- 19 Nisan 2020
- 5
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Caresizbiri
Ben 14 haftalik hamileyim onun icin kac haftadir hormonlarim inip cikiyor bulantilarim cok.. ve esimlere artik anlasamiyoruz hep kavga ediyoruz dün aramizda cok büyük bi kavga oldu..arkadaslariyla bulusmaya gitti 4 saat yokdu sonra yemek alip gelmis herneyse ondan sonra telefonda zaten basladi sne ne yaodin diye sordu annenle mi konusdun diyr sordu annem 500 km uzakda kaliyor.. her neyse bende neden diye sordum.. oda sen konusmusundur hep ben yokken annenle konusuyorsun dedi her neydr sonra geldi yemek yedik yemek yedikden sonrada..annem normalde haftaya gelecekdi yanimiza daha evime hic gelmedi bunu esimde biliyordu ve basladi.. neden annen bana sormuyor gelebilir mi diye ? Neden benimle bunlar konusulmuyor birdahaline benimle de konusup müsait miyiz diye sorabilirsiniz dedi.. bende annemin gelemsi icin senden izin mi isticez dedim? Halbuki annem ona 2 hafta önce dedi gelecek diye.. gecen ay da söyledi gelecrek diyr sonra bana annenle 7/24 yazisman beni rahatsiz ediyor deri annen seno dolduruyor dedi halbuki annemle ben 7/24 yazismiyorum bile.. annem yazarsa bana hep nasil oldugumu soruyor kusdum mu bebek iyimi pattik örüp resim yolluypr bebek videolari yolluypr yani kadin torunu olcak diye havalarda ucusuyor benim esimde annemden rahatsiz oluyor.. sonra kavga okadar büyüdü ki bagirmaya basladik.. ben ilk defa kendimi hakim olamadim ve agzimdan cikdigi kadar ona bagirdim aglama krizine girdim ve üstüne kusdum.. ve ben kusarken esim kosa kosa annesine gidip benim kusdugumu haber ediyor ve aksam 8 dr fiyor ki ben onu annesine götürcem diye akil var mantik var dedim ona.. ben orda kusarken sen nasil annene yetisdirip kusdugumu ve beni anneme götürcemi dersin beni anneme götür mü dedim ona? Oda istiyorsan git istedigin kadar kal dedi.. ben o gece aglama kirzine girdim nefes darligi yasadim 2 3 saat sonra kendime geldim.. ve ayri uyumamizi istedi.. ben salonda koltukda uyudum oda misil misil yatakda uyudu..sabah kalkdiginda yüzüme bile bakmadi konusmadi bile iki yabanci gibiydik.. bende anneme aradim geliyordum dedim.. ve simdi tek basima annemin yanina gidiyorum ve esime dedim bosanalim herseyde annem deyip duruyor.. ama kendi annesini görmüyor tabi annesi bana hep güzelce laflari sokup gidiyor.. annesi onu hep doldurur annesinin lafini gelir der bana.. ve bana giderkende ne olcaksa olsun dedi bitecekse bitsin dedi.. 14 haftalik hamileyim artik bebegim icin korkuyorum bu stress bana iyi grlmiyor.. cok sükür elimde bi meslegim var arkamdan dim dik duran bi ailem var.. ve artik cikmazdayim bosansam mi diye daha veya böyle birseye bu cocugu yasatmaya hakkim varmi ki?. Kafam cok karisik anneme durumu anlatmadim kadin yikilir bunlari duysa icinde kötü bi kiyet bile yok.. bide diyor ki bana simdi annenin yanonda mutlu olursun sevinirsin diyor.. annenle nedense cok mutlusun diyor.. ya mutlu olmicakmiyim ben ? Insan annesinin yaninda mutlu olmaz mi? Ya bilmiyorum kafam cok karisik ne düsüncemi ne yapcami bilmiyorum.. simdilik annemde kalcam ve annemi anlatayim mi bu durumu?