HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

İnşallah canım doktorum çok iyi ya çok memnunum yumurta çatlmadığına göre ben ne zaman regl olcam Allah biliyo artık

Tamam canım çok sağol
Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’a havale artık

Oncelikle rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattirsin insallah ben 5 ay önce düşük yaptım hic korunmadim ama yine de rabbim nasip etmedi henüz yumurtlama günümden 5 gün gecti ama kasik ağrısı bel ağrısından duramıyorum ve aşırı mide bulantısı tiksinme basladi bende öğlen 1 lere kadar yatıyorum dakka basi agzim bos kalmıyor ictigim b 12 ye yoruyorum ama ilk defa yumurtlamadan sonra bu belirtileri hissediyorum genelde adete 1 gün kala başlardı anlayacağınız ister istemez hamilelige yoruyorum 2 gündür elimden erken olduğunu bildigim halde test düşmüyor siz kac gün kala başladınız testlere ve erken gebelik testlerinin yanlış gösterme ihtimali olmaz degil mi

Aminn canim. Ben adetime 5 gün kala erken gebelik yaptim cikmadi. Adete 2 gün kala normal test yaptim cikti

Canım inşallah hamilesindir benimde yumurtlamadan 3 gün sonrası göğüs ağrısı kasık ağrısı belirtilerim başlamıştı yani baxi insanlarda erken belirtiler olabiliyor iliskinin ustunden 10 gün geçmeden hic birsekilde sonuc alamazsın kan testinde bile 7 hafta sonra sonuc veriliyor en erken

Ya bi de böyle de bir şey söylenmez ama esimle iliskiye girdigimizde cok kaygan oluyo bi bölgem ve kokusuz süt kesiği kivaminda bi akintim oluyor hamile kalanlarda böyle bir şey oldu mu

Ya bi de böyle de bir şey söylenmez ama esimle iliskiye girdigimizde cok kaygan oluyo bi bölgem ve kokusuz süt kesiği kivaminda bi akintim oluyor hamile kalanlarda böyle bir şey oldu mu

O akıntı her zaman olan birsey gebelikle ilgisi oldugunu dusunmuyorum canim hayirlisi olsun hakkinda

kızlar herkese merhaba,
benim dün ovulasyon günümdü flo uygulamasına göre
bu sabah mide bulantısı ve kasık ağrısıyla uyandım
ilk kez bu kadar yoğun oldu
acaba yumrtlama günüm bugün mü
yumurtlama olduktan sonra mı mide bulantısı ve kasık ağrısı oluyor

Genelde bu belirtiler yumurtlama zamanida oluyor canım ama kesin bisey diyemem çünkü bende bilmiyorum yumurtlama gününde mi oluyor sonrasinda mi

Sat ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…