- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
herkes kendini kıskanıyor sananlar genelde pek iyi bir ruh haline sahip kişiler olmuyor:) o yuzden fazla seapmamak lazimYine gelmis "herkes beni kiskaniyor perileri"
100binin üzerinde kazanıp bedelli yapmayacağım diyorsa iflas etmiştir siz en iyisi kendinizi hazırlayın 6 aylik ayriligaBazen bir günde 100 binden fazla kazanıyor çünkü tekstil ihracatçısı. Olay şu ki onun burada olmadığı 6 ay işlerin de bir bölümünün aksamasına sebep olacak.
Şu an size bunu yazarken acaba beni üzmek için mi bunu söyledi diye de düşünmeye başladım. Aslında çok merhametli biri ama bazen sinirliyken cin oluyor.
Direkt kiskancliga baglamasindan belli zaten tuhaf insanlarherkes kendini kıskanıyor sananlar genelde pek iyi bir ruh haline sahip kişiler olmuyor:) o yuzden fazla seapmamak lazim
Bi kıskançlık sezdim100binin üzerinde kazanıp bedelli yapmayacağım diyorsa iflas etmiştir siz en iyisi kendinizi hazırlayın 6 aylik ayriliga
34 yaşında sadece eşiniz mi olacak orada? Burada bile bir yukarıdan bakma var. Birliğe katıldığı ilk gün komutanlarına ya da askerlik şubesine bunu bildirin önceden de eşinize özel koğuş açsınlar. Bazen günde 100 bin bile kazanıyormuş ama bedelli için para veremezmiş. Bence para yok ama hadi neyse. Kıskançlık falan yazmışsınız da kıskanılacak bir durumda değilsiniz. Bir geri çekilip durumunuzu incelerseniz siz de göreceksiniz. Memleketteki sıradan çiftlerdensiniz hatta siz biraz daha geridesiniz çünkü kocanız ailesine bağlı çalışıyor yani geliri kendine ait değil ortak.Kendisi 34 yaşında olduğu için 20 yaşında ergenlere katlanamayacağını kendisi de, ben de, ailesi de biliyoruz.
Ağzının ortasına lastik tuvalet terliğiyle vururumEşim yüksek lisans yaparken ben de lisans yapıyordum ve ortak laboratuvarda ekip olarak çalışıyorduk. Kısa zaman sonra benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyledi ve sevgili olduk. O yüksek lisansı bitirdi, ben lisansı bitirip yüksek lisansa başladım ve aniden evlenmeye karar verip 1 yıl 4 ay önce evlendik. Askerliği yapmadığını biliyordum ve bedelli yapacağını söylüyordu. Kendisi 34 yaşında olduğu için 20 yaşında ergenlere katlanamayacağını kendisi de, ben de, ailesi de biliyoruz. Üretici olarak ticaret yapıyorlar ve piyasa uzun süredir dünya genelinde durgun veee eşim de 100 bin üstü olan bedelliyi karşılayamayacağını söylüyor. Ben ise 13 haftalık hamileyim... Çok moralim bozuk, çok ağladım. Bu durumu da bir tartışma sırasında dile getirdi zaten. Çok ama çok kırgınım. Her şeye.
Kim seni kıskansın yahu ortalama kadın daha eşin askere gitmeden tutuşmuşsunAy hayat hikayemin hangi kısmı sizi kıskançlıktan çatlamaya itti bilmiyorum ama bomboş bir charsınız ve burada b*ktan geçen hayatınızın acısını, kuş kadar aklınızla insanları rencide etmeye çalışarak ama maalesef basaramayarak çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bunu birinin size söylemesi gerekiyordu maalesef.
Bence siz gidin, eşinizin cebindeki parayı hesaplayın ve ona yular takmaya çalışın, hesap sorup beyninin etini falan yiyin ve sadece kafa dağıtmaya çalışan, sohbet eden kadınları rahat bırakın. Olur mu? Çünkü herkes sizin gibi değil.
Ya hu kafayı yemiş ya çizmeye çalıştıgı profil kocam zengin kimse birşey demeden kıskanıyorsunuz demiş belliki yalan söylüyorSizin mesajlarınız ve benim mesajlarım yukarıda yer almaktadır. Bir insana hayırlı olsun demek benim için normal ; size göreyse kıskançlık mı ?
Ahahahaa haberi yok premsesin burda ona buna çemkiriyor kıskanalar diye100binin üzerinde kazanıp bedelli yapmayacağım diyorsa iflas etmiştir siz en iyisi kendinizi hazırlayın 6 aylik ayriliga
Bu ne ya? Bir şirkette yönetici olduğunu söyleyen biri, bu cümleleri kullanır mı? Aşırı avamlıktan şimdi boğulacağım.Ay hayat hikayemin hangi kısmı sizi kıskançlıktan çatlamaya itti bilmiyorum ama bomboş bir charsınız ve burada b*ktan geçen hayatınızın acısını, kuş kadar aklınızla insanları rencide etmeye çalışarak ama maalesef basaramayarak çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bunu birinin size söylemesi gerekiyordu maalesef.
Bence siz gidin, eşinizin cebindeki parayı hesaplayın ve ona yular takmaya çalışın, hesap sorup beyninin etini falan yiyin ve sadece kafa dağıtmaya çalışan, sohbet eden kadınları rahat bırakın. Olur mu? Çünkü herkes sizin gibi değil.
Tekrar dönüp baktım, ben mi kaçırdım diye ama tam olarak nerenin kıskanılması gerekiyor yaAy hayat hikayemin hangi kısmı sizi kıskançlıktan çatlamaya itti bilmiyorum ama bomboş bir charsınız ve burada b*ktan geçen hayatınızın acısını, kuş kadar aklınızla insanları rencide etmeye çalışarak ama maalesef basaramayarak çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bunu birinin size söylemesi gerekiyordu maalesef.
Evet ihmal var ama bazen olacakların önüne geçilmiyor canım. Boşver kendi yorulacak zaten sen belki tek başına daha rahat edersin öyle düşün bol bol dinlen huzurlu bir hamilelik geçir inan stresli gebelik stresli bebeğe yol. açıyorHaklısınız ama bilmiyorum ya, öncesinde master yaparken yoklama kaçağına düştüğü için sistemsel bir hata yüzünden (yaşla ilgili de olabilir) bedelli için affı bekledi. Af çıktığında da oraya para yatırmak yerine ise bağladı ve su an işler durgun... Benim kızdığım nokta madem bedelli yaomayacakti neden bu kadar bekledi. Hamilelik sürecine denk gelmiş olamasi çok sinir bozucu.
Her şeyi doğru sıralamayla yapmazsanız böyle olurEşim yüksek lisans yaparken ben de lisans yapıyordum ve ortak laboratuvarda ekip olarak çalışıyorduk. Kısa zaman sonra benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyledi ve sevgili olduk. O yüksek lisansı bitirdi, ben lisansı bitirip yüksek lisansa başladım ve aniden evlenmeye karar verip 1 yıl 4 ay önce evlendik. Askerliği yapmadığını biliyordum ve bedelli yapacağını söylüyordu. Kendisi 34 yaşında olduğu için 20 yaşında ergenlere katlanamayacağını kendisi de, ben de, ailesi de biliyoruz. Üretici olarak ticaret yapıyorlar ve piyasa uzun süredir dünya genelinde durgun veee eşim de 100 bin üstü olan bedelliyi karşılayamayacağını söylüyor. Ben ise 13 haftalık hamileyim... Çok moralim bozuk, çok ağladım. Bu durumu da bir tartışma sırasında dile getirdi zaten. Çok ama çok kırgınım. Her şeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?