- 6 Şubat 2018
- 300
- 254
- 27
-
- Konu Sahibi Mervetolgali
Canım ya alakası yok yada herkeste farklı oluyor. Çünkü bunu ben adet günüme kadar hep kontrol ettim ve parmagıma rahim ucu hep değdi şuan 6+5 günlük ama nasildir bilmiyorum :)Kızlar bişey sorucam . Bu hamilelik te rahim yukarıda olurmuş parmakla kontrol edince dokunamıyomuşsun. Adet yakını da aşağı inermiş parmakla kontrol edince eline gelirmiş. Doğrumu? Hamile arkadaşlar kontrol edip söyleyebilir mi
Ya ne bileyim canım yaa okudum aklım bulandı iyice. Bende bu ay bazı belirtiler yaşıyorum umutlanmıştım. Dün akşam böyle bi yazı okuyunca butun hevesim kırıldı. Bende hep kontrol ederim akıntı için bakarım sürekli. Hepte parmağıma rahim ağzı denk gelir. Dün akşam ucundaki açıklığı deliği bile farkettim. O yüzden butun moralim bozulduCanım ya alakası yok yada herkeste farklı oluyor. Çünkü bunu ben adet günüme kadar hep kontrol ettim ve parmagıma rahim ucu hep değdi şuan 6+5 günlük ama nasildir bilmiyorum :)
Allah sana ve ailene bağışlasın bebeğinizi canım benim :) bende doktorumu aradım progesteron sonucu için değerin düşük yumurtlama olmamış dedi, olabilir mi peki dedim tabiki olabilir deri hani benim hala şansım var mi senceBende dün rüyamda bebegimi gordum yeni dogmus hala kirliydi yikanmadan beze sarilip kucagima veriyorlardi esmer bir kiz bebekti cok guzeldi yaa :))
Bende öyle bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorumKızlar bişey sorucam . Bu hamilelik te rahim yukarıda olurmuş parmakla kontrol edince dokunamıyomuşsun. Adet yakını da aşağı inermiş parmakla kontrol edince eline gelirmiş. Doğrumu? Hamile arkadaşlar kontrol edip söyleyebilir mi
Bende bilmiyorum ne yazıkki ama bi kaç kişiden doğru olmayacağını duydum bi nebze rahatladımBende öyle bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Ya ne bileyim canım yaa okudum aklım bulandı iyice. Bende bu ay bazı belirtiler yaşıyorum umutlanmıştım. Dün akşam böyle bi yazı okuyunca butun hevesim kırıldı. Bende hep kontrol ederim akıntı için bakarım sürekli. Hepte parmağıma rahim ağzı denk gelir. Dün akşam ucundaki açıklığı deliği bile farkettim. O yüzden butun moralim bozuldu
Allah sana ve ailene bağışlasın bebeğinizi canım benim :) bende doktorumu aradım progesteron sonucu için değerin düşük yumurtlama olmamış dedi, olabilir mi peki dedim tabiki olabilir deri hani benim hala şansım var mi sence
Adet belirtim de yokki. Arada tansiyonum düşüyor bazen. Bide bi kaç gündür uyku hali var sürekli. Halsizlik var. Sağ kasıkta batma ve içten yanma oluyor. Bel ağrısı olu yoo r bazen. Göğüslerim de hafiften hassaslaştı.Canim ya boyle seylerle moralini bozma hic belli olmuyor bu isler bende umutsuzdum elime rahim agzi carpinca kesin bu ay adet olucam dedim ama meğer hamileymisim :) umudunu kesme kirmizilar gelene kadar :)
İnşallah canım y ovülasyon testi alsam işe yarar mı acaba bu süreçteOlabilir dedigine gore demekki hala sansin var canim neden umutsuzluğa kapılıyorsun bugun degilse iki gun sonra olur belkide
Adet belirtim de yokki. Arada tansiyonum düşüyor bazen. Bide bi kaç gündür uyku hali var sürekli. Halsizlik var. Sağ kasıkta batma ve içten yanma oluyor. Bel ağrısı olu yoo r bazen. Göğüslerim de hafiften hassaslaştı.
İnşallah canım y ovülasyon testi alsam işe yarar mı acaba bu
Yumurtan bazen catlamiyormus ya canim bu ayda catlamazsa ovulasyon ile nasil anliycaksin ki
Mervetolgali Canım öncelikle hayırlı olsun. allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla. Regl tarihine 10 gün kala göğüslerin nasıldı ? benimde 9 gün var ve göğüslerim çok acıyor ve mavi damarlar var, yürürken bile yavaş yavaş adım atıyorum resmen. Sende böyle miydin ?
Ben adet öncesi kasık ağrısı yaşamadım hiç.Belirtiler var gibi gösteriyor yavrum ama bazen bu belirtiler adetlede sonuçlanabiliyor kendimden biliyorum :) insallah seninki hamilelik belirtisidir
Ya ciddi miisin :) nasıl mutlu ettin beni. bende anlam veremedim. 10 gün öncesinden olur mu diye ? resmen yürüyemiyorum ve mavi damarlar var. arada da kasık karın ağrısı. adet olacakmış gibi ağrısı olanları duydum da bu kadar erken olmaz sanırım? daha var 9 günCanım bu belirti en büyük belirtimdi ben 12 gün öncesinden göğüs ağrısı çekmeye başladım hadi hayırlısı :)
Bence bir test yapmalısın canımKizlar bat 9 mart ozur dilerim ama boyle sapsari akintilarim oluyor peceteye silince sapsari oluyor ve dunden beridir midem bulaniyor acaba bu sefer oldu mu geldi miki bebisim test yapmaya cok cekiniyorum gogus bel agrim yok kasik agrim yok bulantim var bide akintim
Kizlar bat 9 mart ozur dilerim ama boyle sapsari akintilarim oluyor peceteye silince sapsari oluyor ve dunden beridir midem bulaniyor acaba bu sefer oldu mu geldi miki bebisim test yapmaya cok cekiniyorum gogus bel agrim yok kasik agrim yok bulantim var bide akintim
Cnm bence test yap belki cikardaKizlar bat 9 mart ozur dilerim ama boyle sapsari akintilarim oluyor peceteye silince sapsari oluyor ve dunden beridir midem bulaniyor acaba bu sefer oldu mu geldi miki bebisim test yapmaya cok cekiniyorum gogus bel agrim yok kasik agrim yok bulantim var bide akintim
Canim bu belirtileri hep yasiyoruz biliyorsun.ben de simdi gobek kaymasi da olmus belirtileri gebelik belirtisi gibi oluyomis mode bulantisi bel agrisi yorgunluk falan biraz da ondan oluyo diye dusunuyorum keske olsa artik hayirliaiyla adetimden on alti gun sonra nokta gibi kahverengi lekem vardi bazen de acaba mi diyorum her ay ayni seyler ayni his ayni korku Rabbim yardimcimiz olsunBende ikinci anne olmak
Cnm bence test yap belki cikarda