HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Adet dongun kac gunde bir bilmiyorum ama yazdigindan 30 gun olarak dusunerek gecmis dedim 30 gunde birse eger 28 subatta olman gerekirdi bu durumda 3 gun gecmis hemen bi idrar testi kesinlikle yap
Yok normalde 28 günde oluyorum indirdim adet takvimi programı beni şaşırttı yumurta çatladığı gün ilişki oldu o günden itibaren saydım bugün 18.günümdeyim yumurta catladikdan 12 14 gün sonra adet olunuyomus

Adet dongun 28 ise 5 gun gecmis son adet tarihim 29 ocak diyosun ocak 31 cekiyo senin adet tarihin 26 subat olmali duzenliyse eger. Hamile olma ihtimalin cok yuksek yakininda bi eczane varsa alda yap iki dakka ya nasi bekleyebiliyosun hala bak ben simdi cok merak ettim

Doktorum 10 gün bekle dedi canım yoksa alıp yapıcaktım kaç defa test yaptım sonu hüsran pazartesiye kadar bekleyim soz haber etcem sana bende çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olucak

Doktorum 10 gün bekle dedi canım yoksa alıp yapıcaktım kaç defa test yaptım sonu hüsran pazartesiye kadar bekleyim soz haber etcem sana bende çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olucak
Anladim cnm.Hayirlisi ve sagliklisi olsun ins. Ama fikrimi sorarsan bence bebis geliyo ins.

Amin teşekkür ederim canım sağolasın aynen öyleydi benimde duşta ve daha sonra wc de tekrarladı bazı arkadaşlar geceden kalan sperm dediler ama bukadar uzun zaman sürermi bunların atılımı bilemedim daha önce böyle bişeyim olmayınca inşallah yumurtlamışımdır zira yılda en fazla 2 defa doğal yolla yumurtlama gerçekleşiyormuş getir denk getirebilirsen

Allahım yarabbim cnm kusurabkma bazı hadini bilmeyler var ondan ilgilemedim senlen kuzum. .inşallah iyisin

Birbaktin hamile de kaldın kuzum benim

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben hala şu yumurtlama gümlerini anlamadım.
ben en son 17 şubatta adet oldum ve 30 günde bir oluyorum.
Hamile kalmak için hangi günler birlikte olmak gerek
Flo denen uygulamada yumurtlama günüm 4 Mart
Bu günün öncesi mi yoksa ertesi günü mü birliktelik olacak

Terbiyesiz sensin. Edepsiz arsiz seni. Kendini bilmez. ne yazdiginindan haberin var ne okudugundan. Sen kimsinde benim gibi olucaksin işine bak bas git
Ya kusurbkma ablam size saygısızlık etmişim ben sizin profil bilgilerine bakmamıştım yasiniz için kusurbkmayin

Hakkınızı helal edin
Canim gecte olsa yaptigin yanlisi anlayip ozur dilemen guzel ama saygi yasa gosterilmez. Helallik bi durum yok gecti gitti olur oyle seyler ama olmasa daha iyi olur tabi. Sen ustune alindin yanlis anladin yoksa benim sana dedigim bisey yoktu. Yinede donup ozur diledigin icin tesekkurler. Sıkıntı yok tmm

Anlayisin için ben tskr ederim :))

Canım valla.doktorun çok rahatlatıcı konuşmuş hemen hamile kalırsında demiş. Yapman gereken cok birseyde yok duzgun beslenmek yani yaparsin sen inaniyorum sogan kurune falanda basliycaksin zaten insallah o guzel haber bu ay sana ulascak :)

Canım yumurtlama günü genelde beklenen adet tarihinden 14 gün öncesine denk geliyor diyorlar ama bunu kesin olarak bilemiyoruz. Hani şansın varsa akıntından falan belki anlayabilirsin. Bana kalırsa ovulasyon testi öneririm. Ha bir de yumurtlama haftanda gün aşırı ilişkiye gir sadece bir kere değil. Riske atma yani artik hangisi tutarsaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…