-
- Konu Sahibi Mervetolgali
Ufff iste o 5 ile 7. Hafta gecmiyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallah bu sefer bebegin seninledir. Üzülme canını sıkma annesi herşey olacağına varır hamişlere stres yasak biliyorsun ki :) Ben daha kalp atışını dinlemedim 7. Haftayı bekliyorum canım o pıtpıtları duymak için sabırsızlanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun dua edicem hiç merak etme :)
Geçecek canım benim sakin kalmaya çalış ve dua et için ferah olsun zaten sen uzulsende uzulmesende hersey olacagina varacak oyuzden hamileliginin keyfini çıkar anın farkina var :)Ufff iste o 5 ile 7. Hafta gecmiyor
Orasi öyle tabi allah ol derse olur çok şükürGeçecek canım benim sakin kalmaya çalış ve dua et için ferah olsun zaten sen uzulsende uzulmesende hersey olacagina varacak oyuzden hamileliginin keyfini çıkar anın farkina var :)
İnşallah kuzucum arabaya atlayıp hastaneye gelene kadar kalbim çıkacak gibiydi heyecandan dediğin gibi olmazsa üzmiycem kendimi bende pko da var doktoruma onu sorucam birazdan olmazsa nasıl bi tedavi uygulayabiliriz diye. Bu topiği seviyorum birbirimize destek olabilmek sevincimizi beraber paylaşabilmek çok güzel..herşey gönlümüzce olsun canlarımAhh ah o kan sonucunu alana kadar zaman geçmek bilmez şimdi :) En hayırlısı neyse o olsun canım negatif bile olsa üzülme ümidini kesme bu ay değilse diğer ay olur inşallah :) Ama umuyorum ki güzel haberlerle gelesin.. :)
Canım bak ne güzel gebesin canını hiç bişeye sıkma pozitif düşün ki bebeğinde rahat olsun stres ikinizede iyi gelmez bak ben de burda hamile olduğumu görebilmek için can atıyorum :)Orasi öyle tabi allah ol derse olur çok şükür
Rabbim hayırlısi nasip etsin canim benim hepimizin yardimcisi olsun allahCanım bak ne güzel gebesin canını hiç bişeye sıkma pozitif düşün ki bebeğinde rahat olsun stres ikinizede iyi gelmez bak ben de burda hamile olduğumu görebilmek için can atıyorum :)
İnşallah canım herşeyin hayırlısı olsuncanım az sonra gidicem hastaneye iyi haberler alırım inş dediğin gibidir
45 dk oldu sonucun çıkmasını bekliyorumİnşallah canım herşeyin hayırlısı olsun
İnşallah kuzucum arabaya atlayıp hastaneye gelene kadar kalbim çıkacak gibiydi heyecandan dediğin gibi olmazsa üzmiycem kendimi bende pko da var doktoruma onu sorucam birazdan olmazsa nasıl bi tedavi uygulayabiliriz diye. Bu topiği seviyorum birbirimize destek olabilmek sevincimizi beraber paylaşabilmek çok güzel..herşey gönlümüzce olsun canlarım
Yani sen bu laflar kime yaziyorsun kızım ..kime soyluyorsan o kişinin isimile gell şuanda burda herkes üstüne alıyorSakin canim sakinnnn sacma sapan dedigin seyler malesefki yasanmis gercek bunu kabul etsen iyi olur. Uslubunu bozmazsan membun olurum. Istisnalar kaideleri bozmaz. Sanirim kadin dogun uzmanligindan sonra piskolojide senin bilim alanin masallah doktor olmussun hemen anladin piskolojim bozulmus. Ne ayaksin kizim sen kendine gel haddini bil.
Asiyecim bana söyledi ama hallettik problemi canım boşver yanlış anlaşılma oldu sadece üstüne alınma senYani sen bu laflar kime yaziyorsun kızım ..kime soyluyorsan o kişinin isimile gell şuanda burda herkes üstüne alıyor
Iyi bir haber alırsın insllah cnm45 dk oldu sonucun çıkmasını bekliyorum
Sonuç negatif 0.07
Pardonda ben zaten kime soyluyosam ona yazdim. Senden baska ustune akinanda yok cunki kime yazdigim belli. Hayirdir kizim sana noluyoYani sen bu laflar kime yaziyorsun kızım ..kime soyluyorsan o kişinin isimile gell şuanda burda herkes üstüne alıyor
Herseyin hayrlisi de cnm üzülmeSonuç negatif 0.07
Pardonda ben zaten kime soyluyosam ona yazdim. Senden baska ustune akinanda yok cunki kime yazdigim belli. Hayirdir kizim sana noluyo
Geçen ay Reglim geciktiğinde yapmıştım birkaç gün ama adet bitiminden iki gün sonra başlamam gerekiyordu başlamadım bu ay denicem tekrar ay Nası canım sıkıldı şuan anlatamam ya doktorda yemeğe çıktı şimdi yarım saat de onu beklicem offAh canım ya hayırlısı böyleymiş bu ay demekki sıkma canını artik onumuzde ki maçlara bakicaksin zamandan bol ne varr kuzum asma yüzünü denemelere devzmm :) Sogan kürü falan var cok ise yariyor diyorlar pco olanlar bi arastir bakalim bu ayda bunları dene inşallah en kisa zamanda bebisine kavusursuunn
Bencede guzel konusalim farkindaysan ben sana yazdim ve konu kapandi ne bu simdiDostum lütfen güzel şeyler konuşalım burada daha büyük dertlerimiz var ne gerek var böyle seylere..
Bak benim len kızlı mizli konuşma arkadaş bak laflarına da dikkat et hiç kimse sahipsiz değil bak seni tanımasam bile seni tanırım sana soyleyimPardonda ben zaten kime soyluyosam ona yazdim. Senden baska ustune akinanda yok cunki kime yazdigim belli. Hayirdir kizim sana noluyo