Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

çok zor bir durum.
bebeğini sakın aldırma kendinde büyütürsün
senin sevgin yeter bebeğine
yanlız neden bu kadar sessizsin anlamadım
NEDEN SUSUYORSUN NEYİ BEKLİYORSUN.
LÜTFEN SUSMA
bağır,çağır,kov evden böyle sessiz kalma
en çok merak ettiğim
bebek haberine eşinin tepkisi ne oldu?

Son düzenleme:
"Hanım,ben seni aldattım.Bil istedim,biliyorsun evli çiftler arasında gizli saklı olmaz" mı diyecekti

Gerçekten bu kadar sabırlı olabilir mi bir insan onu anlamıyorum kötü bir şey demek istemiyorum konu sahibi üzülmesin diye ama çok ilginç geldi bana açıkçası bir insan bu kadar umarsız olabilir mi :26:

Son düzenleme:
Ayrılmayacaksanız adama söyleyipte huzursuz etmeyin.
Üzüntünüzü anlıyorum fakat bu adam sizi sevmiyor. Karşıda ki kadına da bir şey demek istemiyorum cünkü kandırılmış. Kadında suç yok. Eşinizin adını bile baska sanıyor,bekar biliyor.

Zaten beğendim,bir de alkışlayım
Ki o adamdan sağlıklı bir baba figürü olmaz zaten.
Kadın doğursun,baksın,büyütsün.Adam da skor tabelasına çizikler atsın.
Hep kadın,kadın,kadın.Yeter artık.

neden konu açtın ki? sorduğun nedir? bence eşinin dışarıda başka bir hayatı olmasına sen alışmışsın sakinliğin soğukkanlılık vs olamayacak boyutta. bebek senin bebeğin ayrılsan bile o senin herşeyin sakın aldırma inan pişman olursun , çalışıyormuşsun zaten kesinlikle doğur. bu güzellikten kendini mahrum etme

Gerçekten bu kadar sabırlı olabilir mi bir insan onu anlamıyorum kötü bir şey demek istemiyorum konu sahibi üzülmesin diye ama çok ilginç geldi bana açıkçası bir insan bu kadar umarsız olabilir mi :26:

Basiretin bağlanması mıdır,hastalıklı sevgi midir,şok hali midir ben de anlamadım.

Bu olanlardan sonra tek kelime bile etmemiş eşine, hangi kadın dayanabilir ki buna, çok aşırı bir sabır gerçekten :44:

Bu yaşadıklarınla sanki eşin ölmüş gibi gelir sana.
Canının acısını unutmazsın aylarca.
Eşinle tüm güzel günleriniz film şeridi gibi gözünün önünden geçer.
Kendi canına kıymayı bile düşünürsün.
Çok acı gerçekten çok acı.
Sadece başına gelenler bilir. Onlar seni anlar. Onlar yorum yapabilir.
Eşinle konuşmanı tavsiye ederim. Bu şekilde susarak kendine ve bebeğine zarar verirsin.
İlişkiniz çok uzunsa eşin monotonluktan sıkılmış ve aklı kaymıştır diyorum.
Bu bahane mi ! Hayır değil... Yaptığı affedilebilir bir şey değil.
Ama boşanmak istiyorsan o çocuğa yazık. Hamilelik çok zor bir dönem.
Bütün hormonların iki katı çalışıyor. Ve çok duygusal oluyorsun.
Bu dönemi tek başına geçirmek sana acı verir. Ayrıca, doğum zamanı ve sonrası da tek başına çok ama çok zor.
Eğer bu bebeği gerçekten istiyorsan eşini affet derim.
Ama onunla konuşarak ilişkinizde ne eksikti de kendine böyle bir heyecan aradı sorgulayarak.
Hiçbir zaman affetmeyeceksin bu gerçek.
Ama, bebeğinin senine olmasını istiyorsan bu süreçte eşinle konuşmalı ve devam etmelisin.
Onunla mı mutlu olacaksın onsuz mu bunu iyi düşün.

cnm boşanmak isteseydin derdimki
keşke karşısına çıkıp yüzüne bir tokat atıp ayrılsaydın bir daha yüzüne bakmasaydın

Amaaa ayrılmayı istemiyorsun her şeye rağmen seviyorum diyorsun. hamileyim diyorsun. o zaman hiç ortaya çıkarma dallandırıp budaklandırıp ilişkinize zarar verme. eşinle yüz göz olma. duymadım görmedim bilmiyorum yapmaktan başka çaren yok. eşin sana iyi davranıyor. saklıyor ilişkisini. sen de böyle devam et. unutabilirsen gördüklerini unutmaya çalış. yapacak başkada bişi yok

birde madem seviyorsun boşanmayacaksın niye hafiyelik yapıyorsun. araştırma görme yaa

Bu olanlardan sonra tek kelime bile etmemiş eşine, hangi kadın dayanabilir ki buna, çok aşırı bir sabır gerçekten :44:

bence daha önce de olmuş zaten şaşırmamış biliyor kadıncağız kocasının nanelerini bir de çirkinim yetersizim moduna girmiş sanki adamın az da olsa aldatmaya bahanesi varmış gibi kadını çökertmiş pis herif. terkedilmek aldatılmak ve boşanmaktan çok çok daha korkunç bence konu sahibi için. durumu zaten kabullenmiş bebeğine kıymasın bence, bebekler annelerin bebeği dünyanın en iyi babasına sahip olsa bile:) bence doğurmalı ilerde o bebek onu hayata bağlayacak

Son düzenleme:

Katılıyorum, ben evlenirken eşime aşıktım şimdi çocuklarıma aşığım Ama bu şartlar altında da evli kalması uygun değil bana göre, herşeyi bilecek ama hiçbir şey yokmuş gibi davranacak, çok zor gerçekten. Boşanmak en iyisi

Son düzenleme:

sana göre en iyisi bana göre de en iyisi böyle bir adamla evli kalmak beni hayattan soğutur. ama konu sahibine göre ayrılmak onu hayattan soğutuyor. benim de bir bebeğim var babasına da bayılıyor babası da ona bayılıyor ama o benim bebeğim gibi geliyor yani bir bebek %90 anneymiş gibi geliyor:))) benim teyzem boşandı bir oğlu var o kadar mutlu ki şimdi oğlum olmasa ben napardım iyi ki doğurmuşum diyor. yani ilerde bu adamdan ayrılabilir de devam da edebilir ama bebek onun bebeği aldırmamalı

Ben de senin gibi düşünüyorum canım, aldırmaması gerektiğini. ayrıca annelerin daha çok katkısı var :) 9 ay karnımızda taşıyan biz, emziren biz, bakan biz, onlar üzüldü mü on kat fazla üzülen biz, babalar sevmiyor mu ilgilenmiyor mu tabiki seviyor ve ilgileniyor ama anne bambaşka tabiki 9 ayda sadece 1 gün sen taşı desek ne derler acaba

Okuyunca çok üzüldüm. Böyle şeyleri okuyunca bütün erkekleri yok edesim geliyor valla.Aldatma konusunu siz içiniz de çözeceksiniz bu tecrübeyle sabit. Nedenine gelince oturup konuşacaksın inanırsan o gücü kendin de bulursan devam edersin yok inanmıyorum midem almıyor diyorsanda boşanacaksın. Bebek konusu da bu duruma bağlı bence yalnız şu var aldırma kararı ne olursa oldun iki kişilik bi karar olmalı bence baba nın da hakkı var.Şu da varki kürtaj zamanın geçmek üzere yasal olrak 10 haftalığa kadar süre var hatırlatıyım. Bir an önce sağ duyulu düşünüp kendini toparlamalı ve geleceğin hakkında(bebek ve evlilik, boşanma)karar vermelisin. Uzattım gibi ama sakın ve sakın çirkin olduğunu düşünme bunun sonu yok sen en güzeli olsan da mutlaka daha farklısını arıyacaklardır bu karakter ve mide vicdan meselesi güzellik değil canım.Umarım herşey senin için çözümcül ve hayırlı olur. Sevgiyle kal...

Canım nadiaa ya katılıyorum o delilleri sakın kaybetme artık mahkeme aldatılma olaylarında mağdur olanın yanında ve o kadınla mutlaka konuş eşinin evli olduğu söyle eğer kadında eşinin evli olduğunu bilerek ilişkiye devam ederse kadınada dava açabiliyorsun be tazminat alıuosun hem eşinden hem aldattığı kadından. Yapılanlar çok çirkin hakkını ara çünkü ilk olmamış sanırım olmayacakta Allah yardımcın olsun kimse haketmiyor aldatılmayı

bak canım bebek için bir şey diyemem çünkü ekonomik durumunu bilmiyorum yani çalışıyo musun ailen çocuğunla seni nasıl karşılar bilmiyorum şu an sana çok büyük bir tepki göstermek istiyorum ama hamilesin stres altındasın bir şey diyemem ondan dolayı yine şunu soruyorum bir veye 2 gece önce senin yanında uyuyan bir adam dün başka kadının yanında uyudu ne düşünüyosun o kadının yanında kaldı vedee sırf yanında kaldığını anlama diye sana canım aşkım dedi dedimya söylenecek çok şey var amma hamilesin senide sres altına sokup doğmamış sabinin günahını almak istemme ama şunu diyim ALDIĞIN KARARLARIN SONUCUNU ÇOĞUNA BAĞLAMA SEBELERİNİ İSE SSAKIN DÜŞÜNME BİR ÇOCUĞUN MUTLU BİR YERDE BÜYÜMESİ İÇİN ÖNCE ANNE MUTLU OLMALIDIR . BEN ÇOCUĞUM İÇİN MUTSUZ OLDUM O MUTLU OLSUN YETER DİYE BİR DÜŞÜNCE YOKTUR ÇÜNKÜ EBEBEYİNLERİ MUTSUZ OLAAN ÇOCUK HİÇBİR ŞEKİLDE TAM OLARAK MUTLULUĞU TATAMAZ EN AZINDAN ÇOCUKLUĞUNDA VE ERGENLİĞİNDE

Konu sahibine diyorum sizinki sevgi felan değil inanmıyorum sizinki bir saplantı bu nasıl bir zihniyet yada neyin ezikliği anlayamadım.
Aradan kaç gün geçmiş gördüklerinize rağmen nasıl hala aynı evi aynı yatağı paylaşıyorsun.Değil hamile olmayı 10 tanede çocuğum olsa
öyle bir şerefsizle evli kalamam.Zaten çalışıyorum imkanım var ailemde destek verir diye düşünüyorsunuz.Eeeee o zaman problem sizde kusura bakmayın.
Çocuk konusuna birşey diyemem sizin tercihiniz.

KAdina dava acsa bile cok zor sonuc alir.o genel birsey degil yanlış yonlendirmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…