- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
- Konu Sahibi aayylliinn2014
-
sonrasında da adam ne yaptın diye sormuş bu yani, bu gibi olaylarda koca hariç herkes suçlu ilan ediliyo ya herşeyin sonunda, gülerek izliyorum valla
ben anlamadım, o arkadaş mı ayarlamış eşine fuardaki kızı, benim anladığım eşin o arkadaşa mesaj atıyo arkadaşı da vaaaay yazıyo, aile düzenini bozmayla ne ilgisi var düzeninizi bozan arkadaşı mı
CANIM ADAM BIZIM SAMIMI ARKADASIMIZ BENIM PİŞİRDİĞİM YEMEĞİ YIYEN şerefsız eşimin yazdığına şaşırmamış abı sen nedıyorsun ? dememışte alkış tutmuş bundan dost olur mu? tabıkı rezıl ettım şimdi uğrassın umrumda değil
kardesim senin kocan adama eve kiz aticam ev bul bana demis resmen.adam mi serefsiz tovbee bir yasima daha girdim.neyini rezil ettin adamin.senin kocanin altinda falan calisiyorsa ve sen bunu kullaniyorsan adama karsi kusura bakma ama o kocayi hak ediyorsin sonuna kadar.adam alkis tutmus ole mi sen once kocana bak adam kiz aticak ev ariyo arkadasi suclu oluyor. Ben anlamadim ya yanlış anladim sandim ama dogruymus.
canım o kişi bizim arkadasımız yıllardır.. Ve nişanlı şimdi gercek dost hataya çanak mı tutar?? Yoksa uyarır mı evli birini ? Soruyorum sana benı tanıyan pişirdiğim yemeği yiyen biriydi! çeksin cezasını!! Hemen vayyyyy lafları gaza getirme yok oyle. şimdi uğrassın davayla
ilk sayfadaki yorumları okuyunca şok oldum ya.nekadar çok katil ruhlu insanlar var dedim kendi kendime.herkes sanki o canı kendi vermiş gibi eğer barışmıcaksan aldır doğurma o adamın çocuğunu gibi şeyler söylemiş.o kadıncağızda bunlrdan etkilenip aldırsa çocuğunu bu günahın vebali hepinizin üzerine ....yazık gerçekten
Seni aldatan kocan o kisi değil. Onun yaptigi dogru demiyorum ama kocana birsey yapmayip adama saldirman tuhaf geldi.neyse dikkat et de bundan sonra bare kocan Ev aramasin .surekli ayni isleri karistirdigi icin adam sasirmamistir bencekoacamla olan bızım aramızdakı mesele zaten o ayrı onu ayrı hallettım. Ben kocam sucsuz demıyorum kı??? Ama o arkadası benımde unıvden arkadasım köpek. ınsan tanıdığı ınsana yaparmı!!! Tabıkıı yaa hak ettı sürünsün şimdi kimsenın işinede karışmaz bundan sonraa
google dan görsellerden aldırılmış bebek fotolarına bakın . ufacık ama insan görünümlü her yeri var . insan nasıl kıyar ona. sineği böceği bile öldürmezken günahı olmayan bir bebeğe kıyılmaz ki.o sizin kısmetiniz .
boşanın veya boşanmayın o çocuk büyür ve her türlü mutlu olunur. sanki bizim anne babamız beraberdi de biz çocuklar çok mu mutluyduk.yeter ki anne baba arasında olan mutsuzluğu o çocuğa yansıtmayın.
canim o insan gorunumlu olanlar kucukken kurtajla alinmis olanlar degil, sonradan dusenler.
2 aylik bebegin gorunumunu asagidaki linkte bulabilirsin
http://www.baby2see.com/development/week7.html
Oyle bırsey olsa 4yıldır ıllakı karsıma cıkardı. Evıne gıderdım habersız annesı evdeyken sohpet etmeye bılgısayrı fln tertemız hıc bır zmn şüphelı bırsey görmemiştim. Bundan sonrası onun bıleceği iş, eşim şuan herkesden daha fazla acı cekıyor vıcdan azabı pişmanlık.. Kendı annesi bıle konusmuyor ben dışında kımse. Yalvarıyor ılerısı olmadı ezgi sadece niyet ettim ama döndüm hatamdan diyor
canim o insan gorunumlu olanlar kucukken kurtajla alinmis olanlar degil, sonradan dusenler.
2 aylik bebegin gorunumunu asagidaki linkte bulabilirsin
http://www.baby2see.com/development/week7.html
eminim öyledir. ..keske erkek olsaydim diyorum bazen..hersey arkadasinin sucu zaten. .uckurunada arkadasi sahip cikicakti..
koacamla olan bızım aramızdakı mesele zaten o ayrı onu ayrı hallettım. Ben kocam sucsuz demıyorum kı??? Ama o arkadası benımde unıvden arkadasım köpek. ınsan tanıdığı ınsana yaparmı!!! Tabıkıı yaa hak ettı sürünsün şimdi kimsenın işinede karışmaz bundan sonraa
hayir canim aldir diyenlerin degil, o serefsiz kocasinin ustune o gunahin vebali.
ben olsam ben de ayrilirdim ve de bebegi de aldirirdim.
eger bebegi aldirirsa bu kadinin degil erkegin sucu. mutlu evliligi olan kim ister kurtaj olmak?
Kimse sana aldir aldirma diyemez, Kendimi senin yerine koymaya calisiyorum. ben olsam aldirirdim cunku eger dogurursam bilirdim ki o serefsizi hayatimin geri kalani boyunca gormek zorunda kalacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?