- Konu Sahibi Turuncubikiz
-
Ben hollandada değilim ama turkiyeye ailemin yanına dondum
Evet evet oturum kartım var 5 yıl geçerli ama evlilik nedeni ile almıştım ve Oturum süresince sadece 4 ay aynı evde kaldikOturum izniniz varmi Hollanda icin? Evliliginiz ordada kayıt edilmiştir?
Evet evet oturum kartım var 5 yıl geçerli ama evlilik nedeni ile almıştım ve Oturum süresince sadece 4 ay aynı evde kaldik
her zaman velayet anneye verilir , attıkları mesajları tehditleri vs sakla dava olursa kullanırsın. Asıll onlar bu konuda zararlı çıkarlarBen turkiyeye döndüm zaten bir avukata danıştım yapamazlar diyor ama bilemiyorum tam olarak rahatlamış değilim hala
Canim konunu site yoneticilerinden bdv ye taşımalarini istersen daha cok yorum ve yardım alırsın
Gecmis olsun
@cikolataveturkkahvesi @1sadekahve @DenizinYosunKokusu @Bittercoffee @MevsimlerGibisin @Yabanelma @RIVAVIRA belki bilginiz vardır kızlar.
Canım eşim çok yoğundu az biraz sorabildim akşam detaylı sorarım , ama oturumun var mı Hollanda ‘da ?Haber bekliyorum çok teşekkür ederim
Avukat mi lazim size?Niye bu kişiler avukat mı hepsi?
Bu caniligin nedenini inanın ben de anlamış değilim. Sıradan bir karı koca tartışması ailesinin de dahil olduğu şiddetin karıştığı bir kavgaya dönüştü boşanma kararı aldık ama sonrası hepsinden daha beter
Avukat mi lazim size?
Öyle birsey yazmadım? Belki bir bilginiz vardir yazdim.Hayır hepsi avukatmı ki oraya sadece bunlar yorum yapabilir gibiyazmışsın da
1 yıldır evliyiz. Eşim sanırım bazı tartışmaları kafasında büyütmüş ve aşkı bitmiş demekki bunu anlayabilirim zaten benim sorunum bu denli düşmanlığa dönüşecek hiç birşey yokken neden?Peki bu duruma nasıl geldiniz? Eşiniz bir anda mı değişti? Kaç yıllık evlisiniz?
Evet maalesef. Tartışma büyüdü kavga oldu tabiTek bir tartışma sonucu mu bu hale geldiniz?
Ailem arkamda onlarla birlikteyim zaten. Ama doğurup dogurmama konusunda kararsizim. Çocuk bu çekişmede mahvolacak cunkuBence önce siz kendiniz ne istediğinize karar verin doğurmak istiyor musunuz? boşanacak mısınız?ondan sonra zaten ben şunu şunu nasıl yapabilirim diye hedeflerinize göre yardım istersiniz. Aileniz yoksa türkiyede çocuğunuza nasıl bakacaksınız tüm bunları hesaplayarak hareket edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?