HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Hayirlisi olsun kan sonucunu burayada yaz merak ettim :)

Canım benimde aynı böyleydi belim ağrıyordu bide kasıklarıma fena ağrı giriyordu göğüs hassasiyetim adetten 12 gün önce falan başladı adet günüme kadar da hiç akıntım olmadı adet günü geldi akıntı sarı şeffaf bi akıntıydı. Belirtilerimiz benziyor insallah sende hamilesindirr adet günün ne zaman

Kızlar benimde bat 5 mart, sabahları mide bulantım ve ara ara sağ kasığımda batmalar oluyor umarım psikolojik değildir de hamileyimdir :)

Ateş ölçer var mı canım benim bata 1 hafta kala ateşim 37.5e kadar yükseldi ve hiç düşmedi meğer hamileymişim :) akşamları ateş basması falan oluyormu sende de :)

En son 30 ocakta olmuştum. Ben de hamile olduğumu hissediyorum ama ümitlenmek de istemiyorum çok yaşadım kötü oluyor ama inşallah bu sefer doğrudur özellikle uykumda hissediyorum kasıklarıma kramplar giriyor. Dikkatli olmaya çalışıyprum acaba psikolojik mi kramlar yaşıyorum onu da bilemiyorum ama sabır bakalım

Ateş ölçer var mı canım benim bata 1 hafta kala ateşim 37.5e kadar yükseldi ve hiç düşmedi meğer hamileymişim :) akşamları ateş basması falan oluyormu sende de :)
Ben sadece bir hafta önce falan iş başı yaptığım anda deli gibi yandığımı hissettim o kadar başka da bir sıcaklık hissetmedim malum hep buz gibi olduğum için :))

Ben sadece bir hafta önce falan iş başı yaptığım anda deli gibi yandığımı hissettim o kadar başka da bir sıcaklık hissetmedim malum hep buz gibi olduğum için :))
Bende aksamlari ozellikle hemen terliyordm ates basiyordu hamileymisin olabilir canmm hafif hafif bas donmeleride varmii bende bas donmeside vardi

Bende aksamlari ozellikle hemen terliyordm ates basiyordu hamileymisin olabilir canmm hafif hafif bas donmeleride varmii bende bas donmeside vardi
Canım ateş gibi teliyordum gece bide canım kasık agirisz ..birden bire gobek çıkması. Kendimi hamile sanıyorum bazen. .sence hamilemiyim

Aynen bende senin gibiyim şuan artk hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…