HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Ufff iste o 5 ile 7. Hafta gecmiyor

İnşallah kuzucum arabaya atlayıp hastaneye gelene kadar kalbim çıkacak gibiydi heyecandan dediğin gibi olmazsa üzmiycem kendimi bende pko da var doktoruma onu sorucam birazdan olmazsa nasıl bi tedavi uygulayabiliriz diye. Bu topiği seviyorum birbirimize destek olabilmek sevincimizi beraber paylaşabilmek çok güzel..herşey gönlümüzce olsun canlarım

Âmiin inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah hamile olmak isteyen herkese de en kısa zamandz nasip etsin Allahim :) Pco olanları çok görüyorum canım ama ilk denemede bile hamile kalanlar var yani birazda nasip bu işler canını sıkma oyuzden eminim sende anne olacaksın :) Haber vermeyi unutma kuzucuk

Yani sen bu laflar kime yaziyorsun kızım ..kime soyluyorsan o kişinin isimile gell şuanda burda herkes üstüne alıyor

Sonuç negatif 0.07

Ah canım ya hayırlısı böyleymiş bu ay demekki sıkma canını artik onumuzde ki maçlara bakicaksin zamandan bol ne varr kuzum asma yüzünü denemelere devzmm :) Sogan kürü falan var cok ise yariyor diyorlar pco olanlar bi arastir bakalim bu ayda bunları dene inşallah en kisa zamanda bebisine kavusursuunn

Geçen ay Reglim geciktiğinde yapmıştım birkaç gün ama adet bitiminden iki gün sonra başlamam gerekiyordu başlamadım bu ay denicem tekrar ay Nası canım sıkıldı şuan anlatamam ya doktorda yemeğe çıktı şimdi yarım saat de onu beklicem off

Pardonda ben zaten kime soyluyosam ona yazdim. Senden baska ustune akinanda yok cunki kime yazdigim belli. Hayirdir kizim sana noluyo
Bak benim len kızlı mizli konuşma arkadaş bak laflarına da dikkat et hiç kimse sahipsiz değil bak seni tanımasam bile seni tanırım sana soyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…