Hamileyim ve eşim askere gideceğini söylüyor...

E canım ne güzel hamileyken yapsın kurtulun ikiniz de, doğuma da yetişir inşallah Siz karı koca değil misini? Onun derdi senin de derdin, o da askerliğe gitmek için yanıp tutuşmuyordur heralde. Hayal kırıklığına uğramanı anlıyorum ancak eşin senden daha çok zorluk çekecek, ona destek olman gerekirken adamın üzerine gitmen güzel olmaz. Ayrıca çocuğunun babası o, ona şefkat ilgi göster bol bol. Çocuğun da bunları görerek büyüsün Ayrıca şu an karnında tüm duygularını o da seninle beraber yaşıyor. Daha doğmadan ilk hissettiği duyguların stres olmasına izin verme

Drama quennn seniiiii

yani "bence tanımadığınız insanların vereceği tepkiler için fikir yürütmeyi acilen bırakmalısınız." diyecekseniz neden kadınlar kulubune konu actınız hanımefendi? zaten amaç baskalarının da fikir yürütmesi degil mi?

Yani eşim benimle konuşmadan böyle bir karar alsa hamile olmasam bile kızardım, size pat diye söylemiş, saçma bir durum , uzuntunuzu anlayabiliyorum

Bence tanımadığınız insanların vereceği tepkiler için fikir yürütmeyi acilen bırakmalısınız.
Madem böyle düşünüyorsunuz neden buraya konu açtınız, ne saçma...
Sizi fazlaca bencil buldum ben. Varsa yoksa siz ve büyüyen karnınız. Valla abartmanin da bir sınırı var. Pek çok çocuk asker/polis babasının yüzünü dahi zor görüyor. Siz doğmamış çocuk için psikolojik açılım peşindesiniz.
Madem bu kadar önemli Madem finansal sorununuz da yok bastırın parayı ya da susun ve sorunlu gibi davranmayın

Bedelli 1 ay normal askerlik 6 ay.5 ay fazla yapacak diye aglamaniz saçma.madem bu kadar dert ediyordunuz ,önce askerlik sonra çocuk deseydiniz.cok büyütüyorsunuz

Yani eşim benimle konuşmadan böyle bir karar alsa hamile olmasam bile kızardım, size pat diye söylemiş, saçma bir durum , uzuntunuzu anlayabiliyorum

Milana22 adam yoklama kaçağı konumunda ise ; konu sahibi düğünde veya balayında damadı alıp, tecil durumunun kontrolü için götürmediklerine şükretsin.

Son düzenleme:
Bu hayat seni çok yorar bebişim

Çok ilginç, hamile karısını kırmak için,üzmek ağlatmak için 'ben askere gidicem sen kal' diyen bir kocanız var ve insanların sizi kıskandığıni mi düşünüyorsunuz? Benim çevremde hiç duymadim hamile karisi ağlasın üzülsün diye onu strese sokacak şeyler söyleyen kocaları. Kim sizi neden kıskansın ki?
Ayrıca 100 bin para değilse siz verin,yanınızda kalsin. Yeni evlisiniz, yok mu kocaniza verecek 3 bileziginiz, onu bozdursun versin bedelli paraisni.
Benim sizinki gibi 'gunu gelir bir günde yüz bin kazanir' diyeceğim bir kocam yok, insanların sıra sıra dizilip altın taktiği bir düğünüm de olmadı. Çok para getirecek bir isim de yoktu ki hatta bir süredir issizim. Buna rağmen bugun lazım olsa yüz bin çıkartabilirim cebimden,zorlanmam.
Bunca bollukta bunu bile yapamıyorsaniz kimse sizi kıskanmaz ,hiç merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…