- 2 Mart 2018
- 41
- 21
-
- Konu Sahibi Mervetolgali
Sakin canim sakinnnn sacma sapan dedigin seyler malesefki yasanmis gercek bunu kabul etsen iyi olur. Uslubunu bozmazsan membun olurum. Istisnalar kaideleri bozmaz. Sanirim kadin dogun uzmanligindan sonra piskolojide senin bilim alanin masallah doktor olmussun hemen anladin piskolojim bozulmus. Ne ayaksin kizim sen kendine gel haddini bil.Bu
Bana bak saçma sapan konuşup durma sen neye dayanarak böyle kesin konuşuyorsun sen bunları yaşadın diue herkesin ki bir ki olacak? Doktorla konuşuyorum artı çevremde bir sürü örnek görüyorum kanaması olupta düşük yapmayan sapasağlam çocuk doğuran analar var. Senin psikolojin bozulmuş Allah yardimcin olsun. Kimsenin vücudu anatomisi bir diğer insanla aynı değildir. Benim ağrım var diye düşük yapacak değilim ya da bebeğim sağlıksız olacak değil. Ben bilinçsiz konuşup kimsenin aklını bulandırmıyorum. Asıl kötü hükümler vererek sen insanları korkutup gereksiz endişelere sürüklüyorsun. Allah için kötü konuşmak kalp kırmaktan korkarım. Hakkinda hayirlisi olsun. Sayfamdan git lütfen. Hadi eyvallah
Bi git kizim ya simdide ilimden irfandan bahsedif hoca oldun hay allahim sen buyuksun. Goruyorum ki nelere kadirsin.Senin bahsettiklerin gerçekler değil sadece ihtimaller. Gebelikte yapılan testlerde bir sorun çıkmadıkça ne gelecek ne olacak biz bilemeyiz. Sırf karnı ağrıyor diye sağlıksız olcak diyemezsin sen! Kesin hüküm vermekten vazgeç. Gaybı Allahtan başkası bilemez! Ağzından hayır laf çıksın arkadaşım bu yaptığın kendine de başkasına da zulüm olur. Gerçekler birdir tektir doğru ama kanitiyla beraber gün yüzüne çıkana kadar hiç bir ihtimale iman edip yaşayamazsın. Bu sana ancak evham yaptırır. Hele dur bi bekle hüküm vermeden önce ne yaşayacağını bi gör. Bu böyleyse kesin böyle olacaktır diye düşünme kötüyü çağırıp sistemi tetikleme. Güzel düşün güzel olsun negatif enerjini insanlarada verme. Bir daha buraya yazmazsan sevinirim
Haddini bil derken bile konuşma üslubun okadar yanlış ki :) Sen kendi kötü gerçeklerinle yaşamaya devam et burada bir sürü insan en ufak belirtilerle bile mutlu olup heyecanlanırken sen o insanların aklına en kötüsünü söyleyip onları da karamsarlığa çekiyorsun ne yazık ki bakış açın çok yanlış bu düşüncelerle bu evhamla bu vehimle sen hayatı kendine ömrün boyunca dar edersin. Senin söylediklerin gerçekler değil ama kabul ihtimaller arasında her zaman var çünkü imanımız tam ve biliyoruz ki o bebek doğana kadar bizim elimizde olan hiçbişey yok Allah bilir doktorlar bile sağlıklı derler belki ama sağlıksız doğabilir. Oyuzden senin bilip bilmeden verdiğin kesin hükümlerini ciddiye almıyorum ne sen gerçekleri bilebilirsin ne de ben :) Ama en azından ben umudumla ve Allaha inancımla kötü düşüncelerden uzak ve rahat yaşıyorum senin gibi vehim deryasında boğulmuyorum. Elhamdülillah :)Sakin canim sakinnnn sacma sapan dedigin seyler malesefki yasanmis gercek bunu kabul etsen iyi olur. Uslubunu bozmazsan membun olurum. Istisnalar kaideleri bozmaz. Sanirim kadin dogun uzmanligindan sonra piskolojide senin bilim alanin masallah doktor olmussun hemen anladin piskolojim bozulmus. Ne ayaksin kizim sen kendine gel haddini bil.
Bi git kizim ya simdide ilimden irfandan bahsedif hoca oldun hay allahim sen buyuksun. Goruyorum ki nelere kadirsin.
Arkadaslar herkes stresli burda lutfen tartismayin gerek yokk. Hamile olan da hamileligi bekleyen de stresli . Lütfen cok guzel bi sayfa burasi kirmayalim kirilmayalim
Canim bak seni anliyorum ama istatistikler boyle ben gercekciyim ilk bebegim dustu hic uzulmedim aglamadim biliyomusun cunki birincisi olabildigini gordum sevindim ikincisi sagliksiz bir bebek dunya getirmektense gelmemesi herkes icin en hayirlisi ben 3. Bebegimide dusurdum ve yine uzulmedim olabiliyo diye seviniyorum hala. Ben karamsar biri degilim aksine hem gercekci hem umut doluyum 4. Gebelik icin ugrasiyorum 13 ay oldu. Bu ara ikinci gebeligimdeki bebegimdede saglik sorunu var 13. Kromozon zarar gormus hemihipertrofi var kizimda kinuyla ilgili proflarla zamaninda cok gorustum. Dedigim gibi istatislikler boyle senin dedigin tabiki dogru ama benim dedigimde az buz degil ciddi boyutlarda oran bilmem anlatabildim mi. Amacim ne kotu konusmak ne kirmak uzulurum kirdiysam.Ben ilim irfan dersi vermedim sana ayrıca hocalık iddiası da etmedim. Şu söylediğin bana iftira atmak ve zannın ile yaklaşmaktan başka bir şey değil. Sana sadece gülüyorum :)
Canim bak seni anliyorum ama istatistikler boyle ben gercekciyim ilk bebegim dustu hic uzulmedim aglamadim biliyomusun cunki birincisi olabildigini gordum sevindim ikincisi sagliksiz bir bebek dunya getirmektense gelmemesi herkes icin en hayirlisi ben 3. Bebegimide dusurdum ve yine uzulmedim olabiliyo diye seviniyorum hala. Ben karamsar biri degilim aksine hem gercekci hem umut doluyum 4. Gebelik icin ugrasiyorum 13 ay oldu. Bu ara ikinci gebeligimdeki bebegimdede saglik sorunu var 13. Kromozon zarar gormus hemihipertrofi var kizimda kinuyla ilgili proflarla zamaninda cok gorustum. Dedigim gibi istatislikler boyle senin dedigin tabiki dogru ama benim dedigimde az buz degil ciddi boyutlarda oran bilmem anlatabildim mi. Amacim ne kotu konusmak ne kirmak uzulurum kirdiysam.
Ama canim o da kötü bisey soylemiyor ikinizde ayni seyi soyluyorsunuz aslinda. 2 kez boş gebelik yasamis biri olarak daha Kati olabiliyoruz ama maalesef bu hale gelmek kolay olmuyor. Tabiki pozotif olmaliyiz ama bazi durumlara da onceden hazirlikli olmaliyiz. Hayat zaten yeterince zor bosverin. Sizi seviyorum :))Haklısın canım kırdıysam rahatsızlık verdiysem okuyup rahatsızlık duyanlardan özür dilerim. Ama cidden dayanamadım umutsuzluğa düşmek düşürülmek gerçekten kötü ve üzücü olduğu için diger arkadaşa cevap yazmadan duramadım. Her zaman kötü ihtimaller var ama bunlar kesin olacak değil ki bende şuan anne adayiyim benim gibi burda hamile olan hamilelik bekleyen bir sürü insan var kimsenin supheye dusmesini endiselenmesini ve uzulmesini istemiyorum zaten herkes diken üstünde. Oyuzden boyle bir durumda destek olmak varken köstek olmak niye? Pozitif olalım ki güzel seyler olsun kotuyu cagirmak ne kazandirir
Ama canim o da kötü bisey soylemiyor ikinizde ayni seyi soyluyorsunuz aslinda. 2 kez boş gebelik yasamis biri olarak daha Kati olabiliyoruz ama maalesef bu hale gelmek kolay olmuyor. Tabiki pozotif olmaliyiz ama bazi durumlara da onceden hazirlikli olmaliyiz. Hayat zaten yeterince zor bosverin. Sizi seviyorum :))
Şükür ki yasiyoruz Allah hayirli dualarimizi kabul etsin:))Enerjini seveyim senin :) Bizde seni seviyoruz :)
Şükür ki yasiyoruz Allah hayirli dualarimizi kabul etsin:))
Kaç haftalik oldun?Amin inşaAllah canım :)
6+3 günlük hamileyim canım senin tam ne kadar oldu insallah hersey yolundadir?Kaç haftalik oldun?
Benim 4+3 . Benim icin dua eder misin çünku tekrar boş gebelik olma ihtimali var. Her gün igne oluyorum6+3 günlük hamileyim canım senin tam ne kadar oldu insallah hersey yolundadir?
Kalp atimini duydun mu? Benden 2 hafta ondesin. Ben hamileligi ogrenmeden senin sayfani gormustum belirtilerin okuyunca acaba mi dedim :)6+3 günlük hamileyim canım senin tam ne kadar oldu insallah hersey yolundadir?
Kalp atimini duydun mu? Benden 2 hafta ondesin. Ben hamileligi ogrenmeden senin sayfani gormustum belirtilerin okuyunca acaba mi dedim :)
Benimde akşamları çok oluyor gündüz de keza aynı şekilde ama normal olduğunu düşünüyorum daha çok yeni olduğu içinAksamlari çok oluyor o Zaman aklima gelmedi sormak. Başka sıkıntılar olunca
Aminn kan verdim beklemedeyim şuan :))Hadi inşallah canım Allahim hayirlisini versin yüzünü güldürsün :)
Ahh ah o kan sonucunu alana kadar zaman geçmek bilmez şimdi :) En hayırlısı neyse o olsun canım negatif bile olsa üzülme ümidini kesme bu ay değilse diğer ay olur inşallah :) Ama umuyorum ki güzel haberlerle gelesin.. :)Aminn kan verdim beklemedeyim şuan :))