- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi simurg211603
Ahahaha göster gösterMuhtemelen bu şekilde aldatılmış ve affetmis kadınların genel tesellisi bu sekilde.
Bel gamzelerimi gormek ister misin Halime ? Ahdhshhshf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha göster gösterMuhtemelen bu şekilde aldatılmış ve affetmis kadınların genel tesellisi bu sekilde.
Bel gamzelerimi gormek ister misin Halime ? Ahdhshhshf
Evlilik veya romantik ilişkiler sadece cinsellik üzerine mi kurulu ki cinsellik dışı diyalogları aldatma kabul etmiyorsunuz?Beni guldurdunuz, siz de gulun insallah. Herkes gibi dusunmek zorunda olmadigimi saniyorum. Bakis acim cozume odakli. Yargilayici, aman bunu nasil yapar tarzinda degil. Adam niye yapmis ve bu evliligi yikmayi gerektirecek bir konu mu? Bana gore degil. Cinsellik yasanmamis. Bana gore cinselligin sanalı olmaz. Benim.aldatma tanimim cinsellik varsa uzerine.
Evli degilimTamam esiniz kamera karşısında sanal ama görsel olarak kendisini ona takdim eden eden bir dilberin meme aralarına methiye dizip, göbek çukurunda bogulursa bu yazdığınız şeyle kendinizi avutursunuz.
Olaki buraya konu açma gafletinde de bulunursanız tesellisi hazir.
Sunu biliyorum. Erkekler her gun baska kadinlari hayal ediyorlar. Bunun aksini siyleyebilir misiniz? Evlilik ilerledikce bu artiyor. En yapmayani bile yapar oluyor. Sizin demenize gore bu da aldatma. O halde sunu soyleyeyim. Aldatilmayan tek kadin bile yok sizin tezinizden ilerlersek...Bana gore cinsel temas aldatmadir.Evlilik veya romantik ilişkiler sadece cinsellik üzerine mi kurulu ki cinsellik dışı diyalogları aldatma kabul etmiyorsunuz?
İnsan mekanik bir varlık değil,duyguları var.
İlişki denilen şey de iki organın birleşmesinden ibaret değil,ilişki veya evliliğin de duygusal boyutları var.
Cinsel organlar birleşmediği sürece mesajlaşma, yazışma,buluşma,öpüşme,webcam üzerinden soyunup görüntülü görüşme aldatma sayılmaz görüşü de bu nedenle tutarlı ve mantıklı değil bana göre.
Şöyle söyleseniz size hak veririm.
Evliliğinizi kurtarmak için çabalayın,evet yaşananlar hoş değil ama cinsel birliktelik olmadığı sürece diğer diyaloglar tolere edilebilir.Yaşanana değil altta yatan sebeplere odaklanın.
Hemcinslerimizin bile aldatmaya bakışı sadece cinsellik üzerine olursa erkeklere kızmaya hiç hakkımız yok diye düşünüyorum.
Sunu biliyorum. Erkekler her gun baska kadinlari hayal ediyorlar. Bunun aksini siyleyebilir misiniz? Evlilik ilerledikce bu artiyor. En yapmayani bile yapar oluyor. Sizin demenize gore bu da aldatma. O halde sunu soyleyeyim. Aldatilmayan tek kadin bile yok sizin tezinizden ilerlersek...Bana gore cinsel temas aldatmadir.
Bakın benim çocuğum yok. Öncelikle hamileliğin tadını çıkarın. Dünyadaki en güzel duyguya sahip olmak üzeresiniz. O adamın canı cehenneme. Bırak naparsa yapsın bile diyebilirimde elden gelirmi bilmem. Yalniz gerçekten tadını çıkar ve sağlıkla bebeklerini kucağına al insallah. Allah banada nasip etsin.31 haftalik ikizlerime hamileyim erken doğum riski nedeniyle 2 aydır yatağa mahkumum. eşimin beni anlattığından şüphelendiğim için onu denemek istedim sahte bir profilden ona mesaj attım ve gerçekten bana sadık olmadigini gözlerimle görmüş oldum eşim karşıdaki kadından fotograflarini istedi cinsel içerikli konuştu buluşma ayarlandı eşim doğum yapınca babalik izni alıp yanına geleceğim diye anlaştı ve memnun kalırsa bu birlikteliğin cok uzun sureler devam edecegini eşini sevdigini ama hayatinda farklılık aradığını söyledi hatta karşıdaki kadına kadinim diye bile hitap etti. ben iki defa hastanelik olup daha fazla bu konuşmalara dayanamadigim için ona baskasi gibi yazmayi bıraktım. bu konuşmalar olurken onun bana karşı daha ilgili daha sevgi dolu davrandigini fark ettim yani bir yandan telefondan başkası sandığı kişiyle konuşuyor diğer yandan bana karşı sevgi doluymuş gibi davraniyordu. ben gerçekten travma yaşadım bu olayla ayrılmayı düşündüm ama ikizim olacak ve ben eşimi her zaman sevdim. ne yapacagimi bilmiyorum şimdi
Sıkıntı yok evlendiğin zaman da olur :))Evli degilim
Beyninde baska kadinlarla yatan bir erkek aldatmis sayilir mi?cinsel temas nedir, şehvetle el ele tutuşmak temas midır, yoksa temasa cinsel sıfatı eklemek için penetrasyon şart mı?
mesela adam prezervatif kullandım temas etmedik derse ihanetten muaf olur mu?
gösterip elletmemek, dokunmadan karşılıklı mastürbasyon yapmak, handjob, giyinik sevişme gibi kategorileri nasıl değerlendiriyorsunuz, anlatsanıza biraz
Olmaz demiyorum. Hayatta her sey olabilir.Sıkıntı yok evlendiğin zaman da olur :))
Hayal etmek sadece düşüncededir ve düşünmenin de aldatma olduğu sizin fikriniz,Sunu biliyorum. Erkekler her gun baska kadinlari hayal ediyorlar. Bunun aksini siyleyebilir misiniz? Evlilik ilerledikce bu artiyor. En yapmayani bile yapar oluyor. Sizin demenize gore bu da aldatma. O halde sunu soyleyeyim. Aldatilmayan tek kadin bile yok sizin tezinizden ilerlersek...Bana gore cinsel temas aldatmadir.
Beyninde baska kadinlarla yatan bir erkek aldatmis sayilir mi?
Okurken son derece mantıklı geldi :)Bence beynini cikarip komidine birakip yatiyorsa aldatma sayilmaz
Gercek fikrimi soyleyeyim mi, kadin erkek ayirdi olmadan, insanlar partnerini ne kadar aldatiyorsa o kadarini aldatma kategorisine sokmayarak kendilerini rahatlatiyorlar.
Mesela kocasini, duygusal birliktelik olmadan sadece baskalariyla cinsel iliski yasayarak aldatan kadinlar, duygusal bir sey yoksa tek gecelik iliski aldatmak degildir aciklamalari yapiyor,
Ya da aksine cinsel iliski yoksa duygusal yakinlasma aldatma degildir diyenler de sagda solda milletle flort edip sadece kocasiyla sevisenlerden cikiyor.
Bu tarz konular, esler icin guzel bir "nasil aldatiliyorum" dedektoru olabilir.
İkisinden birinini seçmek zorunda olsanızHayir kadin da yapsa ayni yorumu yapardim. Evet sanal alemi aldatma kabul etmiyorum.
31 haftalik ikizlerime hamileyim erken doğum riski nedeniyle 2 aydır yatağa mahkumum. eşimin beni anlattığından şüphelendiğim için onu denemek istedim sahte bir profilden ona mesaj attım ve gerçekten bana sadık olmadigini gözlerimle görmüş oldum eşim karşıdaki kadından fotograflarini istedi cinsel içerikli konuştu buluşma ayarlandı eşim doğum yapınca babalik izni alıp yanına geleceğim diye anlaştı ve memnun kalırsa bu birlikteliğin cok uzun sureler devam edecegini eşini sevdigini ama hayatinda farklılık aradığını söyledi hatta karşıdaki kadına kadinim diye bile hitap etti. ben iki defa hastanelik olup daha fazla bu konuşmalara dayanamadigim için ona baskasi gibi yazmayi bıraktım. bu konuşmalar olurken onun bana karşı daha ilgili daha sevgi dolu davrandigini fark ettim yani bir yandan telefondan başkası sandığı kişiyle konuşuyor diğer yandan bana karşı sevgi doluymuş gibi davraniyordu. ben gerçekten travma yaşadım bu olayla ayrılmayı düşündüm ama ikizim olacak ve ben eşimi her zaman sevdim. ne yapacagimi bilmiyorum şimdi