Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

Çocuğa kıymayın sakın ,en doğrusu o herifi terk edin çocuğunda yüzünü göstermeyin.

Ama içimde bir his var ki siz bu adamı sizi yüzlerce kez aldatsa bile affedersiniz çünkü hala beni seviyor mudur ki gibi sorularınız var.

Allah aşkına seven insan bunları yapar mı ?

Konu gerçekse sizde peygamber sabrı var demektir belliki ayrılmıyacaksın niye peşıne düştün ki ozaman neyse hayırlısı

Alismis kudurmustan beterdir ... ilk degil sonda olmayacak.

Aldatildigini biliyoshn gormussun, Daha oncede yapmis yine yapacak...

Peki sen ne yapacaksin ? Hala onunla evliligine devammi edeceksin yoksa Kendine saygini yitirmeden ayrilacakmisin ?
Bize ayril demek belki kolay , durumun icinde olan sensin ama nereye kadar ,susacaksin ki !!!
Ustelik bebegin olduktan sonra , aldatmalara devam ederse ozaman ne olucak ?
Bebegi dogurup dogurmayacagin senin kararin o konuda kimse sana akil veremez...
ama ben boyle bir adamdan cocuk yapmazdim , cunku cocuguba bir gelecek sunamaz....

eger calisiyosan , calisabilirsen calis ve birak bu adami.

sonrasında da adam ne yaptın diye sormuş bu yani, bu gibi olaylarda koca hariç herkes suçlu ilan ediliyo ya herşeyin sonunda, gülerek izliyorum valla

CANIM ADAM BIZIM SAMIMI ARKADASIMIZ BENIM PİŞİRDİĞİM YEMEĞİ YIYEN şerefsız eşimin yazdığına şaşırmamış abı sen nedıyorsun ? dememışte alkış tutmuş bundan dost olur mu? tabıkı rezıl ettım şimdi uğrassın umrumda değil

sizde ya peygamber sabrı yada düşünme yetilerinizde bir sorun var...

6 yıllık bir evlilikte aldatılma facebook kaçamakları bununlada yetinmeyip kafelerde buluşma sarılmalar falan...

ve siz öyle sakinsinizki üstelikte hamilesiniz...

biz bi .....ya fiili olarak şahit olmasakta sanal yazışmalara dayanamıyoruz boşanma kararı alıyoruz hemde 2 çocuğa rağmen...

sizinki nasıl bir ruh halidir anlamıyorum...

bizimle kafa bulmaya çalışan bir ergen olduğunuzu düşünüyorum ki inşallah öyledir...

zira düşmanım bile olsa hiç bir kadının bunları yaşamasını istemem...

canım o kişi bizim arkadasımız yıllardır.. Ve nişanlı şimdi gercek dost hataya çanak mı tutar?? Yoksa uyarır mı evli birini ? Soruyorum sana benı tanıyan pişirdiğim yemeği yiyen biriydi! çeksin cezasını!! Hemen vayyyyy lafları gaza getirme yok oyle. şimdi uğrassın davayla

ilk sayfadaki yorumları okuyunca şok oldum ya.nekadar çok katil ruhlu insanlar var dedim kendi kendime.herkes sanki o canı kendi vermiş gibi eğer barışmıcaksan aldır doğurma o adamın çocuğunu gibi şeyler söylemiş.o kadıncağızda bunlrdan etkilenip aldırsa çocuğunu bu günahın vebali hepinizin üzerine ....yazık gerçekten

KArdesim senin kocan adama eve kiz aticam ev bul bana demis resmen.adam mi serefsiz tovbee bir yasima daha girdim.neyini rezil ettin adamin.senin kocanin altinda falan calisiyorsa ve sen bunu kullaniyorsan adama karsi kusura bakma ama o kocayi hak ediyorsin sonuna kadar.adam alkis tutmus ole mi sen once kocana bak adam kiz aticak ev ariyo arkadasi suclu oluyor. Ben anlamadim ya yanlış anladim sandim ama dogruymus.kimse aldatilmayi hak etmez ama senn bence hak etmissin.kizi eve atmaya calisan Kocan dayagi yiyen arkadasi işe bak.sen rezil olmussun haberin yok.kadinlik gururun yok sanirim
Insanlarla ugrasma.

Son düzenleme:

koacamla olan bızım aramızdakı mesele zaten o ayrı onu ayrı hallettım. Ben kocam sucsuz demıyorum kı??? Ama o arkadası benımde unıvden arkadasım köpek. ınsan tanıdığı ınsana yaparmı!!! Tabıkıı yaa hak ettı sürünsün şimdi kimsenın işinede karışmaz bundan sonraa

ama sen eşini affettin davada açılmadı ona, maddi manevi bi kaybı olmadı peki o arkadaş memurluktan atılırsa ne olacak, sence haksızlık yok mu burda

hayir canim aldir diyenlerin degil, o serefsiz kocasinin ustune o gunahin vebali.

ben olsam ben de ayrilirdim ve de bebegi de aldirirdim.

eger bebegi aldirirsa bu kadinin degil erkegin sucu. mutlu evliligi olan kim ister kurtaj olmak?

Kimse sana aldir aldirma diyemez, Kendimi senin yerine koymaya calisiyorum. ben olsam aldirirdim cunku eger dogurursam bilirdim ki o serefsizi hayatimin geri kalani boyunca gormek zorunda kalacagim.

Seni aldatan kocan o kisi değil. Onun yaptigi dogru demiyorum ama kocana birsey yapmayip adama saldirman tuhaf geldi.neyse dikkat et de bundan sonra bare kocan Ev aramasin .surekli ayni isleri karistirdigi icin adam sasirmamistir bence

canim o insan gorunumlu olanlar kucukken kurtajla alinmis olanlar degil, sonradan dusenler.

2 aylik bebegin gorunumunu asagidaki linkte bulabilirsin

http://www.baby2see.com/development/week7.html

Oyle bırsey olsa 4yıldır ıllakı karsıma cıkardı. Evıne gıderdım habersız annesı evdeyken sohpet etmeye bılgısayrı fln tertemız hıc bır zmn şüphelı bırsey görmemiştim. Bundan sonrası onun bıleceği iş, eşim şuan herkesden daha fazla acı cekıyor vıcdan azabı pişmanlık.. Kendı annesi bıle konusmuyor ben dışında kımse. Yalvarıyor ılerısı olmadı ezgi sadece niyet ettim ama döndüm hatamdan diyor

Eminim öyledir. ..keske erkek olsaydim diyorum bazen..hersey arkadasinin sucu zaten. .uckurunada arkadasi sahip cikicakti..

canim o insan gorunumlu olanlar kucukken kurtajla alinmis olanlar degil, sonradan dusenler.

2 aylik bebegin gorunumunu asagidaki linkte bulabilirsin

http://www.baby2see.com/development/week7.html

2 aylıkken kalbi atıyor ama ne bileyim çok mecbur kalmadıkça ben olsam sağlıklı bebeğimi aldırmazdım diye düşünüyorum. yine de herkesin kendi kararı. bekarken bu tip bi durumda aldır bebeği bi de çocuk başına bela etme diyordum ama ___bekara karı boşamak kolay derler ' evlenip düşük yapınca o duyguları hissedince fikirler değişiyor.

arkadaş eş dost hatta kardeş hepsi hikaye

kesinlikle senin gibi düşünmüyorum.masum bebeğin hiçmi hiç suçu yok babası şerefsiz olsun katil olsun sapık olsun ne olursa olsun babasının günahını o masum yavru çekmemeli.onunda hercanlı gibi yaşamaya hakkı var kimsede haksız yere bu hakkı elinden alamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…