Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

ben olsam önce o bebeği aldırırım, sonra o adama basarım tekmeyi.
yüzünü bile bi daha görmek istemem, çok daha ağır sözler söylemek geliyor içimden ama yazmayacağım.

kabullenirsen sen kaybedersin.

ben olsam adama tekmeyi basip bebegi kendim buyuturdum. inanamiyorum dogrusu kadinda kalacagini bile bile o gece nasil yerinizde durabildiniz. ben katil olabilirdim. ama cocugum yalniz kalmasin diye olmazdim sanirim. ona en buyuk ceza bi tarafina tekmeyi basmak olur.

çok gecmıs olsun bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal... Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy... Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm kozam nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar.. Hee bu arada o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. Asla görüşmüyorlar Oyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! Belki bir ders sınavdı bıze rabbıme dua edıyorum bu sınavı verceğiz.....

Ben anlamadım ya, buluştukları yere gittin, sarıldıklarını gördün ve hiçbir şey yapmadan eve mi döndün?

cok büyük bir hata yapmisin basta o konusmalari kayit edicektin ve o bulusma aninda önüne cikacaktin nede olsa kiza kendini bekar olarak tanitmis adi herif oda onun yalanci oldugunu görecekti...
sonra evden esyalarini aticaktin, ben sahsen böyle yapardim cocuga gelince kesinlikle aldirma... o yavrucugun bir sucu yok
nice anneler var cocuklarini tek basina büyüte biliyorlar...
ailenle durumun nasil bence onlarida haber et, adami ilk yakaladiginda cesaret almis bu nedesem bana inaniyor diye yapmis yapicagini...
ama bosanmak istemiyorsan genede elinden geleni yap ceksin cezasini süründür onu bosanicam de bir müddet ayri kal, cok sinirlendim nebicim karektersiz insanlar bunlar yaa evlerinde gül gibi karilari onlar zevu sefa pesinde ALLAH bildigi gibi yapsin bunlari...
seninde ALLAHcc yar ve yardimcinolsun canim hakkinda hayirlisi olsun...amin

Bugün ne kadar çok aldatılma konusu okuyoruz böyle Allah bildiği gibi yapsın bunları Doyumsuz iğrenç reziller. Allah sabır versin ne desek boş..

delıllerı saklamalı ayrıca bulustukları cafeden goruntulerıde almalı sadece face yazısmaları yeterlı olmayabılır ben olsam delıllerı saglama alır saklardım bı kopyalarınıda ıkı tarafın aılelerını cagırıp suratına fırlatırdım esımın gercı utanma duygusu olan ınsan bunları yapmaz ama ınsanların ıcınde utanır belkı edepsız

çok çok üzüldüm okuyunca bi defa şu eksiklik güzellik meselesini çıkar kafandan sen güzel olmasan seni beğenmese evlenmezdi seninle değil mi, sadece bakımsız olabilirsin tabi seni tanımıyorum yanlış da söylüyor olabilirim ama tarz değiştir bakımına özen göster kendini iyi hissettirecek şeyler yap. asıl meseleye gelirsek, aldatılmak affedilecek bişey değil bak bir kez affetmişsin ne oldu düzeldi mi eşin hayır... affetme bana kalırsa. şartların tek başına yaşamaya müsait mi çalışıyor musun ya da iş bulabilir misin bence bunların hesabını yap artık

ben anlamadım, o arkadaş mı ayarlamış eşine fuardaki kızı, benim anladığım eşin o arkadaşa mesaj atıyo arkadaşı da vaaaay yazıyo, aile düzenini bozmayla ne ilgisi var düzeninizi bozan arkadaşı mı

adamın suçu ne ki bende anlamadım?
eşin adama mesaj atmış eve kız atmak istiyorum tarzında,
adam da vayy yazmış..
sonra gelmişsiniz o adamı suçluyorsunuz, ne suçu varmış?
anlattıklarınız bununla sınırlıysa, adamı rezil ederek çok çok ayıp etmişsiniz.
hatta hakkına girmişsiniz!

google dan görsellerden aldırılmış bebek fotolarına bakın . ufacık ama insan görünümlü her yeri var . insan nasıl kıyar ona. sineği böceği bile öldürmezken günahı olmayan bir bebeğe kıyılmaz ki.o sizin kısmetiniz .
boşanın veya boşanmayın o çocuk büyür ve her türlü mutlu olunur. sanki bizim anne babamız beraberdi de biz çocuklar çok mu mutluyduk.yeter ki anne baba arasında olan mutsuzluğu o çocuğa yansıtmayın.

sizede gecmis olsun ALLAHcc birdaha yasatmasin...
sizde insaALLAH bir tartismada gecmisi karistirmayin bir sünger cekin olaylarin üzerinden esiniz gercekten pisman olmus...
RABBIM huzurunuzu daim etsin...

sonrasında da adam ne yaptın diye sormuş bu yani, bu gibi olaylarda koca hariç herkes suçlu ilan ediliyo ya herşeyin sonunda, gülerek izliyorum valla

Rabbim kimseyi böyle bir du ru mla karsilastirmasin ama bodanmayi düşünüyorsan Boşandıktan sonra söyle hamile olduğunu. Tabii arkanda destekcin ailen falan varmi bilmiyorum ama.

sonrasında da adam ne yaptın diye sormuş bu yani, bu gibi olaylarda koca hariç herkes suçlu ilan ediliyo ya herşeyin sonunda, gülerek izliyorum valla

Hayır adam rezil olduğuyla kaldı yani..
Kocalar masum, adam vayyy.. yazdığı için yuva YIKTI
Yazık ya gerçekten yazık, olay bundan ibaretse, bi insana iftira atmak bu kadar kolay olmamalı!

nedense sevgilisini kocasını netten yakalayan kadınlar hepmi netten okuyorlar, buluşma saatını ve yerını?.. bu adamla kadın buluşacakken telden arayıp yada msj atmıorlarda efendım sanal alemden belırlıyorlar nedense hep.ınanasım gelmıor artık forumda sııznkıne benzer toplasan 5 konu vardır .sıkıntınızdan konu açıorsunuz gbıme gelıor

yazdıkların yuzunden 2 saattır duygusal çöküntü yasıyorum...o yuzden saydırırsam benı mazur gör ayliiin...

bi insan beni daha once aldatacak.susucam.sonra yıne yakalıcam,gidip kafede masayı basıp adama tokat atmadan oradan sessizce cıkıcam ve ben hala suss pus oturucam..canım bakk,evlıyım kocam ı tabırı caızse köpek gıbı sevıyorum.yanı kıskanclıgımı anlatmıyorum bıle..hatta bu sayfada gorduklerım yuzunden paranoyaga bagladım.o adam suan benim dimi bana aıt..bı haltını yakalamadıgım muddetce benımdır o..amaa bırıne ask mesajı yazdıgı an yakandıgı an o adam artık KAMU MALI'dır!! senden cıkmıştırr.senın olmayan bıseyı de benımsemıceksın..ha cne aşkı olursa olsun .anan mı baban mı?hadı oncekınden kendınden ödün verdin.şimdi nsıl sessız kalırsın!! kızz sen benı delırtcek mısın yaa..çocugunu dogurursun dogurmazsın o ayrı.yasın 28.ben olsaam adamın g..tune basarım tekmeyı cocugumu da dogurur yuzunu de gostermem ne b.k yerse yesın.sonucta bı daha evlenmek guvenmek falan derken annelık gecer bunu da dusunurum.ama annelık ıcın erkegın bı damlası dısında bı haltına ıhtıyac oldugunu sanmıyorum.sert konustuysam kusura bakma ama sen de cook sakınsın ya..kafan mı guzel ,antıdepresan falan ıcıyosan anlarım onlar oyle bı etkı yapıyo.ama az sılkelen canım benım..calısıyosun sonucta.ıstanbuldaysan destek oluruz burda delı kadın cokk..ama gozunu seveyım kendıne saygı duy ve suu serefsız adı kocanı hayatından şutla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…