- 1 Şubat 2018
- 299
- 166
-
- Konu Sahibi Mervetolgali
Len nedir kendine gel sakinnn. Kizim diye konusmaya sen basladin haddini bilBak benim len kızlı mizli konuşma arkadaş bak laflarına da dikkat et hiç kimse sahipsiz değil bak seni tanımasam bile seni tanırım sana soyleyim
Geçen ay Reglim geciktiğinde yapmıştım birkaç gün ama adet bitiminden iki gün sonra başlamam gerekiyordu başlamadım bu ay denicem tekrar ay Nası canım sıkıldı şuan anlatamam ya doktorda yemeğe çıktı şimdi yarım saat de onu beklicem off
Saraçoğlu adet bitiminden iki gün sonra başlayın 15 gün için diyor kuzum mecbur beklicem birde bu sitede hayıt tohumundan bahsedenler var hamile kalmaya çok yardımcı oluyormuş onu da denicem bu ay. Doktor kuvvetle muhtemel 4 ay daha çok yeni biraz daha deneyin olmazsa tedaviye başlarız dicek ama yok beklemicem o kadarBence ara vermeden devam et çünkü ben okuyorum hep soğan kürüyle çok hamile kalan arkadaşlar olmuş canım hemen bugünden itibaren başla. Bir de keçiboynuzu özü ya da keçiboynuzu kürü var bunu da eşine içerebilirsin sperm kalitesini çokk artırıyormuş sağlıklı bir bebiş ve hamişlik için biraz uğraşmak gerekiyor mecbur bunlarda tatlı telâşlarımız hic sıkma guzel canını en hayırlı zamanda gelecektir bebisin icini ferah tut
Birde bendeki sıkıntı yumurta oluşuyor ama çatlamıyor kiste dönüşüyor geçen ay kontrole giitiğimde öğrendim ultrasondada gördüm inci gibi dizilmişler yanyanaBence ara vermeden devam et çünkü ben okuyorum hep soğan kürüyle çok hamile kalan arkadaşlar olmuş canım hemen bugünden itibaren başla. Bir de keçiboynuzu özü ya da keçiboynuzu kürü var bunu da eşine içerebilirsin sperm kalitesini çokk artırıyormuş sağlıklı bir bebiş ve hamişlik için biraz uğraşmak gerekiyor mecbur bunlarda tatlı telâşlarımız hic sıkma guzel canını en hayırlı zamanda gelecektir bebisin icini ferah tut
Saraçoğlu adet bitiminden iki gün sonra başlayın 15 gün için diyor kuzum mecbur beklicem birde bu sitede hayıt tohumundan bahsedenler var hamile kalmaya çok yardımcı oluyormuş onu da denicem bu ay. Doktor kuvvetle muhtemel 4 ay daha çok yeni biraz daha deneyin olmazsa tedaviye başlarız dicek ama yok beklemicem o kadar
Birde bendeki sıkıntı yumurta oluşuyor ama çatlamıyor kiste dönüşüyor geçen ay kontrole giitiğimde öğrendim ultrasondada gördüm inci gibi dizilmişler yanyana
Sorcam kuzum bi gelsin de bombardımana tutucam onu haberi yok :))
5 ay önce hapı kullanmayı bıraktım hemen ertesi ay gebe kaldım kuzum çatlamış o zaman ama 4 Aydır yok, geçen ay farklı bi doktora gitmek zorunda kaldım kendi doktorum doluydu randevu alamadım o bana gösterdi ultrasonda bak bu senin çatlamış eski yumurtan diye, çatlıyor demek ki ama kaç ayda bir ne zaman oluyor gününü kestiremiyorum işteSoğankürü bu soruna iyi gelecek eminim valla Allah yarattığı otlara sebzelere bir sürü şifa vermiş sende bunu kullanıp şifayı bulacaksın inşallah. Hiç bir ay mı çatlamıyor acaba yoksa bazen çatladığı da oluyor mu ki
Onu da okurum canım olsun yeter ki yaşadığım belirti sandığım herşey psikolojikmiş baksanaHadi bakalım inşallah yapacakların faydalı olur canım bir de meryem suresini tavsiye ederim 41 kere okunuyor duymuşsundur bu süreçte Allaha sığınmak ondan istemek çok önemli en hayırlısını nasip etsin hakkında
5 ay önce hapı kullanmayı bıraktım hemen ertesi ay gebe kaldım kuzum çatlamış o zaman ama 4 Aydır yok, geçen ay farklı bi doktora gitmek zorunda kaldım kendi doktorum doluydu randevu alamadım o bana gösterdi ultrasonda bak bu senin çatlamış eski yumurtan diye, çatlıyor demek ki ama kaç ayda bir ne zaman oluyor gününü kestiremiyorum işte
Aynen bende senin gibi düşünüyorum bakalım o ne diycekBu olayı anca yumurtlama takibine alırsa doktorun çözer canım tabi en iyisini o bilir bakalım ne diyecek
Ben senin gibi terbiyesiz ve senin gibi sevyesiz olmam hadi bakalım byyLen nedir kendine gel sakinnn. Kizim diye konusmaya sen basladin haddini bil
Canimm Olsun hayirlisinin bu oldugunu biliyorsun. Rabbim zamani şimdi degil diyor demekki.Sonuç negatif 0.07
Terbiyesiz sensin. Edepsiz arsiz seni. Kendini bilmez. ne yazdiginindan haberin var ne okudugundan. Sen kimsinde benim gibi olucaksin işine bak bas gitBen senin gibi terbiyesiz ve senin gibi sevyesiz olmam hadi bakalım byy
Bi idrar testi yap hemen bence gebeligini ne kadar erken ogrenirsen okadar iyi olur erteleme gunun gecmis varsa cikar zatenMeraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Anladım canım sağol kaç gün geçmiş senceBi idrar testi yap hemen bence gebeligini ne kadar erken ogrenirsen okadar iyi olur erteleme gunun gecmis varsa cikar zaten