Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

Siddete de ugramissiniz. Her turlu eliniz guclu. Sikayetinizde bundan da bahsedin. Sizi sindirmeye calsiiyorlar sadece. Ama karsilarinda akilli bir kadin oldugunu gorurlerse size bela olmaktan vazgecerler.

Evet evet oturum kartım var 5 yıl geçerli ama evlilik nedeni ile almıştım ve Oturum süresince sadece 4 ay aynı evde kaldik

Şu anda evli gözüküyorsunuz. Oturum izninizin sormamin sebebi Hollanda sisteminden faydalanıp boşanmaniz için. Internetten araştırın bu konular üzerinde Türkçe olan hukuk sayfalar var. En önemli konuları anlatıyor. Oturum izniniz geçerli olduğu sürece haklarınızı kullanın sonuna kadar.sizi sindirmelerine izin vermeyin.

Ben turkiyeye döndüm zaten bir avukata danıştım yapamazlar diyor ama bilemiyorum tam olarak rahatlamış değilim hala
her zaman velayet anneye verilir , attıkları mesajları tehditleri vs sakla dava olursa kullanırsın. Asıll onlar bu konuda zararlı çıkarlar

Resmî nikahlı değilmişin nasıl soyadını vermiyor bence gözünü korkutmak için yapmışlar avukatın dediği Doğru gibi geldi bana yapamazlar bence de

Yavrunun canına kıyacak kadar caniler, ama doğunca sana vermeyip himayelerine alacak kadar da çok seviyorlar öyle mi ? Doğurma öldür ama doğarsa soyadımı bile vermem ama sana da göstermem demek nasil bi akıl tutulması ?

Bi bilgim yok ama sadece Allah belalarini versin diyebiliyorum şu an.

Nedir bu kadinlarin adamlardan cektigi yaa. Bilmiyorum ama bence alamaz yeni dogan bi bebegi hangi hakla anneden alabilirlerki kendilerini ne saniyorlar acaba stres yapmayin hamile halinizle

Peki bu duruma nasıl geldiniz? Eşiniz bir anda mı değişti? Kaç yıllık evlisiniz?
1 yıldır evliyiz. Eşim sanırım bazı tartışmaları kafasında büyütmüş ve aşkı bitmiş demekki bunu anlayabilirim zaten benim sorunum bu denli düşmanlığa dönüşecek hiç birşey yokken neden?

Bence önce siz kendiniz ne istediğinize karar verin doğurmak istiyor musunuz? boşanacak mısınız?ondan sonra zaten ben şunu şunu nasıl yapabilirim diye hedeflerinize göre yardım istersiniz. Aileniz yoksa türkiyede çocuğunuza nasıl bakacaksınız tüm bunları hesaplayarak hareket edin bence

Ailem arkamda onlarla birlikteyim zaten. Ama doğurup dogurmama konusunda kararsizim. Çocuk bu çekişmede mahvolacak cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…