HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Olsun cnm üzülme sakın hayırlısı olsun belki başka sefere inşallah pozitif cikar. .kıyamam sana ya kız herseyin hayrlisi
Normalde bakınca yok ışığa bakınca varla yok arası bişey eşimde beni o halde görünce gülüyo çift çizgiyi görmek için girmediğim hal kalmadı :)) ya o değilde adet günüm gelmedi daha ondan çıkmamış olabilir mi kanda görünür mü acaba yarın yoksa benim bu midem niye allak bullak

İstersen cnm bir
Bence cnm sen bir kadın doğuma görün yani belki vitamsiz kalmisindir ondan miden bulanıyor

İnşallah hamilesindir canım Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hamile olduğunu ogrenirsen eğer bu güzel haberi bizlerle de paylaşmayı unutma :)

Ben sadece bir hafta önce falan iş başı yaptığım anda deli gibi yandığımı hissettim o kadar başka da bir sıcaklık hissetmedim malum hep buz gibi olduğum için :))

Herşey nasip kısmet canım bende oldu diye sende de olcak diye birşey yok sonuçta inşallah gönlünden geceni nasip etsin rabbim :)

Valla bilemiyorum canım çünkü akıntı da kişiden kişiye değişiyor. Ama yumurtlama akıntısı genellikle şeffaf ve iki parmagin arasinda uzayan bir yapıda oluyor. İnşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursunn

M MerakRkn Bade4 Ben şuanda hamileyim ve adet günüm gelmeden önce fazlasıyla kasık ağrım olmuştu belim ağrıyordu bacaklarıma vuruyordu hatta. Ama şuan 6+3 günlük hamileyim çok şükür ki bebegim gayet sağlıkla büyüyor. Doktora da ağrılarımın çok olduğunu söyledim aşırı bir kanama olmadığı sürece bu belirtiler sağlıksız bir gebeliğin işareti falan değildir rahim büyümeye başladığı için ve bebek yerleştiği için kasılmalar olur ve buda ağrı yapar dedi. Yani kızlar M MerakRkn arkadaş şuan da gayet sağlıklı bir hamilelik yasiyor olabilir her hamilenin belirtisi farklidir kimsenin anatomisi birbirine uymaz oyuzden boyle kötü şeyleri gerçekmiş ve kesinmiş gibi konuşup milletin canını sıkıp üzmeyin arkadaslar.

Kızlar maalesef sonuç negatif..
Hayırlısı Allahtan.. Sıkma canını adet günün gelmediği için testte çıkmamış da olabilir içinde şüphe kalmasın istiyorsan kan testi yaptır kesin sonuç en azindan. İnşallah en kısa zamanda çift çizgiyi de görürsün canım benim zaman bol değil mi :)

Gunaydin arkadaslar şükür ki 4 haftalik hamileyim. Kasiklarim agriyor adet gibi genelde sol kasik ve sol bel tarafim agriyor. Zaman zaman da genel agriyor.bu normal mi 2 boş gebeligim var clexane kullaniyorum Boyle olup olumlu sonuc alan var mi

canım az sonra gidicem hastaneye iyi haberler alırım inş dediğin gibidir

Bence normal canım çünkü gebeliğin çok yeni, zamanla azalacağını düşünüyorum ben doktoruna sormadın mi peki?

Benik boş gebeliğim falan olmadı canım ama bu ağrılar sızılar gayet normal bende de aynısı oluyor yoğun bir kanama olmadığı sürece doktorlarda bu ağrıları normal görüyor içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir kucağına sag salim alirsin

Can sıkıp üzmek degil amac tabikide bunuda nerden cikardin bu senin bakis acin baskalari adina konusma istersen. Bunlar benim yasadiklarim ve doktorlarinda soyledikleri. Gercek dogru tekdir. Sen inanirsin veya inanmazsin bu senin tercihin bence baskalarinin kafasini bilincsizce karistirma derim. Bilmiyo olabilirsin ama durum bu. Arkadasin icin daha cok erken dusukler 25. Haftaya kadar yasanabilir. Dusuk olmasa bile 9 aya kadar karninda olebilir. Olmese bile sagliksiz dogabilir. Bedenen saglikli dogsa bile zihinsel bozukluklar olabilir. Bunlar gercekler gerceklerden kacamazsin ustunu guzel sozlerle kapatamazsin. Bilincli olmak bilmek herkesin hakki. Sen bunu kabul etmiyebilirsin ama gercekleri degistiremezsin.gercekci olman dilegiyle

Bu
Bana bak saçma sapan konuşup durma sen neye dayanarak böyle kesin konuşuyorsun sen bunları yaşadın diye herkesin ki bir mi olacak? Doktorla konuşuyorum artı çevremde bir sürü örnek görüyorum kanaması olupta düşük yapmayan sapasağlam çocuk doğuran analar var. Senin psikolojin bozulmuş Allah yardimcin olsun. Kimsenin vücudu anatomisi bir diğer insanla aynı değildir. Benim ağrım var diye düşük yapacak değilim ya da bebeğim sağlıksız olacak değil. Ben bilinçsiz konuşup kimsenin aklını bulandırmıyorum. Asıl kötü hükümler vererek sen insanları korkutup gereksiz endişelere sürüklüyorsun. Allah için kötü konuşmak kalp kırmaktan korkarım. Hakkinda hayirlisi olsun. Sayfamdan git lütfen. Hadi eyvallah

Son düzenleme:
Senin bahsettiklerin gerçekler değil sadece ihtimaller. Gebelikte yapılan testlerde bir sorun çıkmadıkça ne gelecek ne olacak biz bilemeyiz. Sırf karnı ağrıyor diye sağlıksız olcak diyemezsin sen! Kesin hüküm vermekten vazgeç. Gaybı Allahtan başkası bilemez! Ağzından hayır laf çıksın arkadaşım bu yaptığın kendine de başkasına da zulüm olur. Gerçekler birdir tektir doğru ama kanitiyla beraber gün yüzüne çıkana kadar hiç bir ihtimale iman edip yaşayamazsın. Bu sana ancak evham yaptırır. Hele dur bi bekle hüküm vermeden önce ne yaşayacağını bi gör. Bu böyleyse kesin böyle olacaktır diye düşünme kötüyü çağırıp sistemi tetikleme. Güzel düşün güzel olsun negatif enerjini insanlarada verme. Bir daha buraya yazmazsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…