HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Sakin canim sakinnnn sacma sapan dedigin seyler malesefki yasanmis gercek bunu kabul etsen iyi olur. Uslubunu bozmazsan membun olurum. Istisnalar kaideleri bozmaz. Sanirim kadin dogun uzmanligindan sonra piskolojide senin bilim alanin masallah doktor olmussun hemen anladin piskolojim bozulmus. Ne ayaksin kizim sen kendine gel haddini bil.

Bi git kizim ya simdide ilimden irfandan bahsedif hoca oldun hay allahim sen buyuksun. Goruyorum ki nelere kadirsin.

Haddini bil derken bile konuşma üslubun okadar yanlış ki :) Sen kendi kötü gerçeklerinle yaşamaya devam et burada bir sürü insan en ufak belirtilerle bile mutlu olup heyecanlanırken sen o insanların aklına en kötüsünü söyleyip onları da karamsarlığa çekiyorsun ne yazık ki bakış açın çok yanlış bu düşüncelerle bu evhamla bu vehimle sen hayatı kendine ömrün boyunca dar edersin. Senin söylediklerin gerçekler değil ama kabul ihtimaller arasında her zaman var çünkü imanımız tam ve biliyoruz ki o bebek doğana kadar bizim elimizde olan hiçbişey yok Allah bilir doktorlar bile sağlıklı derler belki ama sağlıksız doğabilir. Oyuzden senin bilip bilmeden verdiğin kesin hükümlerini ciddiye almıyorum ne sen gerçekleri bilebilirsin ne de ben :) Ama en azından ben umudumla ve Allaha inancımla kötü düşüncelerden uzak ve rahat yaşıyorum senin gibi vehim deryasında boğulmuyorum. Elhamdülillah :)

Bi git kizim ya simdide ilimden irfandan bahsedif hoca oldun hay allahim sen buyuksun. Goruyorum ki nelere kadirsin.

Ben ilim irfan dersi vermedim sana ayrıca hocalık iddiası da etmedim. Şu söylediğin bana iftira atmak ve zannın ile yaklaşmaktan başka bir şey değil. Sana sadece gülüyorum :)

Arkadaslar herkes stresli burda lutfen tartismayin gerek yokk. Hamile olan da hamileligi bekleyen de stresli . Lütfen cok guzel bi sayfa burasi kirmayalim kirilmayalim

Haklısın canım kırdıysam rahatsızlık verdiysem okuyup rahatsızlık duyanlardan özür dilerim. Ama cidden dayanamadım umutsuzluğa düşmek düşürülmek gerçekten kötü ve üzücü olduğu için diger arkadaşa cevap yazmadan duramadım. Her zaman kötü ihtimaller var ama bunlar kesin olacak değil ki bende şuan anne adayiyim benim gibi burda hamile olan hamilelik bekleyen bir sürü insan var kimsenin supheye dusmesini endiselenmesini ve uzulmesini istemiyorum zaten herkes diken üstünde. Oyuzden boyle bir durumda destek olmak varken köstek olmak niye? Pozitif olalım ki güzel seyler olsun kotuyu cagirmak ne kazandirir

Ben ilim irfan dersi vermedim sana ayrıca hocalık iddiası da etmedim. Şu söylediğin bana iftira atmak ve zannın ile yaklaşmaktan başka bir şey değil. Sana sadece gülüyorum :)
Canim bak seni anliyorum ama istatistikler boyle ben gercekciyim ilk bebegim dustu hic uzulmedim aglamadim biliyomusun cunki birincisi olabildigini gordum sevindim ikincisi sagliksiz bir bebek dunya getirmektense gelmemesi herkes icin en hayirlisi ben 3. Bebegimide dusurdum ve yine uzulmedim olabiliyo diye seviniyorum hala. Ben karamsar biri degilim aksine hem gercekci hem umut doluyum 4. Gebelik icin ugrasiyorum 13 ay oldu. Bu ara ikinci gebeligimdeki bebegimdede saglik sorunu var 13. Kromozon zarar gormus hemihipertrofi var kizimda kinuyla ilgili proflarla zamaninda cok gorustum. Dedigim gibi istatislikler boyle senin dedigin tabiki dogru ama benim dedigimde az buz degil ciddi boyutlarda oran bilmem anlatabildim mi. Amacim ne kotu konusmak ne kirmak uzulurum kirdiysam.

Öncelikle bende özür dilerim zor şeyler yaşamışsın gerçekten. Ben senin dediklerin olmaz demedim yaşanmaz demedim. Her hamilelikte kötü ihtimaller ne yazıkki mevcut ama kesin hüküm vermek yanlış anlıyor musun arkadaşım. Etrafimda çok örnek gördüm çok araştırma yapıyorum haftada kaç gün farklı doktorlara gidip konuşup bilgi topluyorum. Ve öğrendiğim gördüğüm kadarıyla hiç bir insan başkasıyla aynı değil sen kötü düşünceleri kesin yaşanacakmış gibi insanların aklına sokarak iyice korkutuyorsun zaten herkes diken üstünde. Belkide bazı insanların gebelik belirtileride bu şekilde açığa çıkıyor ağrı sızı olarak ve korkulacak bi durum yokken yazdıklarını okuyup boşuna endişeye kapılacaklar. Kendi annemde dahil kanama da geçirmiş ağrısı da çok olmuş aylarca ağlamış ama sapasağlam beni doğurmuş. Yani dediğim o ki kimse bir değil lütfen güzel konuşalım güzel şeyler yaşansın hiç birşey için kesin konuşamayız bunu sana da söylüyorum kötülüğün için konuşmuyorum arkadaşım lütfen sende böyle düşünme herzaman iyiyi çağır. Insallah saglikli sihhatli hayirli bir evlada kavusursun gecmis olsun

Ama canim o da kötü bisey soylemiyor ikinizde ayni seyi soyluyorsunuz aslinda. 2 kez boş gebelik yasamis biri olarak daha Kati olabiliyoruz ama maalesef bu hale gelmek kolay olmuyor. Tabiki pozotif olmaliyiz ama bazi durumlara da onceden hazirlikli olmaliyiz. Hayat zaten yeterince zor bosverin. Sizi seviyorum :))

Enerjini seveyim senin :) Bizde seni seviyoruz :)

Kalp atimini duydun mu? Benden 2 hafta ondesin. Ben hamileligi ogrenmeden senin sayfani gormustum belirtilerin okuyunca acaba mi dedim :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallah bu sefer bebegin seninledir. Üzülme canını sıkma annesi herşey olacağına varır hamişlere stres yasak biliyorsun ki :) Ben daha kalp atışını dinlemedim 7. Haftayı bekliyorum canım o pıtpıtları duymak için sabırsızlanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun dua edicem hiç merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…