-
- Konu Sahibi Mervetolgali
Benim kasik agrim ve uyku disinda hîç biseyim yok bi de sık idrara cikiyorum normal dimi henuz?Var ama kusmuyorum 3 gündür falan başladı canım ya sabahlari ozellikle uykumdan uyanıyorum tekrar uyuyamiyorumm
Yok canım benim hiç problem değil bizde attık arkadaşlarla kendimizi dışarı deniz havası almaya iyi geldi öğleden sonraAllahım yarabbim cnm kusurabkma bazı hadini bilmeyler var ondan ilgilemedim senlen kuzum. .inşallah iyisin
İnşallah canım doktorum çok iyi ya çok memnunum yumurta çatlmadığına göre ben ne zaman regl olcam Allah biliyo artıkCanım valla.doktorun çok rahatlatıcı konuşmuş hemen hamile kalırsında demiş. Yapman gereken cok birseyde yok duzgun beslenmek yani yaparsin sen inaniyorum sogan kurune falanda basliycaksin zaten insallah o guzel haber bu ay sana ulascak :)
Canım belirtilerin çok normal herkeste aynı olmuyOr kişinin bünyesine göre değişiyor hiç takma kafanaBenim kasik agrim ve uyku disinda hîç biseyim yok bi de sık idrara cikiyorum normal dimi henuz?
Tamam canım allah razi olsunCanım belirtilerin çok normal herkeste aynı olmuyOr kişinin bünyesine göre değişiyor hiç takma kafana
Benim kasik agrim ve uyku disinda hîç biseyim yok bi de sık idrara cikiyorum normal dimi henuz?
İnşallah canım doktorum çok iyi ya çok memnunum yumurta çatlmadığına göre ben ne zaman regl olcam Allah biliyo artık
Ben odalar pek goremedigim için bilemiyorum canimNormal canım genelde 6. 7. Haftalarda basliyormus bulantı falan
Aynen valla hiç geleceği yok gibi :)) allahtan tarlusalın tamamını bitirmemişim geçen ay, malum yakında gene içicem gibi :))Isin yoksa bide regl gunu bekle simdi
Tamam canım çok sağolCanım yumurtlama günü genelde beklenen adet tarihinden 14 gün öncesine denk geliyor diyorlar ama bunu kesin olarak bilemiyoruz. Hani şansın varsa akıntından falan belki anlayabilirsin. Bana kalırsa ovulasyon testi öneririm. Ha bir de yumurtlama haftanda gün aşırı ilişkiye gir sadece bir kere değil. Riske atma yani artik hangisi tutarsaaa :)))
Aminn canim. Ben adetime 5 gün kala erken gebelik yaptim cikmadi. Adete 2 gün kala normal test yaptim ciktiOncelikle rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattirsin insallah ben 5 ay önce düşük yaptım hic korunmadim ama yine de rabbim nasip etmedi henüz yumurtlama günümden 5 gün gecti ama kasik ağrısı bel ağrısından duramıyorum ve aşırı mide bulantısı tiksinme basladi bende öğlen 1 lere kadar yatıyorum dakka basi agzim bos kalmıyor ictigim b 12 ye yoruyorum ama ilk defa yumurtlamadan sonra bu belirtileri hissediyorum genelde adete 1 gün kala başlardı anlayacağınız ister istemez hamilelige yoruyorum 2 gündür elimden erken olduğunu bildigim halde test düşmüyor siz kac gün kala başladınız testlere ve erken gebelik testlerinin yanlış gösterme ihtimali olmaz degil mi
Canım inşallah hamilesindir benimde yumurtlamadan 3 gün sonrası göğüs ağrısı kasık ağrısı belirtilerim başlamıştı yani baxi insanlarda erken belirtiler olabiliyor iliskinin ustunden 10 gün geçmeden hic birsekilde sonuc alamazsın kan testinde bile 7 hafta sonra sonuc veriliyor en erkenOncelikle rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattirsin insallah ben 5 ay önce düşük yaptım hic korunmadim ama yine de rabbim nasip etmedi henüz yumurtlama günümden 5 gün gecti ama kasik ağrısı bel ağrısından duramıyorum ve aşırı mide bulantısı tiksinme basladi bende öğlen 1 lere kadar yatıyorum dakka basi agzim bos kalmıyor ictigim b 12 ye yoruyorum ama ilk defa yumurtlamadan sonra bu belirtileri hissediyorum genelde adete 1 gün kala başlardı anlayacağınız ister istemez hamilelige yoruyorum 2 gündür elimden erken olduğunu bildigim halde test düşmüyor siz kac gün kala başladınız testlere ve erken gebelik testlerinin yanlış gösterme ihtimali olmaz degil mi
Ya bi de böyle de bir şey söylenmez ama esimle iliskiye girdigimizde cok kaygan oluyo bi bölgem ve kokusuz süt kesiği kivaminda bi akintim oluyor hamile kalanlarda böyle bir şey oldu mu
kızlar herkese merhaba,
benim dün ovulasyon günümdü flo uygulamasına göre
bu sabah mide bulantısı ve kasık ağrısıyla uyandım
ilk kez bu kadar yoğun oldu
acaba yumrtlama günüm bugün mü
yumurtlama olduktan sonra mı mide bulantısı ve kasık ağrısı oluyor
Sat ne zamandı?kızlar herkese merhaba,
benim dün ovulasyon günümdü flo uygulamasına göre
bu sabah mide bulantısı ve kasık ağrısıyla uyandım
ilk kez bu kadar yoğun oldu
acaba yumrtlama günüm bugün mü
yumurtlama olduktan sonra mı mide bulantısı ve kasık ağrısı oluyor