- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- Konu Sahibi Papatya012
-
Sizler nasıl annesiniz orasını da bilemiyoruz iş sigarayla bitiyosa o kadar kolaysa kabul ederizKeşke sizler anne olmasanız.
Burdan bu kadar sert ve keskin yorum yapan bayanları çok merak ediyorum acaba aynı olayları kendi hayatlarında yaşasalar ne kadarını uygulayabilecekler.Dikkat ediyorum burda yardım istemek akıl almak kadına kadın destek olur düşüncesiyle yada tecrübe paylaşmak amacıyla toplanıyoruz.Ancak bazılarımız nedense sadece taşlama kısmında kendilerini gösteriyolar.Merak ediyorum kendi hayatlarında da herşey bu kadar kolay ve keskin olabiliyormu?
Nikotin bantlarını annemle babam kullandılar hamilelikte kullanılıyorsa sigara bıraktırma merkezleri veriyorlar günde en az bir paket içen insanlardı aşıklardı sigaraya ama şimdi tiksiniyorlar bu tavsiyeyi dinleyebilirsinYani ben ilk hamileliğinde nikotin bantlarindan kullanmıştım ilk aylar sonra zaten alıştım ve içmedim doğuma kadar
Ikici dede kendiliğinden tiksindim kokusundan filan..
Allah kolaylık versin çok zor gerçekten hem vicdan azabı duymak hem canının istemesi..
Ben doğumdan sonra hiç vicdanım sızlamadan icebilince havalara uçmuştum))
Tansiyonunu sık sık ölçİnanın denedim.Migren problemim var ağrım be tansiyonum oynuyor.Doktorumla da paylaştım o sorunlar da benim için tehlikeliymiş.Direk bırakma ama dene dedi günde 1-2 düşürmelisin dedi.Tamamen bırakmak istiyorum tabiki ancak tiksinmeyi denemek istiyorum fikri olan yada yapıp tiksinen bana söyleyebilirse sevinirm
Migreniniz için gebelikle uyumlu ağrı kesicilerden kullanabilirsiniz. Doktorunuza danışın.Tamamen kestiğim gün migren ağrım ve tansiyonumla başetmek zorunda kaldım çünkü migren ilaç alınmayınca günlerce eziyet edebilen bir rahatsızlık.
Zaten sizin dediğiniz normal ve sağlıkli olani. Buna kimsenin bi inkari olamaz. Bende sigara tuketen biriydim ve gebeligi dusunmeye baslama asamasindan cok once biraktim ki arinayim vucudum ne kadar temizlenebiliyorsa temizlensin diye. Bu konuya kimsenin itirazi yok.Bagimliliksa once birakip sonra hamile kalmayi deneyebilir insanlar. Ben de sinirleniyorum cunku sigara icen anne adaylari dogmamis bebeklerini hayatlari boyunca hasta ya da sakat birakacak davranislardan uzak durmak zorundalar. Sigara iciyorsaniz ve birakamayacaginizi dusunuyorsaniz hamile kalmayin.
Denediğimi dile getirdim.Bırakamayacağımı düşünmüyordum ama migrenimi tetikleyeceğimi de bilmiyordum.Doktor bile daha anlayışlı yaklaşırken bu yorumları onaylamıyorum.Seve seve paket paket içiyo olsaydım eğer zaten burdan öneri istemezdim.Sigara içenlerden anlayışlı yorumlar bekliyorum
İlk yorumumda sizi yargılayan bir yorum değildi hatta hamilelik planlı mı diye sormuştum.Burdan bu kadar sert ve keskin yorum yapan bayanları çok merak ediyorum acaba aynı olayları kendi hayatlarında yaşasalar ne kadarını uygulayabilecekler.Dikkat ediyorum burda yardım istemek akıl almak kadına kadın destek olur düşüncesiyle yada tecrübe paylaşmak amacıyla toplanıyoruz.Ancak bazılarımız nedense sadece taşlama kısmında kendilerini gösteriyolar.Merak ediyorum kendi hayatlarında da herşey bu kadar kolay ve keskin olabiliyormu?
Cok kirici bi yorum kimin iyi kotu oldugu Allah bilir. Benimde cocugum olmuyor kadin cocugunu aldirmiyor dovmuyor sigarada bi nevi bagimlilik bundan kurtulmak icin care ariyor. Once bi kalbinizi arindirinhamileyken sigara içenler için diyecek tek bir kelimem bile yok ama bunu yazmadan duramadım. bir bebek sahibi olmayı çok istiyorum büyük ihtimalle de olamıycam durum onu gösteriyor bir mucize olmazsa, beni böyle bebek için yandıran Allah umarım bebeği kime nasip ettiğini de görüyordur.Nasip ediyor hikmetinden sual olunmaz Rabbim, bana etmiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?