HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Selam canım bnm! Konuşamadık iki gündür benim progesteron sonucu çıkacaktı bugün ama konuşamadım doktorla iş yoğunluğundan ama merak ettiğim bişey var ve doktora sormak aklıma gelmedi benim yumurta büyümüş şimdi bu saatten sonra çatlama ihtimali var mıdır yoksa kiste mi dönüşür

Cnm pek bir bilgim yok. .insllah yumurta çatlar.kislen ne alaka doktorun bence yumurta guclensinki çatlasın diye vermiş. .kis len alakası yok. .bence bu benim düşüncem cnm

Ya bu gece rüyamdada anneee diye gülüp bana sarılan erkek çocuğu gördüm 2-3 yaşlarında Allahım kafayı yicem:))
Sana bugünler de çocuklan ilgili bir haber gelir yada bugünlerde güzel bir haber alacaksın çevrende. .hayırlara vesile olsun inşallah cnm rüyan

ayy cok duygulandim yaa.. Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin.. benimde bat im bugundu yarin ne olacak bekliyorum sabirsizlikla..

Cnm pek bir bilgim yok. .insllah yumurta çatlar.kislen ne alaka doktorun bence yumurta guclensinki çatlasın diye vermiş. .kis len alakası yok. .bence bu benim düşüncem cnm
Bende polikistik over var ya kuzum yumurta büyümüyor yeteri kadar yada büyüse bile çatlamadan kiste dönüşüyor o yüzden de bi sürü yumurtam var kist halinde progesteran için de kan verdim yumurtlama olup olmadığını anlamak için. Doktorum bence yumurtlama olmamış ama gene de bi bakalım dedi de ben arayamadım kendisini bugün iş yoğunluğundan

Ben ilk hamileliğimde battan 1 hafta kadar önce öğrenmiştim hem erken gebelik testlerinden hem de kaset testte tabi çok silik çıkıyordu ama vardı çift çizgi.. kimyasal gebelikle sonuçlandı tabi o ayrı

Çok teşekkür ederim canımm :) belirtin varmi hic gebelige dair

adetim şimdilik hala yok bat+1 :) geçen ay erken test yaptığım için bekliyorum ama zor dayanıyorum.. kasıklarımda yanma oluyor bazen, adet olacakmışım gibi ağrımda oluyor ama gelen birşey yok, bide akıntım hala beyaz.. normalde adet başlayacakken rengi değişiyor gibi oluyordu.. 2 gün daha bekleyecem test için bakalım.. hayırlı haberler alırım inşAllah

Bende adet günü sarı gibi şeffaf bi akıntı gelmeye başlamıştı arada beyazda oluyor belli olmuyor yani bu akıntı işleri :) insallahh hamilesindir dualarim seninle :)

Kızlar bişey sorucam . Bu hamilelik te rahim yukarıda olurmuş parmakla kontrol edince dokunamıyomuşsun. Adet yakını da aşağı inermiş parmakla kontrol edince eline gelirmiş. Doğrumu? Hamile arkadaşlar kontrol edip söyleyebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…