hamileyim kocam :(

Bizede doktor yasaklamadgi halde esim bebege zarar veririm diye dusundu 9 ay hcbsey olmadi.ben bsey olmaz falan filan desemde adam ikna olmadi..bnde hamilelim psikolojisi bni begenmiyo flan diye triplere giriyodum...sennkide tamamen hormonlarin oyunu ...boyle seyler dusunme..hem on sevismeyle falanda bseyler yasayabilirsniz..dogumdan snra hersey duzelir skma canini..

Allah sifa versin canim. Hamileliktendir meraklanma sen . Esinde tabiki aldatmiyodur . Hamile hamile kendine dert ariyor gibisin . Ayrica esin ruyanda kadina vurmus sevin

saçmalamayın yaa dr yasaklamadıysa cınsellıgınızı yasayın ruyasını sana anlatmasıı ıyı olmamıs ama adı ustunde ruya bu yaaa o kadar da degıl cevap da vermıyosunuz zaten nıye yazdıysam

doktor mu yaaskladı cinselliği size
doktor mu yasakladı cinselliği size

Doktor yasaklamadi ama iltihap ve yaraya gore smear testi aldi o sonuca gore bilinmeyen hücreler çıktı prezervatif kullanan esin dedi ama benim malum bölgede ağrı oluyor resimde bebeğe birşey olacak diye çekiniyordu zaten beninde agrim olunca sknti işte

Anladım canım ama kuruntu yapma olurmu
karpuz kabuğuna gerek yok relaks olmaya çalış

ben daha evli değilim ama gelecek düsününce hamileyken aldatılmak istemezdim

Sacmalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…