Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Çocuk yapmak için müthiş bir baba bulmuşsunuz tebrikler.
Kendi çocuğuna sahip çıkmayan adamdan 5 ayda hamile kalın tabi.
Anne baba atmışlar çocuğu başından, annesine laf ederken kendi kocanızi es geçiyorsunuz yalnız. İşinize öylesi geliyor tabi. 12 yaşındaki çocuğun sizin bakımınıza ihtiyacı yok, babası adam olsaydı yeterdi.

Çocuktan değil kumadan bahseder gibi haller. Madem öyle çocuklu adamla evlenmeseydiniz.
Allah çocuğun yardımcısı olsun.

Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
O anneyse kocanız da baba hanımefendi. Çocuklu 2. Evliliğini yapan adamla evlenirken aklınız nerdeydi?

Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
Anne ilgilenmiyor, babanın ilgilenmesine siz izin vermiyorsunuz. Hala çocuktan şikayet ediyorsunuz. Ne yapsın buharlaşıp uçsun mu hayatınızdan?

Anne ilgilenmiyor, babanın ilgilenmesine siz izin vermiyorsunuz. Hala çocuktan şikayet ediyorsunuz. Ne yapsın buharlaşıp uçsun mu hayatınızdan?
O izni almaya çalışmak hata baştan. Yeni evliyiz diye çocuğunu evden gönderirse baba, karısı da gelmesin deme yüzünü bulur böyle.

Ben üniversite sınavına hazırlanırken 14 yaşındaki erkek kardeşimin yaşıt bir arkadaşı vardı. Oturduğumuz blok 3 bina ve Z şeklindeydi. Yani herkes yan binayı çapraz olarak görüyordu. Bu çocuk da tam bizim kata denk gelen dairede oturuyordu. Annesi 7 yaşındayken ölmüş babası da başkasıyla evlenmiş. Bu çocuğun 6 yaşında bir kardeşi vardı. Üvey anne çocuğa nefes aldırmıyordu. Düşünün küçük çocuğun odası var bunun yok. Oturma odası yapmış kadın. Çünkü bazen halasında bazen babaannesinde kalıyor. Salonda her akşam kanepede yatıyor, çarşafını yatağını kendi seriyor. Hatta kar kış demez evde temizlik var diye çocuğu balkonda bekletirdi kadın. Üstü başı kirli gezer kokardı çocuk. Bunları bana kardeşim anlattı çünkü farkında değildim. Üniversite sınavı, arkadaşlarla gezme falan başka bir şey umurumda değildi çünkü.

Apartmandan yaşlı kadınlar bir iki kere kapısına dayandılar, yazık günah yapma etme bu çocuğa bunları diye. Aynı konu sahibinin dediği gibi doğuran baksın dedi herkese. Kadının kocası da servis şöförüydü. Sabah karanlıkta gidip karanlıkta dönüyor. Asıl suç babasının tabi, hiç mi görmüyorsun evladının halini. Bir gün duyduk ki kadının 6 yaşındaki kendi çocuğu lösemi olmuş. Yazık zaten çok zayıf bir çocuktu ama abisini severdi. Odasına yemek saklar, abisini gizlice eve odasına alırdı soğukta dışarda kalmasın diye. Bu yavru 6 ay içinde lösemiden eridi vefat etti.

Şimdi herkes anne üzüntüden vicdan azabından kahroldu dememi bekliyor ama öyle olmadı. Kadın nasıl taş kalpliyse hiç saçı başı üstü dağınık gezmedi. Mevlüt okuttu ama komşuları çağırmadı kendi akrabaları geldi. Size yemin ediyorum kadın bir kaç hafta sonra normal hayatına döndü. Saçını boyattı, oğlunun mevlüdü için fön çektirdi, geleni gideni kendi gezmesi hiç aksamadı. Annem ve 3 binadaki diğer bütün kadınlar günlerce gözyaşı döktü çocuk için.

Kardeşimin arkadaşını evde cenaze var diye gelip aldı dayısı teyzesi. Bir kaç ay sonra da taşındılar gittiler.

Hepimiz çok şaşırıyoruz konu sahibi nasıl böyle düşünüp yazıyor diye. Ben bizzat gördüm bildim böylesini. Ne zaman böyle bir şey okusam direk ölen o çocuk gelir gözüme.

Siz 7 kat elseniz kocanız babası. Sizin kan bağınız yok ama onun var. Ne biçim kafanız var sizin. Anası bakmıyor tamam, babası da bakmıyor ki. Kocanızın o küçümsediğiniz kadından ne farkı var

28 yaşında genç bir kız bekar adam bulamadın mı?
Yani 40 yaşlarında evlenirsinis anlarım da sizin gibileri anlamıyorum.
Başınıza bela almıssınız.
Bilerek evlenmişsiniz hanfendi o çocuğa da bakmak zorundasınız.
Sizin gibi tiplere gıcık oluyorum.
Kızına bakmak istemedim diyorsunuz ya hangi hakla.
Çocuğun pıskolojısını düşündünüz mü?
Şimdi aşk sevgi dersiniz bırakın bu işleri ya

İçim parçalandı resmen. Allah ım sen kimseyi “iyi” annelerden ve “iyi” babalardan mahrum bırakma.

Allah belasını versin o kadının.

O çocuk büyüyüp kendini kurtarınca boğazına iki lokma koydu diye ortaya düşecek, bunlar böyle, yemeğe gelince en önde koşarlar.

Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
Evlenmeden önce konuşmadınız mı bu konuları?
Kesin bir dille burda ifade ettiğiniz gibi istemediğinizi..
Eğer öyleyse eşinize çok yazık gerçekten kızını asla istemeyen biriyle evlendiği için..
Anne de bir garip kızını böyle vicdansızların eline bıraktığı için..
Allahtan babaanne var.
Çocuklu bir adamla evlenen her türlü ihtimali göze alacak o çocukla aynı evde yaşama ihtimali var.
Gezip tozmak olabilir, hastalık olabilir, anne ölebilir her şey olabilir bu hayatta..
O yüzden baştan düşünmek lazım bunları..

Allah'ım hayırlı merhamet sahibi insanlarla karşılaştır bizleri yavrularımızı eşinizin kızına üzüldüm.. Ne yazıktır ki en çok da sizin bebeğinize üzüldüm bu düşüncede bir annesi olduğu için.. Tez zamanda Rabbim hidayet versin İnşallah..

Mecbur değilsem çocuğumu kimseye vermem ama çocuklu biriyle evlenirken de sıfır sorumluluk olmayacağını bilir her ihtimali düşünürüm.

Gidip kızcağıza sarılmak istedim. Kendini tek hissetmesin. Düşünsene 12 yaşındasın. Saçını tarayanın bile yok. Şimdi gelse bana tararım saçlarını. Geçer hepsi derim. Kızını kaybetmiş bir anneyim. O kızın o yalnızlığı beni parçaladı. Konu sahibi sizin kalbiniz de merhametiniz de yok. Annesi bakmayabilir. Ama bir can o. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum tabi varsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…