- 1 Şubat 2018
- 299
- 166
-
- Konu Sahibi Mervetolgali
İnşallah canım Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin.. cumartesi kan tahlili yaptırıcam sabırsızlıkla bekliyorum :))Sende haklısın ama cnm stres etme fazla iyi deil. .sabır de bekle ilahi allah sana da nasip edecek :))
Kan verdim bugün, yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuç. AslındAslında ben vücudumu dinlemedim. Hatta şehir dışına çıktık nasılsa regl olcam diye yanıma ped aldım. Burda adetime yakın mide bulantılarım, koku hassasiyetim başlayınca ne oluyor dedim. Belirtileri çok bilmiyordum vücudumda yaşadığım garip şeylerden sonra araştırma yaşayınca öğrendim aslında onların belirti olduğunu. Neyse bakalım yarın belli olacak her şey :)
Tamam :) Negatif gibi hissediyorum bakalım nasip :)Hayirlisi olsun kan sonucunu burayada yaz merak ettim :)
İnşallah canım çıkar da cokkk mutlu olursun ..allah tan hayırlısı olsun cnmİnşallah canım Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin.. cumartesi kan tahlili yaptırıcam sabırsızlıkla bekliyorum :))
İnşallah çıkar da haber verirsin bize. .inşallah inşallah :)))İnşallah canım çıkar da cokkk mutlu olursun ..allah tan hayırlısı olsun cnm
Ha
Hayırlı olsun canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Benim de bir sorum olacak. 6 aylık evliyim ve korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum. Bir sorun yok doktorun dediğine göre. Her ay hamilelik belirtileri görüyorum ama sonuç hep negatif sanırım psikolojik. Bu ay daha az belirtilerim var. Belim iki gündür çok ağrıyor ve göğüslerim çok hassas dokununca ağrıyor. Midem bulanmıyor ara ara oluyor ama adet döneminde genelde oluyor öyle. Kasıklarım ara ara ağrıyor şiddetli olmamakla birlikte. Geçen aylarda daha çok ağrım olurdu. Akıntım olur normlde az da olsa illaki olur ama bu ay hiç akıntım yok iltihap vardı geçen ay ondan akıntım olmuyordu ama ilaç kullandım çok şükür şuan iyiyim ama yinr akıntım yok. Adetime iki gün var ama genelde gecikmeler oluyor. Şimdi sizce ben hamile olabilir miyim bu ay. Bel ağrısı ve göğüs şişkinliği ve hassaslığı belirtileriyle. Soruma cevap alabilirsem çok sevinirim çok merak içindeyim çünkü
Kızlar benimde bat 5 mart, sabahları mide bulantım ve ara ara sağ kasığımda batmalar oluyor umarım psikolojik değildir de hamileyimdir :)
Gönlünden geçen neyse o olsun kuzum hepimiz için hayırlısını versin rabbim:)Tamam :) Negatif gibi hissediyorum bakalım nasip :)
İnşallah canım Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin.. cumartesi kan tahlili yaptırıcam sabırsızlıkla bekliyorum :))
En son 30 ocakta olmuştum. Ben de hamile olduğumu hissediyorum ama ümitlenmek de istemiyorum çok yaşadım kötü oluyor ama inşallah bu sefer doğrudur özellikle uykumda hissediyorum kasıklarıma kramplar giriyor. Dikkatli olmaya çalışıyprum acaba psikolojik mi kramlar yaşıyorum onu da bilemiyorum ama sabır bakalımCanım benimde aynı böyleydi belim ağrıyordu bide kasıklarıma fena ağrı giriyordu göğüs hassasiyetim adetten 12 gün önce falan başladı adet günüme kadar da hiç akıntım olmadı adet günü geldi akıntı sarı şeffaf bi akıntıydı. Belirtilerimiz benziyor insallah sende hamilesindirr adet günün ne zaman
Ben sadece bir hafta önce falan iş başı yaptığım anda deli gibi yandığımı hissettim o kadar başka da bir sıcaklık hissetmedim malum hep buz gibi olduğum için :))Ateş ölçer var mı canım benim bata 1 hafta kala ateşim 37.5e kadar yükseldi ve hiç düşmedi meğer hamileymişim :) akşamları ateş basması falan oluyormu sende de :)
O güzel haberi bir alsam ilk işim buraya yazmak olucak:)) uzun bir süredir kendi doktoruma gidememiştim yarın ona gidicem tekrar inşallah herşey yolundadırİnşallah çıkar da haber verirsin bize. .inşallah inşallah :)))
Sonucunu buraya yazmazsan bozulurum ona göre :) İnşallah hamilesindir canım tüm isteyenlere nasip etsin Allahımm :)
Bende aksamlari ozellikle hemen terliyordm ates basiyordu hamileymisin olabilir canmm hafif hafif bas donmeleride varmii bende bas donmeside vardiBen sadece bir hafta önce falan iş başı yaptığım anda deli gibi yandığımı hissettim o kadar başka da bir sıcaklık hissetmedim malum hep buz gibi olduğum için :))
Sağ ol canım:) Henüz hazır değildim yest de negatif çıktıGönlünden geçen neyse o olsun kuzum hepimiz için hayırlısını versin rabbim:)
Baş dönmelerim yok canım daha önceki gebeliğimde de yoktu, bakalım yarın belli olcak bebiş var mı yok mu :)Bende aksamlari ozellikle hemen terliyordm ates basiyordu hamileymisin olabilir canmm hafif hafif bas donmeleride varmii bende bas donmeside vardi
Canım ateş gibi teliyordum gece bide canım kasık agirisz ..birden bire gobek çıkması. Kendimi hamile sanıyorum bazen. .sence hamilemiyimBende aksamlari ozellikle hemen terliyordm ates basiyordu hamileymisin olabilir canmm hafif hafif bas donmeleride varmii bende bas donmeside vardi
İnşallah canım cikrada doktorun sana inşallah der bebek kesesi görünüyor ay inşallahBaş dönmelerim yok canım daha önceki gebeliğimde de yoktu, bakalım yarın belli olcak bebiş var mı yok mu :)
Canım senin gibi bende heyecanlıyim adına :)Kesinlikle yazıcam sonucumu hele bir olumlu çıksa dünyalar benim
Aynen bende senin gibiyim şuan artk hayırlısıEn son 30 ocakta olmuştum. Ben de hamile olduğumu hissediyorum ama ümitlenmek de istemiyorum çok yaşadım kötü oluyor ama inşallah bu sefer doğrudur özellikle uykumda hissediyorum kasıklarıma kramplar giriyor. Dikkatli olmaya çalışıyprum acaba psikolojik mi kramlar yaşıyorum onu da bilemiyorum ama sabır bakalım