HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Merhaba arkadaşlar benimde son regli tarihim 14 şubat bu yumurtlama akıntısı nasıl bişey acaba ? Benden aynı yumurta akı gibi akıntı geldi 2 gün bir kaç defa ama şöyle bişey var akıntının olduğu gününün bir önceki geceleri eşimle birlikte olmuştuk sonrasında kalkmıyorum hiç sabahında böyle akıntı oldu bunlar spermde olabilirmi ki? Ayırt edemedim. Bende pcosum hamile kalamıyorum takip etmeye çalışıyorum umutlansammı umutlanmasammı ‍♀️bilemedim

Merhaba arkadaşlar benimde son regli tarihim 14 şubat bu yumurtlama akıntısı nasıl bişey acaba ? Benden aynı yumurta akı gibi akıntı geldi 2 gün bir kaç defa ama şöyle bişey var akıntının olduğu gününün bir önceki geceleri eşimle birlikte olmuştuk sonrasında kalkmıyorum hiç sabahında böyle akıntı oldu bunlar spermde olabilirmi ki? Ayırt edemedim. Bende pcosum hamile kalamıyorum takip etmeye çalışıyorum umutlansammı umutlanmasammı ‍♀️bilemedim
Bence spremdir sabah atigin. .süt beyazı gibi yumurtlama

Ha

Hayırlı olsun canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Benim de bir sorum olacak. 6 aylık evliyim ve korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum. Bir sorun yok doktorun dediğine göre. Her ay hamilelik belirtileri görüyorum ama sonuç hep negatif sanırım psikolojik. Bu ay daha az belirtilerim var. Belim iki gündür çok ağrıyor ve göğüslerim çok hassas dokununca ağrıyor. Midem bulanmıyor ara ara oluyor ama adet döneminde genelde oluyor öyle. Kasıklarım ara ara ağrıyor şiddetli olmamakla birlikte. Geçen aylarda daha çok ağrım olurdu. Akıntım olur normlde az da olsa illaki olur ama bu ay hiç akıntım yok iltihap vardı geçen ay ondan akıntım olmuyordu ama ilaç kullandım çok şükür şuan iyiyim ama yinr akıntım yok. Adetime iki gün var ama genelde gecikmeler oluyor. Şimdi sizce ben hamile olabilir miyim bu ay. Bel ağrısı ve göğüs şişkinliği ve hassaslığı belirtileriyle. Soruma cevap alabilirsem çok sevinirim çok merak içindeyim çünkü

Bence hamile deilsin yumurtlama yasicaksin onun belirtileri bunlar. Her ay ayni tarihte yumurtlama yasanmaz. Ayrica bel agrisi bas agrisi kasik agrisi karin agrisi gous agrisi bunlarin hepsi ya yumurtlama ya adet olma belirtisidir sayet bi gebelik olursa bu belirtilerle duser saglikli bi gebelik olmadiginin belirtisidir. Normal saglikli bi gebelikte genel olarak hic belirti yasanmaz adet gorulmeyecegi icin bi boyle belirtiler yasamazsin

Bence hamile deilsin yumurtlama yasicaksin onun belirtileri bunlar. Her ay ayni tarihte yumurtlama yasanmaz. Ayrica bel agrisi bas agrisi kasik agrisi karin agrisi gous agrisi bunlarin hepsi ya yumurtlama ya adet olma belirtisidir sayet bi gebelik olursa bu belirtilerle duser saglikli bi gebelik olmadiginin belirtisidir. Normal saglikli bi gebelikte genel olarak hic belirti yasanmaz adet gorulmeyecegi icin bi boyle belirtiler yasamazsin

canım ilk kez senden duyuyorum bunu.
ilk okuduğumda çok yadırgadım ama düşününce doğru gibi geldi.
zira ben 2 ay önce dış gebelik geçirdim ve kendiliğinden düştü.
bu ağrıların hepsi vardı ve şiddetli kasık ağrısıyla ve kanamayla düştü 6 haftalık bebeğim
Allah herkese hayırlı hamilelikler yaşatsın.
peki sağlıklı bir gebeliğin belirtilerini nerden anlayacağız

bu ağrıların hepsi vardı ve şiddetli kasık ağrısıyla ve kanamayla düştü 6 haftalık bebeğim
Gercekci olmayi severim bende 3 gebeligin 2 sinde dusuk yasadim ikisindede bel agrisi kasik agrisi karin agrisi akinti ve üşüme yasadim ikiside 8 haftalik dustu. Kizimda hamile oldugumu hic anlamadim adet gunumu beklerken bu agrilarin hic birini yasamadim adet gunumde test yaptim cizgi hemen cikti 30 saniye icinde ertesi gun kan verdim beta hgc cok yuksekti bi damla akinti kan vs. Hic olmadi. Dusen gebeliklerimde bide beta hcg degerim cok dusuktu ben ilk dusugumden sonra ikincisinin dusucegini anlamistim hic umutlu degildim cok agrim vardi ve 8. Haftada dustu ve beta hcgnin dusuk olmasida bunun duseceginin bariz belirtiydi

Gercekci olmayi severim bende 3 gebeligin 2 sinde dusuk yasadim ikisindede bel agrisi kasik agrisi karin agrisi akinti ve üşüme yasadim ikiside 8 haftalik dustu. Kizimda hamile oldugumu hic anlamadim adet gunumu beklerken bu agrilarin hic birini yasamadim adet gunumde test yaptim cizgi hemen cikti 30 saniye icinde ertesi gun kan verdim beta hgc cok yuksekti bi damla akinti kan vs. Hic olmadi. Dusen gebeliklerimde bide beta hcg degerim cok dusuktu ben ilk dusugumden sonra ikincisinin dusucegini anlamistim hic umutlu degildim cok agrim vardi ve 8. Haftada dustu ve beta hcgnin dusuk olmasida bunun duseceginin bariz belirtiydi

teşekkür ederim cevabın için canım benim
düşüklerden ne kadar zaman sonra hamile kaldın

Saglikli bi gebelikte bu belirtileri yasamazsin cunki bu belirtiler yumurtlama ve adet donemindede yasanir hamile oldugunu anlaman icin bu belirtileri ozellikle bi hafta on gun kala yasamazsin yumurtlama doneminde yasarsin ama ayrica dusuk olacagi zaman yasanir. Hamile kaldiginda adet gormeyecegin icin bu belirtilerin hic birini yasamazsin eger adet gormezde hamile kalirsan gebelik belirtileri ozaman baslar oncesinde asla ama asla baslamaz

teşekkür ederim cevabın için canım benim
düşüklerden ne kadar zaman sonra hamile kaldın
Ilk dusukten sonra bir ay adet gordum ikinci ay hamileydim. Kizim bir yasindayken 3. Ye hamile kaldim dustu iste ondan beri 13 ay oldu hala yok bisey bu ay ins. Ama 3 gebeligimde hemen olmadi 6 ayda tuttu 3 ude

Ilk dusukten sonra bir ay adet gordum ikinci ay hamileydim. Kizim bir yasindayken 3. Ye hamile kaldim dustu iste ondan beri 13 ay oldu hala yok bisey bu ay ins. Ama 3 gebeligimde hemen olmadi 6 ayda tuttu 3 ude

hadi inşallah hayırlı haberler canım benim
beklemek çok sıkıcı, insan kendini dinler oluyor

hadi inşallah hayırlı haberler canım benim
beklemek çok sıkıcı, insan kendini dinler oluyor
Evet bende beklemeyi hic sevmiyirum ben hamile oldugumu adet gununden once baska belirtilerle anliyorum martin 6 sindan sonra bunlari yasamam lazim zaten onlari yasamazsam anliyorum olmadigini. Ilk gebeligimde cok arastirmistim benim dudaklarim catliyo kol altim kararmaya basliyo inanilmaz bir uyku hali ne cay ne kahve fayda etmiyor ve yesil diski ben bunlardan anliyorum 3 gebeliktede bunlari yasadim. Suan erken 4 gun sonra bunlar olmaya baslarsa hamileyim ins. 14 subatti son adet gunum bu ay 16 mart adet gunum 30 gunde bir duzenli oluyorum. Bide ne ogrendim duzenli adet gorsem bile her ay yumurtlamayabilirmisim

Canm olabilirdee smdi bise diyemiyormm en kesni kan testii yapmann sen test yapmismiydin adetin gecikmismiydi
Evde test yaptım cnm çıktı çok bulanık görünüyor du ..işte ben şubatın 13 oldum. .10 da olcm yani ongün sonra olcm bende sırt ağrısı çok şuan ..bide cnm ben ilk cocugumda bel ağrısı çok çektim sonradan farkettim hmle oldugumu

Bende aksamlari ozellikle hemen terliyordm ates basiyordu hamileymisin olabilir canmm hafif hafif bas donmeleride varmii bende bas donmeside vardi
Bende baş dönmesi hiç olmadı canım ya sabahları hafif mide bulantısı ve arada da sağ kasığımda batma oluyor. İdrar testi alıcam iş çıkışı bakalım..

Bende baş dönmesi hiç olmadı canım ya sabahları hafif mide bulantısı ve arada da sağ kasığımda batma oluyor. İdrar testi alıcam iş çıkışı bakalım..
İnşallah çıkar da iyi olursun. .bence vardır yani. .bu benim düşüncem sadece söylemek istedim cnm

X