- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 73
- 32
- Konu Sahibi Papatya012
Ne yazsam ban alacağım . Öylesine öfke doluyum böyle başlıklara .
Susuyorum ve gidiyorum.
Susuyorum ve gidiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bagimliliksa once birakip sonra hamile kalmayi deneyebilir insanlar. Ben de sinirleniyorum cunku sigara icen anne adaylari dogmamis bebeklerini hayatlari boyunca hasta ya da sakat birakacak davranislardan uzak durmak zorundalar. Sigara iciyorsaniz ve birakamayacaginizi dusunuyorsaniz hamile kalmayin.Yahu şu yorumlara bakıyorum ve sasiriyorum. Tamam yardimci olmak amacli yapiyorsunuz evet ama bebegi zehirlemek hic bir anne istemez. Birakin anneyi vicdani olan hic bir insan yapmak istemez zaten bunu.
Ama bu bir bagimlilik. Unuttugunuz konuda bu. Sigara bagimliliktir. Birakamayan insanlarin destek almasi lazim. Okey?
Iradesizsin yok soylesin boylesin diyince burada yardim isteyen arkadasa hic bir faydaniz dokunmuyor. Bunu bi bilin. Ozellikle bir insan hamileyken yok cocugun insallah soyle olmaz boyle olmaz ne kadar kotu sozler bunlar. Illa biraktirmakla ilgili ikna edici seyler soyleyecekseniz insanlarin iradelerine,bebegine laf etmeden soyleyin.
Konu sahibi biliyorum cok zor ama tibbi bir destek yani doktor kontrolunde bir birakma yontemi alirsaniz eminim basarirsiniz. En onemliside o kucuk yavrucagin sagligi. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Mutlaka bırakılmayan birşey değil.Ancak bende suan deniyorum.Migren problemim var ve sigarayı bir anda kesmem onu tetikledi.Sorun da bu vücut istiyor strest yapıyor içseydiniz daha da detaylı anlardınız beni.Bende istiyorum bırakmak.En azından öğrendğm ilk gün yarı yarıya azalttım.Her istediğimde yakmıyorum artık.İçime rahatlıkla çekemiyorum vicdanen.Kokusundan yada tadından siksinmek istiyorum yardım istediğim konu da buydu hamilelerde tiksinme olabiliyormuş ancak nasıl onu bulmaya çalışıyorumHic sigara icmedim, meraktan soruyorum. Bebeginizde kalici bir hasar birakma ihtimali sizi caydirmaya nasil yetmiyor? Ben gercekten anlamadigim icin soruyorum. Ben de kahve cok severim. Aylarca kahve icmedim hamile kalinca, burnuma mis gibi kokusu geldigi halde. Yani sigara da birakilabilen bir sey olsa gerek. Etrafimda tiryaki olup aniden tamamen kesen insanlar var.
Denediğimi dile getirdim.Bırakamayacağımı düşünmüyordum ama migrenimi tetikleyeceğimi de bilmiyordum.Doktor bile daha anlayışlı yaklaşırken bu yorumları onaylamıyorum.Seve seve paket paket içiyo olsaydım eğer zaten burdan öneri istemezdim.Sigara içenlerden anlayışlı yorumlar bekliyorumBagimliliksa once birakip sonra hamile kalmayi deneyebilir insanlar. Ben de sinirleniyorum cunku sigara icen anne adaylari dogmamis bebeklerini hayatlari boyunca hasta ya da sakat birakacak davranislardan uzak durmak zorundalar. Sigara iciyorsaniz ve birakamayacaginizi dusunuyorsaniz hamile kalmayin.
Fesleğen çiğnemenin herhangi bir zararı yoktur değilmi? Mutlaka deneyeceğim teşekkür ederimSiz sigara ictiginizde Bebeğinizin ne duruma geldigini görebileceginiz videolar var belki bunu ona yasatmak istemezsiniz izledikten sonra...
Birde fesleğen çiğnemek sigarayı bırakmanın yollarindan biridir diye duydum araştırıp bakın istersiniz...
Sanırım okuduğunu anlayamadan yorum yazıyorsunuz.İçmeden durdum denedim ancak migrenimi tetikledi.Eğer migren hastası değilseniz ve eğer sigara kullanmıyorsanız lütfen eleştirmeyin anlamanızı beklemiyorumAferin aferin.
Bebeğiniz inşallah ömür boyu astımla uğraşmak zorunda kalmaz sizin iradesizliğiniz yüzünden.
Umarım En en en aza indirmek hatta hiç içmemek hepimiz için dileğimBen maalesef bırakmadım. İlk 4-14 hafta arası bir tiksindim. Ama şu an normal seyrinde içiyorum ama ben bir paketi bir günde bitirmiyorum tabi.. günde yine 6-7 içiyorum gerçi.. umarım sen birakabilirsin
Yahu şu yorumlara bakıyorum ve sasiriyorum. Tamam yardimci olmak amacli yapiyorsunuz evet ama bebegi zehirlemek hic bir anne istemez. Birakin anneyi vicdani olan hic bir insan yapmak istemez zaten bunu.
Ama bu bir bagimlilik. Unuttugunuz konuda bu. Sigara bagimliliktir. Birakamayan insanlarin destek almasi lazim. Okey?
Iradesizsin yok soylesin boylesin diyince burada yardim isteyen arkadasa hic bir faydaniz dokunmuyor. Bunu bi bilin. Ozellikle bir insan hamileyken yok cocugun insallah soyle olmaz boyle olmaz ne kadar kotu sozler bunlar. Illa biraktirmakla ilgili ikna edici seyler soyleyecekseniz insanlarin iradelerine,bebegine laf etmeden soyleyin.
Konu sahibi biliyorum cok zor ama tibbi bir destek yani doktor kontrolunde bir birakma yontemi alirsaniz eminim basarirsiniz. En onemliside o kucuk yavrucagin sagligi. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Tamamen kestiğim gün migren ağrım ve tansiyonumla başetmek zorunda kaldım çünkü migren ilaç alınmayınca günlerce eziyet edebilen bir rahatsızlık.Hic sigara icmedim, meraktan soruyorum. Bebeginizde kalici bir hasar birakma ihtimali sizi caydirmaya nasil yetmiyor? Ben gercekten anlamadigim icin soruyorum. Ben de kahve cok severim. Aylarca kahve icmedim hamile kalinca, burnuma mis gibi kokusu geldigi halde. Yani sigara da birakilabilen bir sey olsa gerek. Etrafimda tiryaki olup aniden tamamen kesen insanlar var.
Gecmis olsun, insallah birakmayi basarabilirsiniz.Tamamen kestiğim gün migren ağrım ve tansiyonumla başetmek zorunda kaldım çünkü migren ilaç alınmayınca günlerce eziyet edebilen bir rahatsızlık.
Teşekkür ederimm gerçekten.Yahu şu yorumlara bakıyorum ve sasiriyorum. Tamam yardimci olmak amacli yapiyorsunuz evet ama bebegi zehirlemek hic bir anne istemez. Birakin anneyi vicdani olan hic bir insan yapmak istemez zaten bunu.