- 25 Haziran 2019
- 62
- 26
- 3
- Konu Sahibi Turuncubikiz
-
Ben zaten hanimefendinin isine karismak icin yazmadim. Belki bu stres altinda bu noktaya odaklanamamistir dusunememistir diye hatirlatmak istedim. Ozellikle de belirttim amacm yargilamak yada akil vermek degil diye. Malesef sizin gibi yazmadim.Sizin kürtaj sebebiniz konu sahibininkinden masum değil, maddi ve manevi imkânlar iyileştirilebilirdi....
ancak biten bir evliliğin ve kabul edilmeyen bebeğin doğurulmaması mantığa daha uygun..
Bence hiç kimse kendi yaptığı birşeyi bir başkasına yapma deme hakkına sahip değil...
Dön güzel memleketimize.burda herşey daha kolay olacak inanMerhaba, 15haftalik hamileyim ve eşimle boşanmak üzereyiz. Eşim ve ailesi Hollandada yaşıyor ve orada yasal süre 18 haftaya kadar olduğu için çocuğu aldırmam konusunda baskı yapıyor. En son görüştüğümüz insanlardan aldığımız bilgiye göre çocuğu hicbir şekilde istemediklerini, kabul etmeyeceklerini ve soyadlarını vermeyeceklerini söylemişler fakat doğurma konusunda israrci olur ve doğurursam çocuğu benden alıp Hollandaya götürüp bana da göstermemekle hatta Hollandaya girişimi de engellemekle tehdit ediyorlar. Benzer şeyleri yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlardan bilgi ve öneri istiyorum çok ACİL...
Yapmayın nolur bir cana kıymayın. Doğmuş bir bebeğin kollarını bacaklarını kafasını teker teker kesip onu öldürdüklerini hayal edin aynı şeyHollanda ile ilgili hicbir bilgim olmadığı için bunları soyluyrolar. Şimdi tanıdık da buldum avukata da sordum ama ben de böyle vicdansız böyle zalim insanlarla inanın bir ömür muhatap olmak istemiyorum öylesi hem bana hep çocuğuma zarar olur. Cuma günü kürtaj olacağım hala dilleri susmuyor. Çok yoruldum artık
Merhaba, 15haftalik hamileyim ve eşimle boşanmak üzereyiz. Eşim ve ailesi Hollandada yaşıyor ve orada yasal süre 18 haftaya kadar olduğu için çocuğu aldırmam konusunda baskı yapıyor. En son görüştüğümüz insanlardan aldığımız bilgiye göre çocuğu hicbir şekilde istemediklerini, kabul etmeyeceklerini ve soyadlarını vermeyeceklerini söylemişler fakat doğurma konusunda israrci olur ve doğurursam çocuğu benden alıp Hollandaya götürüp bana da göstermemekle hatta Hollandaya girişimi de engellemekle tehdit ediyorlar. Benzer şeyleri yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlardan bilgi ve öneri istiyorum çok ACİL...
Canm bende senın durumundayım aynı seylerı bende yasıyorum. Esımın aılesı evıme herseye karısıyor ve kaynanamda bende kalıyor artık bıktım agızlarından bıde 8 haftalık hamıleyım cok uzerıme gelıyor esım ben haklıda olsam bana bagırıp cGırıo daha bu sabah kavga ettk ablası dus alıp almamamıza bıle karısıyor bende whatsaapda kımse evıme karısmasın dıe durum yaptım esıme solemıs benı yatakta uyuyorum uyandırıyo bagırıyor annesıde ıcerden duyuyor amacı annesının duyması zaten neden cnku kızdı bagrdı dıcek hosuna gıdıcek hepsının kaynanama gelınce namusuma bıle laf ettı esım sesını cıkarmadı ve bu sabah kahga ederken ablam annem var benm ıcın ddı evden gıdıcktm daha oncede gttm gerı geldm bu gıdıste kaynanam gndermedı esımde bırak ben gotururm dıo o kdr cok canım yanıyorkı napıcamı bılmıyorum esım ıstıyorkı kole olsun aıleme her dedıklerını yapsın bende kendımı ezdırmedıgım ıcın bır hafta aynı evde konusmadık esımle ndn cnku aılesı yuzunden benı hıc aılesı olarak gormedı ya ben karnımda senın cocugunu tasıyorum ve sabah kavga ederken altımdan kan geldı gordu ne oldu ddm kan geldı ddm hcbsyı umursamadı gıttı oturmaya annesının yanına hıc umrunda dehıldı ve cok zoruma gıttı bunlar bende bosanıcam bır degıl ıkı degıl bu olaylar ben sabahtan berı odamdayım bıkere gelıp bakmadı bana nasılsın dıe annesıyle oturuyor ama karar verdım kendı ayaklarımın uzerınde durabılırım cocugumada gerekırse sokaktan cop toplar bakarım boyun egmektense ama bu yaptıklarının hesabını odeyecek cocugunu umursamıyor ona cocuk falan gostermıcem benm yandıgım gıbı yanacak yuregıTek bir tartışma sonucu mu bu hale geldiniz?
Canm bende senın durumundayım aynı seylerı bende yasıyorum. Esımın aılesı evıme herseye karısıyor ve kaynanamda bende kalıyor artık bıktım agızlarından bıde 8 haftalık hamıleyım cok uzerıme gelıyor esım ben haklıda olsam bana bagırıp cGırıo daha bu sabah kavga ettk ablası dus alıp almamamıza bıle karısıyor bende whatsaapda kımse evıme karısmasın dıe durum yaptım esıme solemıs benı yatakta uyuyorum uyandırıyo bagırıyor annesıde ıcerden duyuyor amacı annesının duyması zaten neden cnku kızdı bagrdı dıcek hosuna gıdıcek hepsının kaynanama gelınce namusuma bıle laf ettı esım sesını cıkarmadı ve bu sabah kahga ederken ablam annem var benm ıcın ddı evden gıdıcktm daha oncede gttm gerı geldm bu gıdıste kaynanam gndermedı esımde bırak ben gotururm dıo o kdr cok canım yanıyorkı napıcamı bılmıyorum esım ıstıyorkı kole olsun aıleme her dedıklerını yapsın bende kendımı ezdırmedıgım ıcın bır hafta aynı evde konusmadık esımle ndn cnku aılesı yuzunden benı hıc aılesı olarak gormedı ya ben karnımda senın cocugunu tasıyorum ve sabah kavga ederken altımdan kan geldı gordu ne oldu ddm kan geldı ddm hcbsyı umursamadı gıttı oturmaya annesının yanına hıc umrunda dehıldı ve cok zoruma gıttı bunlar bende bosanıcam bır degıl ıkı degıl bu olaylar ben sabahtan berı odamdayım bıkere gelıp bakmadı bana nasılsın dıe annesıyle oturuyor ama karar verdım kendı ayaklarımın uzerınde durabılırım cocugumada gerekırse sokaktan cop toplar bakarım boyun egmektense ama bu yaptıklarının hesabını odeyecek cocugunu umursamıyor ona cocuk falan gostermıcem benm yandıgım gıbı yanacak yuregı
O kdr sıkıntılıyım kı hcbsy dusunmeden bakmadan yazdmKonu tarihine dikkat lütfen, cevap almayacaksınız büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?