişim kuruyorsunuz demek ki kızarak da olsaHayır öyle değil bir hafta yaz tatilinde geldi ve ev aldı başını gitti ben çalışıyorum çünkü mutfaktan yağlar damlıyor salondaki camlar parmak izi yerlerde kırıntıydı, 9-7 çalışıyorum el insaf evde oturuyor çocugunada baksın yani objektif olmak lazım Allah aşkına
Yaklaşımınız çok çirkin hiç iyi enerji almadım sizden eminim çocuk gelse göndermek için her şeyi yapacaksınız.Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
Hakikaten ya, benim akrabamda da adam etmediğini bırakmadı,çocuğu anasına düşman etti. Türlü iftira attı, vermek istemedi. Neyse velayet babaya verildiği gibi baba bekar hayatına döndü,çocuklar babaannede anasız babasız kalıyorlarBu erkekleri Allah'ım nasıl biliyorsa öyle yapsın.bosanma aşamasında anneden cocuklari almak için ne iftiralar atıyorlar ne tehditler ne hakaretler ...velayeti alıp iki kuruş nafaka ödememek için .madem bakmayacakti neden aldı annesinden çocuğu hiçbir anne çocuğunu kolay kolay bırakmaz ! Bakalım nasıl kopardı anneden kızını ! Size anlatıldığı gibi olmadığından emin olun.
kendi adıma konusayim çocuklarımi bana düşman edip silahla peşimde kosarak ciğerimi söke söke velayetlerini benden aldı yataklardan kalkamadım acillerde sabahladim günlerce ise gidemedim .beni aldattığı kadınla hemen evlendi evlenir evlenmezde benim cocukalrimi babaannesi ne atip yeni kadınla çocuk yapmaya çalıştılar ama kadında yumurta temebelligi olduğu için bebek olmadı Allah'tan birbirlerinden bulmaları altı ay sürdü ve boşandılar . İyiki ilahi adalet var rabbim bildiği gibi yapsin.
O kadında eski geberesice eşimde iflah olmadı .ben mi ? Ciğerlerim param parça ...
Konu sahibi attığınız her adıma o yavruya söylediğiniz her söze dikkat edin ah tutar ama önce ama yıllar sonra
Hahajaj ha Allah askina sizden doğan çocuk nasıl olacakHayır öyle değil bir hafta yaz tatilinde geldi ve ev aldı başını gitti ben çalışıyorum çünkü mutfaktan yağlar damlıyor salondaki camlar parmak izi yerlerde kırıntıydı, 9-7 çalışıyorum el insaf evde oturuyor çocugunada baksın yani objektif olmak lazım Allah aşkına
Konuyu okudukça daha da şaşırıp kalıyorum. Annesi sağ ise babası da sağ. Annesi bakmıyor ise babası da bakabilir. Çocuklar, sadece annenin sorumluluğu değildir. Siz de yedi kat el değil “babasının” evlendiği kişisiniz, doğacak kardeşinin annesisiniz. Bile bile bu evliliği gerçekleştirmişsiniz şimdi mi kız çocuğu sorun oluyor?Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
Suç zaten adamda baba olarak çocuğuna saygicduysaydi evlendiği kadında sevmese bile saygı duymak zorunda kalacaktı. Ama ikiside aynı kafadan olunca olan kıza olmusBu durumdan sikayetci olan kendisi kime yuklenecektik? Bu evliligi yaparken akli neredeymis? Adam suclu kadin masum mu yani? Annelik yapmasi zor ona hak veriyoruz zaten o zaman ne yapacakti gidip kendisi gibi cocugu olmayan biri ile evlilik yapacakti. Adam basina silah dayayip zorla evlenmemistir herhalde. Hem cocuklu adamla evlenip hem cocuksuz bir hayat hayal ediyorsa insan olan herkes buna tepki gosterir. Isteyen istedigi ile evlilik yapar bu kismi da bizi ilgilendirmez ama sikayet ediyorsa biz de fikrimizi yazariz.
Sırf adam ilk çocuğunu daha da dışlasın, bir de çocuk sahibi olma konusunda ilk eşten aşağı kalır yanı olmasın diye hamile kalmadıysa ben de hiçbir şey bilmiyorum. Aklı sıra nispet yapacak birilerine.Hahajaj ha Allah askina sizden doğan çocuk nasıl olacakçocuk bu illaki olur böyle şeyler. Benim kizimda 12 yaşında dediklerinizin aynısıni yaşıyoruz. Siz anne olmaya hazirmisiniz gerçekten. Bilin diye söylüyorum yani bezinden taşıp sırtına kadar kaka da yapıyor bu bebeler. Saonra tuvalet eğitiminde yerlere felan da yapiyorlar
Fakat kendinizde söylüyosunuz sizinki annesinde, siz bakmıyorsunuz bizimki öyle değil kadın ben bakayım istiyor kendisi gezsin istiyor kusura bakmayın ama bende bir kere dünyaya geliyorum ve ilk defa bu heyecanları yaşıyorum neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
Bunu yapanlardan biri de sevgili kocişkonuz yalnızçocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
Eee kocanız bostan korkuluğu mu? O da ilgilenmiyor.Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?